Viber online status

poruka: 6
|
čitano: 39.357
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Viber online status

Da li online status na viberu nuzno znaci da je osoba u aplikaciji, tj. da tipka poruke ili razgovara ili moze znaciti samo da je mobitel na mrezi, bez da koristi  taj cas?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Viber online status
Bubašvaba kaže...

Da li online status na viberu nuzno znaci da je osoba u aplikaciji, tj. da tipka poruke ili razgovara ili moze znaciti samo da je mobitel na mrezi, bez da koristi  taj cas?

Trebalo bi znaciti da je mobitel na 'mrezi'. Mada nekada i nije na mrezi, mada pise da je, odnosno informacija nije bas uvijek tocna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.7.2017 10:32 (Mrgud Veliki).
9 godina
odjavljen

Cesce tj tj vrlo cesto pise da nije on line a jeste. Recimo pise da je zadnji put bio on line juce a poruka kad posaljes pise delivered...

12 godina
neaktivan
Viber online status

Radi se o tome da sam se dopisivao sa prijateljicom jučer oko 21:00, završili dopisivanje, napisala je da ide spavati, što je i logično jer se ustaje u pet. Ja sam i dalje bio na internetu, i vraćam se oko 1 na viber i njoj stoji online.

Sad zbog toga pitam, dal je moguće da joj je taj status "ostao" ili je stvarno tipkala...

Mislim, i ako je tipkala neće me spasit saznanje, neg eto jadan sam nekako

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Bubašvaba kaže...

Radi se o tome da sam se dopisivao sa prijateljicom jučer oko 21:00, završili dopisivanje, napisala je da ide spavati, što je i logično jer se ustaje u pet. Ja sam i dalje bio na internetu, i vraćam se oko 1 na viber i njoj stoji online.

Sad zbog toga pitam, dal je moguće da joj je taj status "ostao" ili je stvarno tipkala...

Mislim, i ako je tipkala neće me spasit saznanje, neg eto jadan sam nekako

To jel' 'tipkala' sa nekim drugim/drugom to ne mozes znati. Jedino mozes vidjeti kada tebi tipka. Onda i pise da tipka. Inace, to bi trebalo znaciti da je na mrezi, dakle, mobitel moze biti upaljen i na stolu, a ona spavati.

Mada taj 'status' i nije nesto tocan, tako da ga ne treba uzimati za ozbiljno.

9 godina
neaktivan
Viber online status

Imamo dexa broj dva :)

Kruha i igala...

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice