POzdrav svima. Imam jedan problem s ADSL-om. Ovako: spojim se na internet, upalim firefox, google - "Server not found!". Upalim Xfire - ništa. Msn - troubleshooting - neuspješno. Sve mi ne bi bilo tako čudno da mi se ni jedna stranica ne otvara, ali samo neke (kao ova) se otvaraju...U čemu je problem? ( Brza pomoć pls, da se mogu posvetit WoW-u XD)
Problemi s ADSL-om
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.568
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e stari nemos virovat al taman san tija napisat isto....
mogu samo otvorit inet i bug i to je sve od stranica...
za wow necu ni govorit....
dajte ljudi ako boga znace pomozite... btw ja sam na optimi ne znan kako je na t-comu i ostalima
I ja sam na Optimi. Vjerojatno imaju neke radove...Na oko pola sata sam izvisio i jučer...
lol pa eto vam odgovor :)
OPTIMA vam optimalno zajebe vezu :)
ha cuj... nema se para za t-com....
Nije mi do zaje*ancije, ne mogu upalit WoW, pa sam ljut XD
Ako i jesu neki radovi ili slično, zašto neke stranice rade a neke ne?
EDIT :
Radije ću dat 150 kn manje za isto uz jako rijetke smetnje :P
e to mi nije jasno... kad mi sve krepa onda nista ne radi....
to je neki za*eb....
zanimljivo da je jučer kasno poslijepodne i amis-u prdnula mreža..
da vam opet t-com ne drka po kablovinju?
to vas operateri malo zajebavaju nista srasno
Na mojem podrucju cesto pucaju veze t - comu . Ispricavamo se ovo ono ..
Kada sve srede meni ne znam zasto ne radi net a frendu recimo radi .
Prema njihovom testu veza radi i sve to , dakle posalje recimo 4 paketa googleovom server i vrati 4 , dakle nis se ne gubiali ja i daljen e mogu otvoriti stranice.
Evo kako sam ja rijesio taj problem , nazavao sam sluzbu za korisnike i pitao ip adress , subnet mask i defoult gateway . Oni su mi dali lijepo brojve za unijetu u ta polja i nakon
toga sve je stimalo i radilo kao i prije .
Eto meni je pomoglo , ne znam hoce li tebi .
ja isto imam problema sa adsl-om malo radi malo torent skida do odrecenog vremana onda sve stane ali kad restartam komp sve siba ko ludo i onda opat za 2h nece pol strana otvarat. na t-comu sam
ja na metronetu nemam nikakvih problema s vezom
ja na metronetu nemam nikakvih problema s vezom
eh, ja sam na t-comu, zna neki put zafrkavati ali veoma, veoma rijetko.
a što se tiće da neke stranice otvara a neke ne, zna se desiti da hoće otvoriti samo stranice u domaćoj domeni (hr i slično, a vanjske ne), je bizarno ali znalo se desit, makar ja na t-comu to pamtim kao davnu pojavu, možda je to slučaj.
a ak imaju radove, vidi na stranicama od ISP-a, ili nazovi pa si onda siguran (da li je do tebe ili je do njih).