IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 549.605
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: IPhone 7, rasprava!

Hehhehehe 3 td na brze punjenje moba ;) A iduce godine kad otrijete tu revolucionarnu tehnologiju ko papagji cete ovdej ponavaljati PR applea kako je to amazing ;) Najblje je da se puni 4 sata ;)

14 godina
Torent kaže...

Hehhehehe 3 td na brze punjenje moba ;) A iduce godine kad otrijete tu revolucionarnu tehnologiju ko papagji cete ovdej ponavaljati PR applea kako je to amazing ;) Najblje je da se puni 4 sata ;)

Sve pet, ali opet, tko si ti da tako samodopadno hraćkaš po svemu tome ?!?! 

Da si barem dokazao, pokazao da si nešto sam izmislio, osim prodavanja muda pod bubrege, ili zavijanja na pun mjesec, jer jedino što suvislo koncizno se može kazati i tebi je DA NEMAŠ SVOJ STAV, kao primarno, jer kako objasniti činjenicu da kako sam navodiš; "mijenjam mobitele svako toliko, kako mi se hoće,..."!?!? 

Za tebe je i abakus kao antički star gadget amazing, a kamoli računanje na njemu. 

ATJ Lučko
9 godina
TD dobivas za trolanje.
12 godina
Torent kaže...
ATJLučko kaže...
Torent kaže...

Sve pet, ali opet, tko si ti da tako samodopadno hraćkaš po svemu tome ?!?! 

Da si barem dokazao, pokazao da si nešto sam izmislio, osim prodavanja muda pod bubrege, ili zavijanja na pun mjesec, jer jedino što suvislo koncizno se može kazati i tebi je DA NEMAŠ SVOJ STAV, kao primarno, jer kako objasniti činjenicu da kako sam navodiš; "mijenjam mobitele svako toliko, kako mi se hoće,..."!?!? 

Za tebe je i abakus kao antički star gadget amazing, a kamoli računanje na njemu. 

Ljubomoran si? Ako nosim star mobitel to znaci da imam stav? Hahahahaha to je neka samohipnoza? Ako kupis neki gadget koji ima u nazivu pro odmah si profic? Hahahahhha Ti si urnebesno zabavam lik 😀

Sta tebe briga sta ja imam. Ako sam nesto pogresno rekao slobodno me ispravo a ovako grakces ko balavac cisto da nesto napises. E da KO SI TI da meni govoris sta cu pisati?

A sve ti je objasnjenjo. Mijenjam jer mogu i hocu. Imas nekakav problem sa time?

Ja se brinemza tvoj drustveni zivot. Netko kome je cilj svaki dan posrati apple po mojoj definiciji bas nije pri zdravoj pameti.

izadi malo van tu i tam, poigraj se sa svojim vrsnjacima u pijesku zivot ce ti biti kvalitetniji.

PSN:Tomislav025

2 0 hvala 0
8 godina

Zaviri samo u win phone temu, tam već mjesecima kaki...

😊

.
9 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...
.... Ja se brinemza tvoj drustveni zivot. Netko kome je cilj svaki dan posrati apple po mojoj definiciji bas nije pri zdravoj pameti.

izadi malo van tu i tam, poigraj se sa svojim vrsnjacima u pijesku zivot ce ti biti kvalitetniji.

Ja sam dirnut ;)

bunker kaže...

Zaviri samo u win phone temu, tam već mjesecima kaki...

😊

.

Jbg kad istina boli ;)

14 godina
IPhone 7, rasprava!

zanima me vaše mišljenje. Naime pošto u kući imama brzinu interneta 4mbps (i ne mogu imati veću) wifi mi stvara velike probleme pri recimo ažuriranju aplikacija na App Store. Krene mi s ažuriranjem te mi upola prekine s porukom "Aplikacija se ne može ažurirati". Pa me zanima dal ima koji način da tome mogu doskočiti promjenom IP adrese ili tko nekako?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

zanima me vaše mišljenje. Naime pošto u kući imama brzinu interneta 4mbps (i ne mogu imati veću) wifi mi stvara velike probleme pri recimo ažuriranju aplikacija na App Store. Krene mi s ažuriranjem te mi upola prekine s porukom "Aplikacija se ne može ažurirati". Pa me zanima dal ima koji način da tome mogu doskočiti promjenom IP adrese ili tko nekako?

Brzina ne bi smjela biti problem... koliko ti je veza stabilna?

Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Ja sam baksuz najveci..kupim novi iphone 7 plus i primjetio sam nakon deset dana koristenja da mi krcka kad stisnem prstom donji dio ljevo od home tipke... jel itko ima slicnih problema?..inace je iphone dosta cvrst sto se kucista tice a pogotovo dok je nov

0 0 hvala 0
14 godina
Feudalac kaže...
Gale92 kaže...

a imam 2,3 crtice wifi signala (ako na to mislis)

10 godina
Robi1992 kaže...
Ja sam baksuz najveci..kupim novi iphone 7 plus i primjetio sam nakon deset dana koristenja da mi krcka kad stisnem prstom donji dio ljevo od home tipke... jel itko ima slicnih problema?..inace je iphone dosta cvrst sto se kucista tice a pogotovo dok je nov

Da, poslao na servis, rijesili mi problem (ili sarafi nisu bili dobro stegnuti ili nesto s ljepilom nije bilo uredu).

RIP Torent :O

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 20:42 (Croshadow1234).
9 godina
neaktivan
Ne, mislim na stabilnost same internetske veze i rutera. Imafoh svojevremeno puno živciranja s maxtv-om, problem riješen tek kad su mi zamijenili par sto metara kabela do kuće
Ja rekoh
8 godina
neaktivan
Cek mjenjali ti telefon ili popravljali jer kolko znam iphone ne popravljaju nego daju nove mobitele..a jbt koji sam baksuz

0 0 hvala 0
10 godina
Robi1992 kaže...
Cek mjenjali ti telefon ili popravljali jer kolko znam iphone ne popravljaju nego daju nove mobitele..a jbt koji sam baksuz

Ja nisam dobio novi, popravili su

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 21:22 (Croshadow1234).
8 godina
neaktivan
Inace daju nove mobitele za bilokakav hardverski kvar to znam i iz iskustva mjenjali mi dvaputa mobitel... ma cekat cu kraj garancije pa cu ga onda nosit..mozda jos nesto bude do tada

0 0 hvala 0
10 godina
Robi1992 kaže...
Inace daju nove mobitele za bilokakav hardverski kvar to znam i iz iskustva mjenjali mi dvaputa mobitel... ma cekat cu kraj garancije pa cu ga onda nosit..mozda jos nesto bude do tada

Ili ako ima netko blizu tebe tko popravlja mobitele, samo ga odneses tamo i kazes mu da proba stegnuti malo ona dva sarafa dolje, ako pomogne rijesio si problem, ako ne.. onda cekaj ili salji :D

8 godina
neaktivan
Aha da imam prijatelja u blizini popravlja bas iphone najvise

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ako ti je mob pod jamstvom onda ga nemoj nositi nekome tko nije ovlasten za popravak posto ti jamstvo vise nece bitl valjano.

2 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Necu necu odlucio sam..ne smeta za rad samo malo iritira taj zvuk pa cu onda za par mjeseci ic na garanciju pa mozda daju i novi mobitel

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 7, rasprava!

Jesu napokon suspendirali torrenta. Odlicno.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ahahahahaha

0 0 hvala 0
14 godina
Robi1992 kaže...
Necu necu odlucio sam..ne smeta za rad samo malo iritira taj zvuk pa cu onda za par mjeseci ic na garanciju pa mozda daju i novi mobitel

Ja da sam na tvojem mjestu, nebih se s time zajebavao nit malo 

To nije SW ili HW kvar u tehničkom smislu, već je jedan blesavi nedostatak kvalitete kontrole, koji se može dogoditi svakome, a nebi se trebao dogoditi ustvari nikome! 

Uglavnom, ako nisi pametan kuda otići, odi u Zagrebu u iKliniku, a možeš ih prije i kontaktirati u svezi "pitanja oko garancije", ali svejedno NIKAKO NEMOJ ODGAĐATI otići popraviti! 

Tko zna što se može uvući unutra i nešto oštetiti, sjebati, pa onda plači magare dok trava nareste! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
Feudalac kaže...
Gale92 kaže...

Upravo imam isti problem. Brzina kucnog interneta mi je 40Mbps

9 godina
To je definitvno problem AppStorea.
Neke app skida brzo, neke ne. Nezna se temeljem cega se to određuje, ali do brzine veze nije. Nekada se isplati prekinuti skidanje appa, i krenuti opet, nekad prođe.
14 godina
IPhone 7, rasprava!

Kolega Jakovp, u čemu je problem da ste mi velikodušno "poklonili" TD ?!?! 

U kakvim "smo mi problemima" kada me već podulje vrijeme obasipavate svojom naznočnošću nad mojim postovima, a da skorom NIKADA niste nešto konkretni kvalitetni koncizno sami elaborirali????? 

Bio bih iznad svega vrlo zahvalan, kada biste pokazali malo muda, pa i malo elementarne kulture i uključili se u ovu temu i raspravama, ali samo ako imate nešto pametnoga za napisati! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Suspendiran piše al u ovom trenutku mi prikazuje da je on-line. Kako sad to? 

9 godina
neaktivan

Pa može se on ulogirat i čitat, samo ne može pisat.

Btw, tak je i sum of all fears npr. redovito ulogiran, ali je odjavljen.

Bar pretpostavljam da je tak.

Morat ću zaradit ban i provjerit 

Edit: sjetimo se pitati ga kad se vrati iz mrtvih 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2017 16:37 (fer-de-lance).
12 godina
bubimir13 kaže...
omomomomoomm kaže...

Suspendiran piše al u ovom trenutku mi prikazuje da je on-line. Kako sad to? 

A na kolko je suspendiran? Inace narucio sam onaj amazfit pa kud puklo da puklo. Necu propasti radi 104 dollara.

10 godina
Robi1992 kaže...

To ce ti se najvjerojatnije pogorsati s vremenom (bar je meni tako).  Novi mobitel? Novi dobit neces, dobit ces vjerojatno samo refurbished i garancija ce ti ostati od staroga.

Ali vjerojatno je problem do sarafa samo, nisu stegnuti dovoljno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.7.2017 20:47 (Croshadow1234).
8 godina
neaktivan
Ma netreba ni novi moj je svakako nov star je 15 dana..tako da samo nek rijese problem i to je to

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice