IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 374
|
čitano: 53.712
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Isto tako nikakvih problema oko narudžbe,
jedan narucili na dan prednarudžbe u 15h drugi u 22h
iSTYLE web i sve bilo spremno i čekalo preuzimanje 19.rujna...
tako da samo pohvale mogu dati za susretljivost/komunikaciju
i sve vezano za iSTYLE 👍

AMD Ryzen™ R9
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 15:40 (Extrime).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
Brega55 kaže...
SyntaXT kaže...

Hola!

Netko možda zna gdje ima 17PM za isporuku odmah? Gdje god gledam nudi samo "Zainteresiran sam", "uskoro" i sl.

Čujem da i oni koji su prednaručili nisu još dobili telefone.

Dobili su 5 komada za prvu ispruku ili je takva veliak navala?

Lp,

ST

Ja sam napravio prednarudžbu na ekupi prvi dan kada je otvorena i uređaj mi je stigao odmah na dan prve isporuke. Tako da preporučam.

Ekupi i dalje ima predviđen datum dolaska ako se naruči uređaj. Taj datum isporuke bude taj dan ako se odabere preuzimanje kod njih u dućanu, tako je bilo u mom slučaju.

Napravio isto to na Ekupi 12.9. u 18:26 ali izgleda nisam bio te sreće. Sad se izmotavaju i nemaju nikakv konkretan datum nego "uskoro".

14 godina

Evo eKupi je povećao datum isporuke (ako se sad naruči).

Do sad je bilo 10.10. sad je datum

Dostavljamo već od 24.10.2025

U pm, nitko jebeno ne zna šta se događa, nema ih nigdje.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Stigao pro, ali mislim da će ipak ženi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thebatman kaže...

Stigao pro, ali mislim da će ipak ženi :)

Odakle si ga dobio?

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
15 godina

evo upravo i ja dobio mail od DPD-a da je iPhone poslan.

Plaćen 12.9... iStyle

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A hebiga to je tako, kad sa Titanija skočiš na Aluminiji to je kao sa Konja na šepavog Magarca u usporedbi materijala.Aluminiji je debelo jeftiniji kao materijal, i naravno da je aluminij prilično mekan zato i "smotana ekipa prijavljuje ogrebotine".Tko neče masku za mob nek trpi(ekipa koja kruži po špicama sa mobom u rukama), ajd barem nema stražnjeg stakla pa se neče razbit kao vaza itd.

Jedno je sigurno, s obzirom na dizajn kučišta Jabuka sad bude znatno problematičnija za otvaranje ili popravak itd.

AMD,........is that Epyc or what?
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:43 (rambox).
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
SyntaXT kaže...

Hola!

Netko možda zna gdje ima 17PM za isporuku odmah? Gdje god gledam nudi samo "Zainteresiran sam", "uskoro" i sl.

Čujem da i oni koji su prednaručili nisu još dobili telefone.

Dobili su 5 komada za prvu ispruku ili je takva veliak navala?

Lp,

ST

Pozdrav, evo ako pomaže

https://www.hgspot.hr/mobitel-apple-iphone-17-pro-max-256gb-deep-blue-mfyp4sx-a

14 godina
rambox kaže...

A hebiga to je tako, kad sa Titanija skočiš na Aluminiji to je kao sa Konja na šepavog Magarca u usporedbi materijala.Aluminiji je debelo jeftiniji kao materijal, i naravno da je aluminij prilično mekan zato i "smotana ekipa prijavljuje ogrebotine".Tko neče masku za mob nek trpi(ekipa koja kruži po špicama sa mobom u rukama), ajd barem nema stražnjeg stakla pa se neče razbit kao vaza itd.

Jedno je sigurno, s obzirom na dizajn kučišta Jabuka sad bude znatno problematičnija za otvaranje ili popravak itd.

Pola toga što si naveo nije tako.

Stražnje staklo postoji i to je ovaj materijal druge boje. Servicability je nešto složeniji jer se za skoro sve mora maknuti ekran, ali puno više vijaka se koristi u odnosu na ranije serije.

Jako malo je ljepila je korišteno što zapravo olakšava popravak.

13 godina
Duckman kaže...
SyntaXT kaže...

Hola!

Pozdrav, evo ako pomaže

https://www.hgspot.hr/mobitel-apple-iphone-17-pro-max-256gb-deep-blue-mfyp4sx-a

Tražim naranđasti ali hvala u svakom slučaju!

14 godina

evo ti link za orange..

https://www.njuskalo.hr/iphone-16-pro-max/apple-iphone-17-pro-max-256gb-racun-garancija-r1-oglas-48198939

EDIT: sad vidim da su lopine od jucer digli cijenu, za kripto i karticno placanje je bilo ispod 1400€

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:33 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ProTeinZ kaže...

evo ti link za orange..

https://www.njuskalo.hr/iphone-16-pro-max/apple-iphone-17-pro-max-256gb-racun-garancija-r1-oglas-48198939

EDIT: sad vidim da su lopine od jucer digli cijenu, za kripto i karticno placanje je bilo ispod 1400€

Nemaju na stanju odmah. Slao sam mail

5 godina
rambox kaže...

Lijepo je rekao da će sada servisiranje biti zeznuto jer je kučište unibody i da se može otvoriti samo na strani ekrana, koji je najosjetljivi dio mobitela kod rastavljanja.

I on je jedan od onih prema kojima je Iphone dostupan svima, od klinaca do penzića, što je rekao u videu. Nisam siguran da se u Srbiji tako dobro živi.

14 godina
Shaka111 kaže...

evo upravo i ja dobio mail od DPD-a da je iPhone poslan.

Plaćen 12.9... iStyle

tek danas. 
....stvarno su koma. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice