Da li online status na viberu nuzno znaci da je osoba u aplikaciji, tj. da tipka poruke ili razgovara ili moze znaciti samo da je mobitel na mrezi, bez da koristi taj cas?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li online status na viberu nuzno znaci da je osoba u aplikaciji, tj. da tipka poruke ili razgovara ili moze znaciti samo da je mobitel na mrezi, bez da koristi taj cas?
Trebalo bi znaciti da je mobitel na 'mrezi'. Mada nekada i nije na mrezi, mada pise da je, odnosno informacija nije bas uvijek tocna.
Cesce tj tj vrlo cesto pise da nije on line a jeste. Recimo pise da je zadnji put bio on line juce a poruka kad posaljes pise delivered...
Radi se o tome da sam se dopisivao sa prijateljicom jučer oko 21:00, završili dopisivanje, napisala je da ide spavati, što je i logično jer se ustaje u pet. Ja sam i dalje bio na internetu, i vraćam se oko 1 na viber i njoj stoji online.
Sad zbog toga pitam, dal je moguće da joj je taj status "ostao" ili je stvarno tipkala...
Mislim, i ako je tipkala neće me spasit saznanje, neg eto jadan sam nekako
Radi se o tome da sam se dopisivao sa prijateljicom jučer oko 21:00, završili dopisivanje, napisala je da ide spavati, što je i logično jer se ustaje u pet. Ja sam i dalje bio na internetu, i vraćam se oko 1 na viber i njoj stoji online.
Sad zbog toga pitam, dal je moguće da joj je taj status "ostao" ili je stvarno tipkala...
Mislim, i ako je tipkala neće me spasit saznanje, neg eto jadan sam nekako
To jel' 'tipkala' sa nekim drugim/drugom to ne mozes znati. Jedino mozes vidjeti kada tebi tipka. Onda i pise da tipka. Inace, to bi trebalo znaciti da je na mrezi, dakle, mobitel moze biti upaljen i na stolu, a ona spavati.
Mada taj 'status' i nije nesto tocan, tako da ga ne treba uzimati za ozbiljno.
Imamo dexa broj dva :)