Pa izgled nije tako strasan kao sto se prica, po mom ukusu cak i preglednije, a player je dobro dosla promjena od starog.
meni cisto svejedno uopce mi ne smeta i kak je kolega iznad rekao
player je ljepsi
Promjenom dizajna, mnogi se teško snalaze jer su se navikli na stari dizajn. Novi dizajn ima i neke nove mogućnosti, ali je sve potpuno drukčije razvrstano. Nekoć je ono "ostali videozapisi od korisnika"" bilo ispod "slični videozapisi", a sada na novome dizajnu to stoji gore iznad videozapisa. A sada su i promjenili player tako da sve drukčije izgleda, ali nije loše. Siguran sam da kada se i ostali korisnici budu navikli na novi dizajn, neće im izgledati tako loše. Pa ipak, YouTube je najpoznatiji i najbogatiji video servisi na čitavoj planeti - kako se onda ne bi družili s YouTube-om?
Promjenom dizajna, mnogi se teško snalaze jer su se navikli na stari dizajn. Novi dizajn ima i neke nove mogućnosti, ali je sve potpuno drukčije razvrstano. Nekoć je ono "ostali videozapisi od korisnika"" bilo ispod "slični videozapisi", a sada na novome dizajnu to stoji gore iznad videozapisa. A sada su i promjenili player tako da sve drukčije izgleda, ali nije loše. Siguran sam da kada se i ostali korisnici budu navikli na novi dizajn, neće im izgledati tako loše. Pa ipak, YouTube je najpoznatiji i najbogatiji video servisi na čitavoj planeti - kako se onda ne bi družili s YouTube-om?
pa nemas se kaj tesko snalazit pa nismo retardirana djeca
kakve gluposti pravite od tog novog dizajna koda su neznam kaj napravili
Meni novi izgled i nije tako loš.
Stari je bio pregledniji i bolji, ali i na ovoga se lako naučiti...
Novi izgled je meni puno bolji,već sam se navikao
ma dosadni su više , izgled ok ali mi smeta što video prozor stalno mijenjaju, sad su vrijeme na lijveu stranu stavili i zvuk isto na lijevu, malo malo pa promijene.