Rapidshare pomoć

poruka: 5
|
čitano: 1.272
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Rapidshare pomoć

neka mi se jave hrvatske web stručnjaci na ovom forumu tko zna nekakav program kad downloadam sa rapidshara nešto da netrebam čekati 15 min za sljedeći download nego da odmah sljedeći downloadam da mogu rarađe bi platio za premer acaunt ali nemam para pa da čujem ima li načina za free download da nečekam

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rapidshare pomoć

Iskopcaj ruter pa ponovo ukopcaj da dobijes drugu ip adresu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Rapidshare pomoć
joso1234 kaže...

neka mi se jave hrvatske web stručnjaci na ovom forumu tko zna nekakav program kad downloadam sa rapidshara nešto da netrebam čekati 15 min za sljedeći download nego da odmah sljedeći downloadam da mogu rarađe bi platio za premer acaunt ali nemam para pa da čujem ima li načina za free download da nečekam

Cryptload!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 18:02 (deja_vu).
16 godina
neaktivan
RE: Rapidshare pomoć

Program koji tražiš se zove "Jdownloader". On ti omogućuje automatski unos linkova (samo upišeš stranicu sa linkovima) te automatsko skidanje (kao torrent). Ako upišeš podatke za svoj router i šifru za konektiranje automatski te spaja i odspaja tako da skidaš sve bez prekida.

Osim s Rapidshare-om Jdownloader radi i sa svim drugim sličnim servisima. Ako tražiš linkove, pogledaj www.tehparadox.com.

Edit: U svakom slučaju bolji od Cryptload-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 18:13 (Dante2070).
16 godina
neaktivan
Rapidshare pomoć

zanimljivo je ovo morat ču i ja isprobati te programe

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice