Ne hate-am. Nemoj me krivo shvatit, al ne video cemu taj video. Mozda samo ja ne kuzim, al zato i pitam...
Vaš YouTube channel
- poruka: 2.011
- |
- čitano: 550.107
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li bilo tko moze zaradit preko youtubea? da li se zarada temelji na postavljanjem one male reklame na dnu videa?
Dajte neke linkove, tutoriale, price kako ste poceli sto koristite, kako itd.
Naravno da mozes, ali je to jaaaako puno rada, i onda jos malo rada. Ja imam stalan posao na kojem sam 8h, dodjem doma i onda radim na youtube-u jos 4-5h tako da se moras dosta truditi oko toga ako zelis da raste.
Evo ovo je prvi mjesec di sam ovako lijepo zaradio, i ako drugih par mjeseci mogu odrzati ovaj tempo mislim da cu dati otkaz na stalnom poslu i uzeti neki posao sa strane, a posvetiti cu se youtube-u jos vise.
Zaradis tako da stavis reklame na video. One s desne strane videa, one na dnu videa i one koje su preko cijelog videa(ako ti je video veci od 15min, s njima najvise dobijes, ali njih najvise ljudi mrze). + mozes jos staviti sponzorske reklame, ali posto je ovo Hrvatska, nitko jos nezna da se moze tako reklamirati, ili ne vjeruju da se moze dobiti profit iz toga, pa niti ne koriste ovakve reklame - nazalost.
Prosli mjesec je bio zakon, konacno dobijem od youtube-a koliko i zaradim na 8h poslu. :)
Sada kako izlazi COD novi, nadam se da ce se jos kojih 10-50$ povecati.
Svaka cast moze link channela na pm
yo, ako je ko zainteresiran za introe 1080p/2k/4k ili za overlayeve nek se slobodno javi, isto tako ako hoce suradnju neku, pomoc oko streaminga i opcenito produkcije.
Evo mog chanella: https://www.youtube.com/user/emanueldolo
Na njega budem stavljao previewe ROM-ova za mobove.
hmmm... imam pitanje... snimio sam video novom sony kamerom 1080p50i i kada sam ga obradio preko cyberlink power direktora krajnji format je bio MKV 1080p 60 FPS i oko 3min/480MB
na kombu video ide glatko, ali kada sam ga upodao na YT frameovi su pali na 25FPS. malo neugodno za gledanje... kako da povisim frameove?
EVO MOJ YT CHANNEL: odmah prvi video je u pitanju
btw, možda vam se svidi moja mjuza :) https://www.youtube.com/user/SylarSilent
YT automatski svaki video snizi na 25-30 FPS, mogao bi pretovit video u .mp4 file 30 fps preko movie makera pa ponovo uploadat...
YT automatski svaki video snizi na 25-30 FPS, mogao bi pretovit video u .mp4 file 30 fps preko movie makera pa ponovo uploadat...
evo sada upravo sam konvertirao video u wmv 25 farmeoava (ali ne preko movie makera) i sada upload-am pa ćemo vidjeti dali će biti šta bolje...
Zanima me da li su ispravili ono kada ideš kreirati "grupe" npr. glazba pa dodaš kanale vezane uz glazbu, ali i dalje ti kanali ostanu na popisu bez obzira što su premješteni u grupu o glazbi ?
Da li su to ispravili
Hehe... Hvala ti na komplimentu.
Nisam se baš ni trudio urediti video, samo mi je bilo bitno da je video sinkroniziran s audiom što nas dovodi do zaključka da jest playback...
Jbg mora biti, jer kamera nikako ne može snimiti takvu audio kvalitetu.. isto tako audio se sastoji od više tracksa/ layera.
Ono što vidiš na 1:10 je zaista ono što je odsvirano ali ne piano dionica već pad/strings dionica... Na 1:58 program me je malo zeznuo pa onda video kasni za audiom i nije mi se dalo sve iz početka raditi zbog par sec.
Video je rađen preko windows live movie makera koji je dosta traljav program ako želiš malo "profesionalniji" video izvući, a i snimatelj je bila moja stara kojoj se pomalo i tresu ruke :D
Baš sam jučer dovršio drugi video sniman sa novom kamerom sa stalkom (ne pati od treskavice) i obrađen preko cyberlink power director-a. to je onaj koji sam reuploadirao pa evo kako je ispalo:
Htio bih probati aktivirati,uzeti ugovor s yt ali sad ono bitno - ako dobijem pare bi dobijao na paypal - a pp nemože iz hrv?tj nemože se uplaćivati u hr
Zašto misliš da nebi mogo dobivati novce u Hrvatskoj? Pa Paypal je multinacionalna kompanija... Možeš uplačivati/isplačivati novce bez problema, samo ti treba kreditna kartica/račun u banci.
Htio bih probati aktivirati,uzeti ugovor s yt ali sad ono bitno - ako dobijem pare bi dobijao na paypal - a pp nemože iz hrv?tj nemože se uplaćivati u hr
Mislim da google ne dopušta isplačivanje na paypal, no oni ipak šalju novce u Hrvatsku i to putem čeka.
Povežeš paypal sa tekućim u banci i svakog 1. u mjesecu ti paypal pošalje na račun.
Npr. danas 10.11. ti partner s kojim si na youtubeu pošalje 50$, pričekaš do 1.12. i taj iznos ti se prebaci na tekući. Ili ako odmah hoćeš povući, paypal skine nekoliko dolara sa ukupne cifre.
Povežeš paypal sa tekućim u banci i svakog 1. u mjesecu ti paypal pošalje na račun.
Npr. danas 10.11. ti partner s kojim si na youtubeu pošalje 50$, pričekaš do 1.12. i taj iznos ti se prebaci na tekući. Ili ako odmah hoćeš povući, paypal skine nekoliko dolara sa ukupne cifre.
Meni je ponuđeno samo preko čeka za Hrvatsku.
ajd dobro sad kad smo prošli to za isplatu,od čega se točno zarađuje ako se ima ugovor s yt.Od nečeg zvanog adsense ili adwords ili to ništa netreba?
ajd dobro sad kad smo prošli to za isplatu,od čega se točno zarađuje ako se ima ugovor s yt.Od nečeg zvanog adsense ili adwords ili to ništa netreba?
Moj račun je spojen s adsenseom.
šta je zapravo adsense?s njim zarađuješ?
Adsense služi da imaš reklame. Adsense možeš stavljati na stranice,blogove, samo copy-paste code i to je to, a za youtube samo povežeš youtube i adsense i to je to.
Adsense služi da imaš reklame. Adsense možeš stavljati na stranice,blogove, samo copy-paste code i to je to, a za youtube samo povežeš youtube i adsense i to je to.
znači s njim samo još dodatno zarađuješ?nije nužno da to imaš da bi mogao zarađivati od yt videa i imao ugovor s yt?
znači s njim samo još dodatno zarađuješ?nije nužno da to imaš da bi mogao zarađivati od yt videa i imao ugovor s yt?
Ti nemaš neki poseban ugovor s njima da moraš slati neke dokumente, potpisivat itd. S adsense ne zarađuješ dodatno nego to je to. Znaći zarađuješ preko youtubea s adsensom, nema druge opcije.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Danas sam slago vise ove pozadine i sliku jos moram sredit :) Sutra ide prvi video, trebo je danas bit ali mi je fraps krepo da nisam skuzio i sve otislo u vjetar.
Ti nemaš neki poseban ugovor s njima da moraš slati neke dokumente, potpisivat itd. S adsense ne zarađuješ dodatno nego to je to. Znaći zarađuješ preko youtubea s adsensom, nema druge opcije.
e hvala puno za objasnjenje,ako nije problem jos koje pitanje?sta je adwords?el to može zajedno u kombinaciji s adsense i el na kraju mogu ostaviti da sam iz hrv ili moram mjenjati za yt