YouTube Music - reprodukcija sadržaja van aplikaci

poruka: 7
|
čitano: 2.621
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
YouTube Music - reprodukcija van aplikacije?

Pozdrav svima, opet me dugo nije bilo, eto, imam puno obveza 

Dakle, kao što sam naslov govori, je li moguće nešto učiniti da YouTube Music nastavi reproducirati pjesme kada napravim izlaz iz aplikacije na glavni izbornik mobitela/tableta?

Znam da Premium varijanta aplikacije ima tu mogućnost (ali ne dam ni centa za to!), no nedavno vidjeh kod mame da je to moguće učiniti i sa free verzijom aplikacije samo što se, prema njenim riječima, to treba aktivirati u postavkama. Nažalost, takvu ili sličnu opciju nisam uspio pronaći, pa iskreno očekujem odgovor, jer mi je krenulo ići na živce držati mob u ruci dok slušam pjesme i paziti da mi iz čista mira pjesma ne počne premotavati.....

Ako nekog zanima, radi se o Samsungovom Galaxy S25+ pametnom telefonu.

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2025 23:29 (Vavoom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: YouTube Music - reprodukcija sadržaja van apli
Guglaj "Youtube revanced"....

0 0 hvala 0
6 godina
struja1911 kaže...
Guglaj "Youtube revanced"....

Hvala na odgovoru. Budem tijekom dana proučio što je to, a možda i postavio na svoj mob...

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
13 godina
www.revanced.app to ti je aplikacija koja "zakrpi" Youtube i Youtube music i zavarava Googleove servere da imas premium plan

0 0 hvala 0
17 godina
Ispravak. Ne zavarava nego jednostavno iz koda ukloni dio za reklame i doda kod za funkcionalnosti kao sto je reprodukcija u pozadini. I dalje nemas premium i google to zna.
13 godina
My bad then
7 godina
YouTube Music - reprodukcija sadržaja van aplikaci

I kvaliteta muzike je ograničena na 48Kbps AAC (low u postavkama kod premium računa). Sad kome je to važno neznam, meni je, jer je razlika u kvaliteti između low i high (256 Kbps AAC) ogromna i ja je čujem tako da sa veseljem platim ta 3 eura na mjesec (preko Indije obiteljski račun) i riješim se svih reklama i ograničenja na svim mjestima gdje slušam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice