Pozdrav prijatelji,
trazeći po internetu webshop na kojem se moze kupovati i placati Alertpay-om naisao sam na TECHNODISCOUNT24 i kupio mobitel pa da izlozim svoja iskustva. Naime price pocinje ovako. Koristim samo Alertpay za placanje pa kako ovaj Webshop prima Alertpay sam se odlucio za kupovinu mobitela koji lici IPHONE-u.
Zvao sam carinu da ih pitam dali je moguce naruciti ovaj mobitel pa su mi rekli da nije moguce uvoz mobitela iz Kine u Hrvatsku osim ako se dobije dozvola od HAKOM-a ( lijepa nasa drzava ) to je jedino slucaj u Hrvatskoj i niti u jednoj drugoj zemlji.
Kako imam prijatelja u Bosni sam ga zamolio dali bi mobitel mogao naruciti kod njega pa cu ga ja prevesti preko grane i tako sam i napravio.
Narucio sam mobitel sa TECHNODISCOUNT24 platio preko Alertpay-a i mobitel stigao kod prijatelja u Bosnu za tocno 36 dana od narudzbe. Bio je zapakiran u sivu neutralnu kovertu sa napisanom manjom vrijednosti i nisu ga niti otvorili na carini.
Mobitel sam otvorio naravno da ga odmah isprobam i mogu vam reci da sam odusevljen. Radi savrseno touch mu je odlican, meni na mjestu i takodjer sam surfao i na netu ma sve 5 a pogotovo sto mogu u njemu koristiti dvije SIM kartice istovremeno. Uglavnom 5+ za ovu cijenu. Evo poslikao sam ga malo sa mobitel od prijatelja pa cu pokusati postaviti slike ovdje
Bilo bi lijepo da ovdje postaju svi oni koji su kupovali sa TECHNODISCOUNT24 i opisu svoja iskustva.
Evo upravo danas sam kupio jos nesto pa kad mi stigne cu da postavim ovdje !!!