Hehhehehe 3 td na brze punjenje moba ;) A iduce godine kad otrijete tu revolucionarnu tehnologiju ko papagji cete ovdej ponavaljati PR applea kako je to amazing ;) Najblje je da se puni 4 sata ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hehhehehe 3 td na brze punjenje moba ;) A iduce godine kad otrijete tu revolucionarnu tehnologiju ko papagji cete ovdej ponavaljati PR applea kako je to amazing ;) Najblje je da se puni 4 sata ;)
Sve pet, ali opet, tko si ti da tako samodopadno hraćkaš po svemu tome ?!?!
Da si barem dokazao, pokazao da si nešto sam izmislio, osim prodavanja muda pod bubrege, ili zavijanja na pun mjesec, jer jedino što suvislo koncizno se može kazati i tebi je DA NEMAŠ SVOJ STAV, kao primarno, jer kako objasniti činjenicu da kako sam navodiš; "mijenjam mobitele svako toliko, kako mi se hoće,..."!?!?
Za tebe je i abakus kao antički star gadget amazing, a kamoli računanje na njemu.

Sve pet, ali opet, tko si ti da tako samodopadno hraćkaš po svemu tome ?!?!
Da si barem dokazao, pokazao da si nešto sam izmislio, osim prodavanja muda pod bubrege, ili zavijanja na pun mjesec, jer jedino što suvislo koncizno se može kazati i tebi je DA NEMAŠ SVOJ STAV, kao primarno, jer kako objasniti činjenicu da kako sam navodiš; "mijenjam mobitele svako toliko, kako mi se hoće,..."!?!?
Za tebe je i abakus kao antički star gadget amazing, a kamoli računanje na njemu.
Ljubomoran si? Ako nosim star mobitel to znaci da imam stav? Hahahahaha to je neka samohipnoza? Ako kupis neki gadget koji ima u nazivu pro odmah si profic? Hahahahhha Ti si urnebesno zabavam lik 😀
Sta tebe briga sta ja imam. Ako sam nesto pogresno rekao slobodno me ispravo a ovako grakces ko balavac cisto da nesto napises. E da KO SI TI da meni govoris sta cu pisati?
A sve ti je objasnjenjo. Mijenjam jer mogu i hocu. Imas nekakav problem sa time?
Ja se brinemza tvoj drustveni zivot. Netko kome je cilj svaki dan posrati apple po mojoj definiciji bas nije pri zdravoj pameti.
izadi malo van tu i tam, poigraj se sa svojim vrsnjacima u pijesku zivot ce ti biti kvalitetniji.
Zaviri samo u win phone temu, tam već mjesecima kaki...
😊
.
izadi malo van tu i tam, poigraj se sa svojim vrsnjacima u pijesku zivot ce ti biti kvalitetniji.
Ja sam dirnut ;)
Zaviri samo u win phone temu, tam već mjesecima kaki...
😊
.
Jbg kad istina boli ;)
zanima me vaše mišljenje. Naime pošto u kući imama brzinu interneta 4mbps (i ne mogu imati veću) wifi mi stvara velike probleme pri recimo ažuriranju aplikacija na App Store. Krene mi s ažuriranjem te mi upola prekine s porukom "Aplikacija se ne može ažurirati". Pa me zanima dal ima koji način da tome mogu doskočiti promjenom IP adrese ili tko nekako?
zanima me vaše mišljenje. Naime pošto u kući imama brzinu interneta 4mbps (i ne mogu imati veću) wifi mi stvara velike probleme pri recimo ažuriranju aplikacija na App Store. Krene mi s ažuriranjem te mi upola prekine s porukom "Aplikacija se ne može ažurirati". Pa me zanima dal ima koji način da tome mogu doskočiti promjenom IP adrese ili tko nekako?
Brzina ne bi smjela biti problem... koliko ti je veza stabilna?
a imam 2,3 crtice wifi signala (ako na to mislis)
Da, poslao na servis, rijesili mi problem (ili sarafi nisu bili dobro stegnuti ili nesto s ljepilom nije bilo uredu).
RIP Torent :O

Ja nisam dobio novi, popravili su
Ili ako ima netko blizu tebe tko popravlja mobitele, samo ga odneses tamo i kazes mu da proba stegnuti malo ona dva sarafa dolje, ako pomogne rijesio si problem, ako ne.. onda cekaj ili salji :D
Ako ti je mob pod jamstvom onda ga nemoj nositi nekome tko nije ovlasten za popravak posto ti jamstvo vise nece bitl valjano.
Jesu napokon suspendirali torrenta. Odlicno.

Ja da sam na tvojem mjestu, nebih se s time zajebavao nit malo !
To nije SW ili HW kvar u tehničkom smislu, već je jedan blesavi nedostatak kvalitete kontrole, koji se može dogoditi svakome, a nebi se trebao dogoditi ustvari nikome!
Uglavnom, ako nisi pametan kuda otići, odi u Zagrebu u iKliniku, a možeš ih prije i kontaktirati u svezi "pitanja oko garancije", ali svejedno NIKAKO NEMOJ ODGAĐATI otići popraviti!
Tko zna što se može uvući unutra i nešto oštetiti, sjebati, pa onda plači magare dok trava nareste!
Upravo imam isti problem. Brzina kucnog interneta mi je 40Mbps
Neke app skida brzo, neke ne. Nezna se temeljem cega se to određuje, ali do brzine veze nije. Nekada se isplati prekinuti skidanje appa, i krenuti opet, nekad prođe.
Kolega Jakovp, u čemu je problem da ste mi velikodušno "poklonili" TD ?!?!
U kakvim "smo mi problemima" kada me već podulje vrijeme obasipavate svojom naznočnošću nad mojim postovima, a da skorom NIKADA niste nešto konkretni kvalitetni koncizno sami elaborirali?????
Bio bih iznad svega vrlo zahvalan, kada biste pokazali malo muda, pa i malo elementarne kulture i uključili se u ovu temu i raspravama, ali samo ako imate nešto pametnoga za napisati!
Suspendiran piše al u ovom trenutku mi prikazuje da je on-line. Kako sad to?
Pa može se on ulogirat i čitat, samo ne može pisat.
Btw, tak je i sum of all fears npr. redovito ulogiran, ali je odjavljen.
Bar pretpostavljam da je tak.
Morat ću zaradit ban i provjerit
Edit: sjetimo se pitati ga kad se vrati iz mrtvih
Suspendiran piše al u ovom trenutku mi prikazuje da je on-line. Kako sad to?
A na kolko je suspendiran? Inace narucio sam onaj amazfit pa kud puklo da puklo. Necu propasti radi 104 dollara.

To ce ti se najvjerojatnije pogorsati s vremenom (bar je meni tako). Novi mobitel? Novi dobit neces, dobit ces vjerojatno samo refurbished i garancija ce ti ostati od staroga.
Ali vjerojatno je problem do sarafa samo, nisu stegnuti dovoljno.