IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 489
|
čitano: 124.651
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
hrka11 kaže...

Pitanje za nekog ako je presao s iphona 15pro na 17pro misljenje?

Ima li smisla prelazak?

15pro je ok i sada,mozda baterija malo brze ode ali mob je dobar.

mogu svoj prodat i sada za ok lovu pa se mislim dok jos nesto vrijedi da ga rijesim i nabavim 17pro.

Imam 15PM i ne pada mi na pamet kupovat novi dok ovaj ne krepa. Pomaci su tako maleni iz generacije u generaciju, da je nestao bilo kakav entuzijazam za kupovinom novog. Čuvaj novac za 18 ili 19.

Nadglednik dina
14 godina
Entry Point kaže...
hrka11 kaže...

Ima li smisla prelazak?

mogu svoj prodat i sada za ok lovu pa se mislim dok jos nesto vrijedi da ga rijesim i nabavim 17pro.

Imam 15PM i ne pada mi na pamet kupovat novi dok ovaj ne krepa. Pomaci su tako maleni iz generacije u generaciju, da je nestao bilo kakav entuzijazam za kupovinom novog. Čuvaj novac za 18 ili 19.

Da se samo nadovežem na odgovor kolege Entry Point, imam 16Pro Max i "moooožda" bih ga mijenjao za 18Pro Max SAMO kada bi došao (navodne glasine to spominju) u Irsko lijepoj zelenoj! No šanse su baš slabe svejedno za takvo nešto, obzirom ovaj koji trenutno imam, ma 99% onog što trebam i potražujem imam u njemu. 

Ono što ću sigurno učiniti je prelazak na iPhone Fold dok dođe vrijeme, tamo negdje '27/'28 godine 

ATJ Lučko
11 godina
Entry Point kaže...
hrka11 kaže...

Ima li smisla prelazak?

Ma slazem se s tim,nego 600€ mlgu dobit za 15pro pa me to kopka...kasnije necu ni pola od tog dobit onda jos veca doplata itd...a to sto kazes da su pomaci mali itd slazem se.

Origin_Steam: hrka11
16 godina
hrka11 kaže...

Ima li smisla prelazak?

nema nikakvog smisla...

prelazak tek na 18,mozda cak i do 19

...potpis nije potreban...
9 godina

Iskreno nema ti smisla bas da ces doživjeti neku nadogradnju bas i ne . Strpi se za 18 pro ili 19pro. Ako sam ja mogao prodati iPhone 14 pro za 500€ mislim da ces moći i ti. Ja se držim pravila svako 3 do 4 godine zadržim iPhone.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:07 (čmrljo).
9 godina

Ja sam prešao sa 14 Pro na iPhone Air, oduševljen sam, vidi se razlika, nikad više Pro, odsad samo Air. 

I zanima me koliko bih mogao dobiti za savrseno očuvan 14 Pro 256GB ?

3 0 hvala 0
16 godina
MadDogMattis kaže...

Ja sam prešao sa 14 Pro na iPhone Air, oduševljen sam, vidi se razlika, nikad više Pro, odsad samo Air. 

Ja sam presao sa 13 Pro Max na iPhone Air, isto odusevljen telefonom.

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
7 godina
Kakva se vidi razlika? Ja sam na 14 pro, ali ne vidim da bi ista bitno mogao dobiti, osim na pro max.

0 0 hvala 0
6 tjedana

Air modelu jako pada cijena rabljenih, ljudi kao nisu zadovoljni zbog baterije, mob meni izgleda isto fantastično 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:49 (HexRunner).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice