Problem s Firefoxom koji živcira... Jako.

poruka: 19
|
čitano: 2.794
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Verzija Firefoxa je 2.0.0.12, i inače je podešen da bez pitanja sam radi update, a stvarno se ne mogu sjetiti je li problem počeo otkad se nadogradio na ovu verziju.

Problem je sljedeći: Pri klikanju na link kotačićem na mišu otvara se novi tab, koji jednostavno ništa ne radi dok ne kliknem na njega, zatim na adress bar u tom novom tabu da se cijela adresa označi, a zatim na zeleni gumb kojeg ćemo nazvati Play jer liči toj tipki. Nakon toga, Firefox bez problema učita adresu koju sam mu zadao, a ne bi da nisam morao proć onih nekoliko dosadnih koraka... Koji vrag se dešava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s Firefoxom koji živcira... Jako.

Moram priznati da nikada nisam naišao na opisani problem, a stalno rabim Firefox i update-am ga redovito.

17 godina

Nisi naveo najbitniju stvar, a to je da li koristiš ekstenzije i koje. Probaj pokrenuti Firefox u safe mode-u (u konzoli firefox.exe -safe-mode) i vidi da li je problem još uvijek prisutan. Ako je, neka od ekstenzija zeza i najbolje je napraviti novi profil.

Tetris is so unrealistic.
17 godina

Nisam to primjetio,premda dvanaestka zadnja 2-3 dana radi ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni funkcionira bez problema (2.0.0.12 verzija, upgradeana automatski)

možda ti je kad si to probavao baš bila nešto loša veza pa je trebalo malo duže da ti učita... ili bi moglo biti neke zezancije s instaliranim dodacima, kao što Flogistol kaže

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nikad još nisam imao ovakav problem, a i prvu put čujem za taj problem.

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Verzija Firefoxa je 2.0.0.12, i inače je podešen da bez pitanja sam radi update, a stvarno se ne mogu sjetiti je li problem počeo otkad se nadogradio na ovu verziju.

Problem je sljedeći: Pri klikanju na link kotačićem na mišu otvara se novi tab, koji jednostavno ništa ne radi dok ne kliknem na njega, zatim na adress bar u tom novom tabu da se cijela adresa označi, a zatim na zeleni gumb kojeg ćemo nazvati Play jer liči toj tipki. Nakon toga, Firefox bez problema učita adresu koju sam mu zadao, a ne bi da nisam morao proć onih nekoliko dosadnih koraka... Koji vrag se dešava?

Mislim da je vrlo vjerojatno kako ti problem radi neka od instaliranih ekstenzija. Možeš li napisati koje koristiš? I da li koristiš neku ekstenziju za upravljanje tabovima (recimo Tab Mix i sl.)?

btw. drugi put kada tražiš riješenje nekog problema na ovom forumu, ne bi bilo loše da kod otvaranja nove teme (ispod naslova) staviš kvačicu na "Ova tema sadrži konkretan problem za koji tražim rješenje". Čisto radi reda radi Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2008 17:54 (sale).
17 godina

ili je neki addon, ali vjerojatnije da si mjenjao nešto u about:config ... jesi li ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koristim istu verziju firefoxa, čak i sa par add-ona i tvoj mi se problem ne pojavljuje, sve radi savršeno. kao što su forumaši gore rekli, vjerojatno te zeza neka ekstenzija ili add-on.Probaj updateat add-one, ak to ne pomogne, isključi ih pa vidi oće onda radit

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.2.2008 10:56 (h51ph).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po aktivnosti usera koji je postavio ovu temu, mislim da se problem riješen. No, ako  nije....

probaj reinstalirat firefox. Pri tome obriši cijeli firefox dir u Program Files. Pa nanovo.

I kad instaliraš ekstenzije, nemoj instalirat kojekakvo smeće. Meni se događalo da pretrpam firefox i onda jako loše radi. Spor ko puž...

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Problem nije riješen, jedino se malo rjeđe pojavljuje. Što se tiče extenzija, sve moguće sam probao odmah. Disableanje, deinstalaciju, reinstalaciju Firefoxa... Vjerujem da će jedan fin format C pomoći;)

Hvala svima na trudu

17 godina
neaktivan

zašto misliš da će ti format i ponovo instaliranje windowsa???

Šta kaže čika Google o tvom problemu???

...code your life...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam sličan problem (krivac je bio buraz koji prčka po kompu). Probaj otići na Tools/Options/Tabs i staviti kvačicu When I Open a link in new tab switch to it immediately. To bi trebalo biti to

17 godina
neaktivan

moze li mi netko napisati cemu sluzi

DOM Inspector u Mozilla firefoxu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

lol, ne treba formatirat c odmah.. kad bi to radio kod svakog problema, nebi prestajao formatirat Belji se

istrazuj malo po netu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2008 10:46 (Spiatrax).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

instaliraj si add-on tab mix plus i tam si podesi sve kaj ti treba.

Ljubav nije čudo, ali čini čudesa.
17 godina
neaktivan
 inace postoje i ljudi koji ne razumiju engleski jezik
 ili ne razumiju bas tako dobro stručne nazive na engleskom jeziku koji opisuju ovu funkciju
 pa ako je netko voljan u kratkim crtama na hrvatskom jeziku napisati ćemu služi DOM Inspector bio bih mu jako zahvalan

16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!
Evo ovako, imam problem sa vistom.
Ne znam da li je već bilo objašnjeno negdje, ako je preusmjerite me, ali - imam problem kod pokretanja mozille 2.0.
Svaki put kad želim ući, neće da se pokrene, nego moram izbrisati i ponovo instalirati da bi radila. Ali to me nervira užasno.
U čemu je problem??
Hvala na odgovorima.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice