IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 507.741
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: IPhone 7, rasprava!
Stajler kaže...

Ima li još netko problema sa žutim displayem na novoj sedmici ? Kupio sam novu sedmicu prije tjedan dana i skužio da nešto nije u redu. Kad sam ga usporedio s prijateljevom sedmicom, razlika u temperaturi je bila očita. Moj display je gotovo žut. Ne znam što da radim sad ...

da ti nije mozda night shift upaljen?

14 godina
neaktivan

Nije , istraživao sam malo po internetu i ispada da masa ljudi ima taj problem . Kud baš ja naletim na ciglu... Htio sam provjerit jel još netko iz RH možda reklamirao proizvod pa da zna proceduru jer mi imamo valjda jedan apple store u cijeloj državi .

13 godina
Stajler kaže...

Nije , istraživao sam malo po internetu i ispada da masa ljudi ima taj problem . Kud baš ja naletim na ciglu... Htio sam provjerit jel još netko iz RH možda reklamirao proizvod pa da zna proceduru jer mi imamo valjda jedan apple store u cijeloj državi .

probaj: http://osxdaily.com/2016/09/16/yellow-screen-iphone-7-fix/

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
Stajler kaže...

probaj: http://osxdaily.com/2016/09/16/yellow-screen-iphone-7-fix/

Ma probao sam i to . Izgleda još i lošije jer samo dodaje plavu svjetlost na ovo žutilo i opet izgleda loše u usporedbi s ispravnim .. To mi je nekako ko stavljanje flastera na slomljenu nogu ako me kužiš .

8 godina
Stajler kaže...

Ima li još netko problema sa žutim displayem na novoj sedmici ? Kupio sam novu sedmicu prije tjedan dana i skužio da nešto nije u redu. Kad sam ga usporedio s prijateljevom sedmicom, razlika u temperaturi je bila očita. Moj display je gotovo žut. Ne znam što da radim sad ...

Prvo bih provjerio da ti nije uključen NightShift u postavkama svjetline

Ja rekoh
13 godina
drazen991 kaže...

Ovaj se ebaya nije original i ja osobno se nebi igrao sa tim, original je za moj pojam pretjerano skup i nije nista bolji od Ankera, ako vec mislis proci jeftinije a pouzdano onda si trazi vec spomenuti Anker 

dobro ostavimo sada hvalospjeve, mi smo vlasnici uređaja a nije uređaj vlasnik nas. No dakle dal bi onda od ankera bilo to to strujni adapter / kabel 

12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Da da, to je to...

ja obicno uzimam na Aliexpressu jer je recimo isti taj punjac doslovno u pola cijene ( nažalost trenutno nemaju EU verziju )

kabel je takoder jeftiniji 

Check out this cool store on AliExpress
http://s.aliexpress.com/b6FfInAF

http://s.aliexpress.com/7rAJZneY

Galaxy S8+ iPhone 7

0 0 hvala 0
11 godina
Ekipa,
Jel zna netko gdje se pali/gasi opcija da pritiskom na notifikaciju na lock screenu odmah dobijem mogucnost quick replya.
Da ne moram uvijek ulazit u app.

0 0 hvala 0
13 godina
Dario7 kaže...
Ekipa,
Jel zna netko gdje se pali/gasi opcija da pritiskom na notifikaciju na lock screenu odmah dobijem mogucnost quick replya.

postavke -> Općenito -> Pristupačnost -> 3D Touch (i onda tamo namijestiš)

11 godina
Gale92 kaže...
Dario7 kaže...
Ekipa,

postavke -> Općenito -> Pristupačnost -> 3D Touch (i onda tamo namijestiš)

to mi je ukljuceno i ne funkcionira vec par dana, prije je radilo.

ne radi mi niti "slide to remove"

11 godina
Upalio i ugasio mob i proradilo

0 0 hvala 0
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Da li ima kakva aplikacija sličnoj Uspomenama u Galeriji. Trebalo bi mi nešto da se može spremiti i podijeliti, dok je ovak jedino na mojem uređaju video kreiran i ne može se podijeliti. To mi je zgodna stvar jer napravi stvarno vrlo dobru montažu u par sekundi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
IPhone 7, rasprava!

Imam iphone 7 32 gb 7 mjeseci. 

Do sad nikih problema, danas prvi. Ako tu uopće mogu nazvat problemom. 

Iphone se nije htio punit. 2 različita punjača, nije prepoznao. Ikone su nekako treptale kad bi ga prikopčao na punjač. Isključio, uključio iphone i sad sve normalno. 

Vjeroatno softverska greška. Imao neko nekaj sličnog? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.8.2017 10:27 (Lennon12).

0 0 hvala 0
13 godina
Lennon12 kaže...

Imam iphone 7 32 gb 7 mjeseci. 

Do sad nikih problema, danas prvi. Ako tu uopće mogu nazvat problemom. 

Iphone se nije htio punit. 2 različita punjača, nije prepoznao. Ikone su nekako treptale kad bi ga prikopčao na punjač. Isključio, uključio iphone i sad sve normalno. 

Vjeroatno softverska greška. Imao neko nekaj sličnog? 

meni se baš neku večer nije htio punit, odnosno stavio punit preko večeri i ujutro da ću ga iskopčati no nije napunilo ništa. 
Al od tog puta normalno puni, stoga je to zaista softverski problem.... čekamo iOS 11 pa će biti ispravljeno... 

10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Samo da taj prvi iOS11 je cucla previse bateriju posto to obicno bude prvi od problema kod novog iOs-a.

0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 7, rasprava!

Decki stavio sam ios 11 na ipad mini 2 retina. Boze dragi ipad je totalno neupotrebljiv. Laggovi su strasni, tapnes po ekranu i tek za par sekundi se nesto dogada. Animacije su usporene i laggaju, u postavkama lagg. Uglavnom radi ko tablet za 500kn. 

vracam se na ios 10 i ne skidam vise update uopce. Na ios 10 radi sasvim solidno. Najbolje je radio na ios 8 tamo je letio.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Zna se nakupiti smeca u samom konektoru punjenja pa to cesto zna stvarati problem, obicnom cackalicom se rijesi problem 

Galaxy S8+ iPhone 7

0 0 hvala 0
8 godina
E jebate led, tako se i ja osramotio u servisu. Jedno mjesec dana majstori po kući, prašine na tone i odjednom ne puni. A ženskica na pultu uzme čačkalicu i za tri sekunde mi "popravi" telefon. Ajfon fakat zaglupljuje (razmazi) ljude, toliko se navikneš da radi i radi da zaboraviš na ove banalne stvari 😀😀😀😀
Ja rekoh
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Zanima me kako prebacit slike itd. u icloud? Tražio sam po netu, ali nisam uspio prebacit.

Itko? Išao sam u postavke i prijavio se na icloud te odabrao iCloud Photo Library. Kako ću znat da mi prebacuje jer ne vidim nigdje da je počelo prebacivanje?

13 godina
Razer_Copperhead kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Zanima me kako prebacit slike itd. u icloud? Tražio sam po netu, ali nisam uspio prebacit.

Itko? Išao sam u postavke i prijavio se na icloud te odabrao iCloud Photo Library. Kako ću znat da mi prebacuje jer ne vidim nigdje da je počelo prebacivanje?

U principu, moje skromno subjektivno viđenje je da kada "pokopčaš" gadget i iCloud, iCloud povuče sam sve što treba/može/hoće i to je to. 

Kada se ulogiraš na novi iGadget, konkretno iPhone, on sa potvrđivanjem nekih stavki instantno recimo povuče sve tvoje kontakte, zar ne?! 

E tako dela i iCloud, tako da NE VJERUJEM da ćeš moći skužiti da je nešto bilo povučeno, samo ćeš moći primjetiti da ti je kapacitet za nekoliko -ita popunjeniji! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Za vas koji imate Jet Black boju (nebitno 7/7+), kako se drži boja? Odnosno jel ima ogrebotina itd? Primjetio sam da na mom nakon jednog dana bez uporabe maskice se doslovno vide lagane ogrebotinice. Znam da je osjetljiva boja, ali toliko..

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Luxy2501 kaže...

Za vas koji imate Jet Black boju (nebitno 7/7+), kako se drži boja? Odnosno jel ima ogrebotina itd? Primjetio sam da na mom nakon jednog dana bez uporabe maskice se doslovno vide lagane ogrebotinice. Znam da je osjetljiva boja, ali toliko..

ja sam primjetio kako mi je na vrhu uređaja vidlljiva omanja ogrebotina no osim toga ništa.....budem ga dal prefarbat nakon god dana 

15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

I još jedno pitanje. Imam "stuck" pixel na ekranu, nezamjetno osim na bijeloj pozadini. S obzirom da imam još garanciju, zanima me ako bih ga odnio na servis bi li promjenili ekran ili dali drugi uređaj? Te Ako mijenjaju ekran stavljaju li brtvu kako treba ili samo idu na foru "što prije to bolje"?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
IPhone 7, rasprava!

Mislim da ćeš dobiti novi telefon.

0 0 hvala 1
13 godina
IPhone 7, rasprava!

Pozdrav raja,

Kupio sam skoro iPhone 7 Plus (Product Red), kurcio sam se, snimao pod vodom(1 sekundu da budem tacniji) i telefon mi je dobio defekte na ekranu. Drzao sam ga 24 sata pod rizom, upalio ga, radio je normalno pola dana i prestao. Sada ne moze da prodje apple logo (cak ni restore kada ga spojim na macbook). Crveni indikator za provjeru tecne stete nije crven, da li bih ga ja onda mogao reklamirati? 

Mnogo sam se razocarao zbog ovoga, ne ponosim se zbog onog sto sam uradio, ali opet nakon jedne sekunde da mi umre telefon pod vodom nema smisla. Kada fino kazu da moze 30min pod vodom i metar dubine, ne znam zasto bi crkao nakon sekunde. 750e nije mala svota novca i cinjenica da se moram vratiti na neki polovni android je jako bolna

Darko

1 0 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Kupio sam skoro iPhone 7 Plus

Ili si ga kupio ili ne. BTW probaj s reklamacijom, šta da ti drugo pametno netko napiše. Eto moj ekran je napuko, no meni vjerojatno garancija ne pomaže, pa niti ne pokušavam reklamirat...

15 godina
neaktivan
David87 kaže...
DarkoKwon kaže...

Ili si ga kupio ili ne.

"Skoro" znači i "nedavno", ffs

13 godina
Mirko935 kaže...
David87 kaže...
DarkoKwon kaže...

Ili si ga kupio ili ne.

"Skoro" znači i "nedavno", ffs

7 godina
neaktivan
Jel znate kada obicno izlazi novi ios?

0 0 hvala 0
13 godina
Robi1992 kaže...
Jel znate kada obicno izlazi novi ios?

Uvijek po predstavljanju novog iPhone gadgeta, ili čak paralelno i iPad tablete! 

No, obzirom je predstavljen 10.5 iPad Pro, očekujem "danas" samo uz iPhone, osim ako ne obnove i iPad Pro 12.9 seriju! 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice