Isto tako nikakvih problema oko narudžbe,
jedan narucili na dan prednarudžbe u 15h drugi u 22h
iSTYLE web i sve bilo spremno i čekalo preuzimanje 19.rujna...
tako da samo pohvale mogu dati za susretljivost/komunikaciju
i sve vezano za iSTYLE 👍

Isto tako nikakvih problema oko narudžbe,
jedan narucili na dan prednarudžbe u 15h drugi u 22h
iSTYLE web i sve bilo spremno i čekalo preuzimanje 19.rujna...
tako da samo pohvale mogu dati za susretljivost/komunikaciju
i sve vezano za iSTYLE 👍
Hola!
Netko možda zna gdje ima 17PM za isporuku odmah? Gdje god gledam nudi samo "Zainteresiran sam", "uskoro" i sl.
Čujem da i oni koji su prednaručili nisu još dobili telefone.
Dobili su 5 komada za prvu ispruku ili je takva veliak navala?
Lp,
ST
Ja sam napravio prednarudžbu na ekupi prvi dan kada je otvorena i uređaj mi je stigao odmah na dan prve isporuke. Tako da preporučam.
Ekupi i dalje ima predviđen datum dolaska ako se naruči uređaj. Taj datum isporuke bude taj dan ako se odabere preuzimanje kod njih u dućanu, tako je bilo u mom slučaju.
Napravio isto to na Ekupi 12.9. u 18:26 ali izgleda nisam bio te sreće. Sad se izmotavaju i nemaju nikakv konkretan datum nego "uskoro".
Evo eKupi je povećao datum isporuke (ako se sad naruči).
Do sad je bilo 10.10. sad je datum
Dostavljamo već od 24.10.2025
U pm, nitko jebeno ne zna šta se događa, nema ih nigdje.
Stigao pro, ali mislim da će ipak ženi :)
Stigao pro, ali mislim da će ipak ženi :)
Odakle si ga dobio?
evo upravo i ja dobio mail od DPD-a da je iPhone poslan.
Plaćen 12.9... iStyle
A hebiga to je tako, kad sa Titanija skočiš na Aluminiji to je kao sa Konja na šepavog Magarca u usporedbi materijala.Aluminiji je debelo jeftiniji kao materijal, i naravno da je aluminij prilično mekan zato i "smotana ekipa prijavljuje ogrebotine".Tko neče masku za mob nek trpi(ekipa koja kruži po špicama sa mobom u rukama), ajd barem nema stražnjeg stakla pa se neče razbit kao vaza itd.
Jedno je sigurno, s obzirom na dizajn kučišta Jabuka sad bude znatno problematičnija za otvaranje ili popravak itd.
Hola!
Netko možda zna gdje ima 17PM za isporuku odmah? Gdje god gledam nudi samo "Zainteresiran sam", "uskoro" i sl.
Čujem da i oni koji su prednaručili nisu još dobili telefone.
Dobili su 5 komada za prvu ispruku ili je takva veliak navala?
Lp,
ST
Pozdrav, evo ako pomaže
https://www.hgspot.hr/mobitel-apple-iphone-17-pro-max-256gb-deep-blue-mfyp4sx-a
A hebiga to je tako, kad sa Titanija skočiš na Aluminiji to je kao sa Konja na šepavog Magarca u usporedbi materijala.Aluminiji je debelo jeftiniji kao materijal, i naravno da je aluminij prilično mekan zato i "smotana ekipa prijavljuje ogrebotine".Tko neče masku za mob nek trpi(ekipa koja kruži po špicama sa mobom u rukama), ajd barem nema stražnjeg stakla pa se neče razbit kao vaza itd.
Jedno je sigurno, s obzirom na dizajn kučišta Jabuka sad bude znatno problematičnija za otvaranje ili popravak itd.
Pola toga što si naveo nije tako.
Stražnje staklo postoji i to je ovaj materijal druge boje. Servicability je nešto složeniji jer se za skoro sve mora maknuti ekran, ali puno više vijaka se koristi u odnosu na ranije serije.
Jako malo je ljepila je korišteno što zapravo olakšava popravak.
Hola!
Pozdrav, evo ako pomaže
https://www.hgspot.hr/mobitel-apple-iphone-17-pro-max-256gb-deep-blue-mfyp4sx-a
Tražim naranđasti ali hvala u svakom slučaju!
evo ti link za orange..
https://www.njuskalo.hr/iphone-16-pro-max/apple-iphone-17-pro-max-256gb-racun-garancija-r1-oglas-48198939
EDIT: sad vidim da su lopine od jucer digli cijenu, za kripto i karticno placanje je bilo ispod 1400€
evo ti link za orange..
https://www.njuskalo.hr/iphone-16-pro-max/apple-iphone-17-pro-max-256gb-racun-garancija-r1-oglas-48198939
EDIT: sad vidim da su lopine od jucer digli cijenu, za kripto i karticno placanje je bilo ispod 1400€
Nemaju na stanju odmah. Slao sam mail
Lijepo je rekao da će sada servisiranje biti zeznuto jer je kučište unibody i da se može otvoriti samo na strani ekrana, koji je najosjetljivi dio mobitela kod rastavljanja.
I on je jedan od onih prema kojima je Iphone dostupan svima, od klinaca do penzića, što je rekao u videu. Nisam siguran da se u Srbiji tako dobro živi.
evo upravo i ja dobio mail od DPD-a da je iPhone poslan.
Plaćen 12.9... iStyle
tek danas.
....stvarno su koma.