Vaš YouTube channel izdvojena tema

poruka: 2.011
|
čitano: 549.913
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Vaš Youtube channel
MARKOcVp kaže...

po 50ti put, nemozes bit partner samo izravno s youtubom

ok.A jednako plaćaju svi ili ovisi?

15 godina
sstrmi kaže...
MARKOcVp kaže...

po 50ti put, nemozes bit partner samo izravno s youtubom

ok.A jednako plaćaju svi ili ovisi?

Čuo sam da ovisi kako se dogovoriš, najčešće ide 60% tebi 40% njima.

13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Troll moments 5, vjerojatno zadnja epizoda

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
MARKOcVp kaže...

Troll moments 5, vjerojatno zadnja epizoda

Svaka čast. 

1000+ viewova nije malo za gaming videe, ja sam sretan kad predjem 50, makar radim samo Gameplayeve, nikakve montaže. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 22:50 (Tomek.Klc).
13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Hvala.

A ide polako, na prvoj epizodi imam 64 000 i raste, na ovim ostalima oko 20-30 000, sad moram malo pogurat 5. da i tamo nabijem preglede, pa cu sherat to {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 23:30 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Evo da i ja svoj kanal stavim.

Na početku sam pričao na engleski ali sada prelazim na hrvatski.

Sub za Sub ako želite :D

https://www.youtube.com/user/WayzDoxx

Ostavite i neke komentare na videe,bilo da su loši ili dobri.Sve prihvačam

LP :)

0 0 hvala 0
15 godina
Vaš Youtube channel

Danas su mi ponudili partnerstvo TNG. Samo što mi još strike traje 7 dana.

Nadam se da ću nakon toga moći biti partner s njima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gremlin144 kaže...

Cek, ako su ti ponudili mozes postat ;)

15 godina
MARKOcVp kaže...
Gremlin144 kaže...

Cek, ako su ti ponudili mozes postat ;)

TGN Network YouTube Partnership Invitation
Hello Brzi559

My name is Liam and I am part of the TGN network. TGN is a Top-Tier YouTube Network that partners channels with quality content. I have looked over your channel and would love to offer you a partnership!

Partnership doesn't change the way your channel runs; your channel is still yours. You can upload as few or as many videos as you would like, and you also keep all ownership of any content/IP you create.

You will also of course keep your current partner features, and if you would like we can enable live streaming on your channel!

Unlike other networks, we don't place a $2 or $2.50 CPM cap on your earnings. We pay out 100% of what we receive from your channel, so there is no artificial limit on the amount of money you can make with TGN. In October, the average RPM for monetized views in the U.S. for TGN partners was $5+!

Our contract is also a non-lock-in contract. If you are not happy with what you got, our agreement can be terminated at ANY time!

On top of all of these other great perks, we have a dedicated support team that works around the clock and utilizes the latest Help Desk software to get you answers to your questions and problems.

If you would like to learn more or are interested in becoming a partner, feel free to message me back.

Email LGregory@TGN.TV
or

Skype, liam.g84

Looking forward to hearing back.

Kind Regards,

Liam Gregory
TGN Outreach Recruiter
TGN Gaming Communities Inc.
TGN.TV
To su mi napisali, sad sam ih pitao koliko mogu očekivat zaradu i te stvari.

14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

TGN je dobar jer nemaš nikakav zaključani ugovor na recimo godinu dana ili više. Možeš otići kada hoćeš.

0 0 hvala 1
15 godina
Vaš Youtube channel

Upravo su mi javili. Da mogu postati njihov partner čim mi istekne ta opomena.

Jedva čekam da mi istekne opomena :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vaš Youtube channel

Evo mojeg GTA kanala: http://www.YouTube.com/TheIvaneh

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 16:55 (ivann.n).

1 0 hvala 0
15 godina
Vaš Youtube channel

Sad mi neki AdRev nudi partnerstvo, stvarno ne kužim. Kak sad odjednom svi žele partnerstvo samnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Idi s provjerenim TGN-om

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Nova montaza, mislim da mi je jedna od boljih, pa pogledajte {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Vaš Youtube channel

Postao sam partner s TGN-om !! :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Nova montaza, mislim da mi je jedna od boljih, pa pogledajte {#}

Koliko mozes zaradit mjesecno,ja sam prosli mjesec 60€ zaradio {#}

15 godina
Vaš Youtube channel

Zabrinut sam, navodno bi 31 najkasnije trebao dobiti report koliko sam zaradio na yt. Još ništa nisam dobio{#}

Izgleda da ću tek krajem ovog mjeseca vidjeti koliko sam zaradio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.8.2013 22:52 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Evo jedan moj gameplay video iz Dirt-a 2

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Jel mozda netko zna trik za vise pregleda i kako bih mogao zaradivati na youtubeu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
C4R3ON kaže...

Jel mozda netko zna trik za vise pregleda i kako bih mogao zaradivati na youtubeu?

Ne postoji nikakav magičan trik od kojeg ćeš odjednom zarađivat pare na yt.Gledaj videe od top gaming youtubere pa ćeš dobit otprilike ideju,al ovako samo postanjem gameplaya nemožeš nit kune zaradit {#}

.
14 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel

Ovo je par stvari koje mozes napravit da dobijes vise subbova:

• Network - suradnja s drugim youtuberima je jedna od najbitnijih i najvecih stvari koje mozes napraviti da dovuces sto veci broj subbova na svoj channel. Ako pitas nekoga youtubera preko twittera ili PM-a 80% ce ti ih odgovorit i to ti najvise preporucam. Napravite neki dual-gameplay-commentary sto god, i tako ces dobit najvise ljudi na channel.
  • Trending video - gledaj kaj se najvise gleda i koje igra dobiju najvise pogleda (League of legends, minecraft, call of duty....itd... itd.... Ali nemoj sad postat neki video o League of legends-u ako ga nikad nisi igro. ;) )
  • COMMENTARY! - Moras znat pricat i privuc publiku koja te hoce gledat i slusat, ne samo na nacin da postas gameplay videe bez commentary-a, jer meni osobno takav video nista ne predstavlja (dovoljno da ga mozda like-am, al ne dovoljno da se subbam na channel).
  • Reklama - reklamiraj se po forumimima ili social page-ovima. Reddit je jedna od stvari koja sada jako eksplodira i vecina videa koji se tamo postaju, ako su imalo dobri, dobiju po 10 000+ viewsa. Npr. Gbay99 (League of legends) dobio je 75 000+ subbova samo s reddita.

I na kraju najbolji nacin da dobijes publiku koja te voli je da pokazes sebe u videima. Iskreno ja se ne subscribe-am na necij channel zato kaj igra neku igru nego zato sto mi se svidja ta osoba i kako prica i ono sto je najbitnije na youtubeu je da se vratim na njegov channel zbog njega, a ne zbog igre koju igra.

Eto, nadam se da sam pomogao. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.8.2013 1:57 (xRyder).

2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Vaš Youtube channel

Nova montaza :D

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vaš Youtube channel

Gledam po drugim forumima i vidim da neki imaju preko 1$ CPM s TGN-om, ja imam jedva 0,5$ zato ću napustiti TGN. Mislim preći u Forela Digital, plaćaju navodno 20% više.

Poslao sam im zahtjev sad samo čekam da mi odgvore ako me prihvate onda ću tek napustit TGN. Pročitao sam negdje da navodno yt plaća 3$ cpm, kad se pogleda ja bi na TGN-u trebao imati najmanje 1,5$ a ne ovu sramotu... Siguran sam da nešto muljaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Youtube channel
Mogli bi mi manji što postamo video-ve (odnosno ne želimo pristupiti networku ili slično), jedni druge reklamirat po videima...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
15 godina
zerocool12 kaže...
Mogli bi mi manji što postamo video-ve (odnosno ne želimo pristupiti networku ili slično), jedni druge reklamirat po videima...

Onda nećeš ništa zaraditi.

Jedino ako ti je cilj nakupljat poglede, a to mi se čini bezveze.

16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...

Zakaj?

Pa po pogledu dobijes...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:52 (zerocool12).
15 godina
zerocool12 kaže...
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...

Zakaj?

Pa po pogledu dobijes...

A ko će ti plaćati te poglede?

16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...
Gremlin144 kaže...
zerocool12 kaže...

Zakaj?

Pa po pogledu dobijes...

A ko će ti plaćati te poglede?

Youtube? Ja nisam u nikakvom networku, samo sam partner sa youtube-om..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice