Sigurno surfanje

poruka: 4
|
čitano: 1.313
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sigurno surfanje

Koji je najbolji program za čiščenje kompjutera poslije surfanja, koji je antivirus najbolji ?

Kako se mogu bežićno spojiti na adsl i da li mogu preći na 1 mj. na flat a da povisim brzinu na 16 mbit/sec ?

Koji mi problem može biti na starom kompjuteru, napajanje mi jako smrdi i nije tiho već jako bučno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Sigurno surfanje
Barbarijan kaže...

Koji je najbolji program za čiščenje kompjutera poslije surfanja, koji je antivirus najbolji ?

Kako se mogu bežićno spojiti na adsl i da li mogu preći na 1 mj. na flat a da povisim brzinu na 16 mbit/sec ?

Koji mi problem može biti na starom kompjuteru, napajanje mi jako smrdi i nije tiho već jako bučno ?

CCleaner za čišćenje, NOD32 antivirus (32-bit, 64-bit), preko WLAN-a se možete spojiti na ADSL, i možete preći na 1 mjesec na flat i brzinu od 16mbit/sec, samo morate kontaktirati službu i reći im da to bude po slijedećem tekućem (obračunskom) mjesecu, te pri kraju mjeseca ponovno ih kontakirati da želite preći na prijašnje stanje! U napajanju imate sigurno puno prašine, skinite poklopac, usisavač i četkicu i očistite!

Linkovi su direktno sa službenih stranica (NOD32 je trial verzija za 30 dana)
̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 19:48 (Najbrži).
17 godina
neaktivan
Sigurno surfanje

Preduhitrio me ... :)

iMac 20" - C2D 2.4GHz/2GB/320GB Mac OS X Leopard 10.5.5 ... Laborare non amo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sigurno surfanje

tnx.. !

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice