Youtube mijenja izgled

poruka: 37
|
čitano: 11.319
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Youtube mijenja izgled

Pa izgled nije tako strasan kao sto se prica, po mom ukusu cak i preglednije, a player je dobro dosla promjena od starog.

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Youtube mijenja izgled

meni cisto svejedno uopce mi ne smeta i kak je kolega iznad rekao 

player je ljepsi

Death Cube K
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube mijenja izgled

Promjenom dizajna, mnogi se teško snalaze jer su se navikli na stari dizajn. Novi dizajn ima i neke nove mogućnosti, ali je sve potpuno drukčije razvrstano. Nekoć je ono "ostali videozapisi od korisnika"" bilo ispod "slični videozapisi", a sada na novome dizajnu to stoji gore iznad videozapisa. A sada su i promjenili player tako da sve drukčije izgleda, ali nije loše. Siguran sam da kada se i ostali korisnici budu navikli na novi dizajn, neće im izgledati tako loše. Pa ipak, YouTube je najpoznatiji i najbogatiji video servisi na čitavoj planeti - kako se onda ne bi družili s YouTube-om?

RW

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Youtube mijenja izgled
Robert Whaterby kaže...

Promjenom dizajna, mnogi se teško snalaze jer su se navikli na stari dizajn. Novi dizajn ima i neke nove mogućnosti, ali je sve potpuno drukčije razvrstano. Nekoć je ono "ostali videozapisi od korisnika"" bilo ispod "slični videozapisi", a sada na novome dizajnu to stoji gore iznad videozapisa. A sada su i promjenili player tako da sve drukčije izgleda, ali nije loše. Siguran sam da kada se i ostali korisnici budu navikli na novi dizajn, neće im izgledati tako loše. Pa ipak, YouTube je najpoznatiji i najbogatiji video servisi na čitavoj planeti - kako se onda ne bi družili s YouTube-om?

pa nemas se kaj tesko snalazit pa nismo retardirana djeca 

kakve gluposti pravite od tog novog dizajna koda su neznam kaj napravili

Death Cube K
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.4.2010 14:14 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Youtube mijenja izgled

Meni novi izgled i nije tako loš.

Stari je bio pregledniji i bolji, ali i na ovoga se lako naučiti... Osmijeh

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube mijenja izgled

Novi izgled je meni puno bolji,već sam se navikao

Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube mijenja izgled

ma dosadni su više , izgled ok ali mi smeta što video prozor stalno mijenjaju, sad su vrijeme na lijveu stranu stavili i zvuk isto na lijevu, malo malo pa promijene.

Dont bug me! ---Kladite se i dobijete nagrade: You can also give them directly your referral link: http://beterz.com/?Referer=130317 :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice