po 50ti put, nemozes bit partner samo izravno s youtubom
ok.A jednako plaćaju svi ili ovisi?
Čuo sam da ovisi kako se dogovoriš, najčešće ide 60% tebi 40% njima.
Svaka čast.
1000+ viewova nije malo za gaming videe, ja sam sretan kad predjem 50, makar radim samo Gameplayeve, nikakve montaže. :)
Hvala.
A ide polako, na prvoj epizodi imam 64 000 i raste, na ovim ostalima oko 20-30 000, sad moram malo pogurat 5. da i tamo nabijem preglede, pa cu sherat to
Evo da i ja svoj kanal stavim.
Na početku sam pričao na engleski ali sada prelazim na hrvatski.
Sub za Sub ako želite :D
https://www.youtube.com/user/WayzDoxx
Ostavite i neke komentare na videe,bilo da su loši ili dobri.Sve prihvačam
LP :)
Danas su mi ponudili partnerstvo TNG. Samo što mi još strike traje 7 dana.
Nadam se da ću nakon toga moći biti partner s njima.
Cek, ako su ti ponudili mozes postat ;)
Cek, ako su ti ponudili mozes postat ;)
TGN Network YouTube Partnership Invitation
Hello Brzi559
My name is Liam and I am part of the TGN network. TGN is a Top-Tier YouTube Network that partners channels with quality content. I have looked over your channel and would love to offer you a partnership!
Partnership doesn't change the way your channel runs; your channel is still yours. You can upload as few or as many videos as you would like, and you also keep all ownership of any content/IP you create.
You will also of course keep your current partner features, and if you would like we can enable live streaming on your channel!
Unlike other networks, we don't place a $2 or $2.50 CPM cap on your earnings. We pay out 100% of what we receive from your channel, so there is no artificial limit on the amount of money you can make with TGN. In October, the average RPM for monetized views in the U.S. for TGN partners was $5+!
Our contract is also a non-lock-in contract. If you are not happy with what you got, our agreement can be terminated at ANY time!
On top of all of these other great perks, we have a dedicated support team that works around the clock and utilizes the latest Help Desk software to get you answers to your questions and problems.
If you would like to learn more or are interested in becoming a partner, feel free to message me back.
Email LGregory@TGN.TV
or
Skype, liam.g84
Looking forward to hearing back.
Kind Regards,
Liam Gregory
TGN Outreach Recruiter
TGN Gaming Communities Inc.
TGN.TV
To su mi napisali, sad sam ih pitao koliko mogu očekivat zaradu i te stvari.
TGN je dobar jer nemaš nikakav zaključani ugovor na recimo godinu dana ili više. Možeš otići kada hoćeš.
Upravo su mi javili. Da mogu postati njihov partner čim mi istekne ta opomena.
Jedva čekam da mi istekne opomena :D
Evo mojeg GTA kanala: http://www.YouTube.com/TheIvaneh
Sad mi neki AdRev nudi partnerstvo, stvarno ne kužim. Kak sad odjednom svi žele partnerstvo samnom.
Idi s provjerenim TGN-om
Postao sam partner s TGN-om !! :)
Zabrinut sam, navodno bi 31 najkasnije trebao dobiti report koliko sam zaradio na yt. Još ništa nisam dobio
Izgleda da ću tek krajem ovog mjeseca vidjeti koliko sam zaradio..
Jel mozda netko zna trik za vise pregleda i kako bih mogao zaradivati na youtubeu?
Jel mozda netko zna trik za vise pregleda i kako bih mogao zaradivati na youtubeu?
Ne postoji nikakav magičan trik od kojeg ćeš odjednom zarađivat pare na yt.Gledaj videe od top gaming youtubere pa ćeš dobit otprilike ideju,al ovako samo postanjem gameplaya nemožeš nit kune zaradit
Ovo je par stvari koje mozes napravit da dobijes vise subbova:
I na kraju najbolji nacin da dobijes publiku koja te voli je da pokazes sebe u videima. Iskreno ja se ne subscribe-am na necij channel zato kaj igra neku igru nego zato sto mi se svidja ta osoba i kako prica i ono sto je najbitnije na youtubeu je da se vratim na njegov channel zbog njega, a ne zbog igre koju igra.
Eto, nadam se da sam pomogao. :)
Gledam po drugim forumima i vidim da neki imaju preko 1$ CPM s TGN-om, ja imam jedva 0,5$ zato ću napustiti TGN. Mislim preći u Forela Digital, plaćaju navodno 20% više.
Poslao sam im zahtjev sad samo čekam da mi odgvore ako me prihvate onda ću tek napustit TGN. Pročitao sam negdje da navodno yt plaća 3$ cpm, kad se pogleda ja bi na TGN-u trebao imati najmanje 1,5$ a ne ovu sramotu... Siguran sam da nešto muljaju.
Onda nećeš ništa zaraditi.
Jedino ako ti je cilj nakupljat poglede, a to mi se čini bezveze.
Zakaj?
Pa po pogledu dobijes...
Zakaj?
Pa po pogledu dobijes...
A ko će ti plaćati te poglede?
Zakaj?
Pa po pogledu dobijes...
A ko će ti plaćati te poglede?
Youtube? Ja nisam u nikakvom networku, samo sam partner sa youtube-om..