onaj obicni firewall koji je od pocetka u pc-u, nije bas najpouzdaniji....sam mi se iskljucuje itd. a antivirus ne signalizira ikakve upade nekih stetocina ili neceg..
stoga molim preporuku za neki bolji tj. profesionalniji firewall
onaj obicni firewall koji je od pocetka u pc-u, nije bas najpouzdaniji....sam mi se iskljucuje itd. a antivirus ne signalizira ikakve upade nekih stetocina ili neceg..
stoga molim preporuku za neki bolji tj. profesionalniji firewall
ja koristitm avast! i zone alarm i odlicna kombinacija mi je gooooodd
evo ja osobno bi preporucio comodo, dugo ga koristim i prezadovoljan sam
isprobao sam manje vise sve ove poznatije al comodo mi je najbolji, a jos je i bespla
trazim neki freeware iskljucivo...nemam vremena za neka kompliciranja *ranja....pa...ayd...vjerovat cu ti na rijec....comodo...hvala
ja sam imo prije comodo al nije to to zone mi je bolji pokaze mi ip od kojeg stizu paketi :P
eh...najradje bi oba stavio :PP...a nista, vidjet cu koji ce mi vise odgovarat....hvala na pomoci :)
stavi comodo nije on losh samo bus vidio kak ce ti pasat probaj comodo ja sam ga imo prije pre šminkerski je tim su mu htjeli zamaskirat nedostatke al za freeware prog ej dobar ocjena 7/10
Ja koristim NOD32 Smart Security, i mogu reći da je to najbolji antivirus/firewall/antispyware koji sam ikad koristio....Lagan je za koristit, ne koristi puno RAM memorije i procesor dok skenira ali i dok je ''idile'', firewall mu je odličan, također lagan za koristit, nudi puno opcija za podešavanje, dodavanje programa, mreža, IP adresa, posjeduje još i Web accses protection, koji je isto dosta koristan, ako ste stalno na nekim ilegalnim sajtovima sa puno pop-up-a.....Ako ga niste koristili nikad, ili ga ne koristite sada, stvarno preporučujem, nećete pogriješit!!!
jel to sve u jednom fajlu imas?di to mogu skinut i jel trial?
Ja ti preporučujem sve u jednom kaspersky internet security 2009 super je,troši malo resursi i detekcija virusi mu je super,a ima i firewall,samo ti nije besplatan,a od besplatnih ti preporučam comodo firewall.
jel to sve u jednom fajlu imas?di to mogu skinut i jel trial?
Zone Alarm Free 8.0
Slobodno stavi comodo i miran si. Svojevremeno sam sam koristio i outpost, kerio, zone alarm i osobno mi se najvise svidja comodo :p Outpost mi se cini kao daleko najbolji firewall ali stvarno mi ne treba toliko opcija. Ali fora je kad ti je dosadno, podignes ga i mozes provest dosta vremena samo gledajuci sta sve radi ;)
Kerio mi je imao neki bug sa 100% zauzecem procesora, pa je to bilo to sto se njega tice, a moj long time favorite zone alarm sam napustio jer mi se uvijek s vremenom skrsio. Jednostavno podivlja, pocne rusit komp i sta sve ne... Tako da sam sad na novom kompu isao na free kombinaciju comodo + AVG, najmanje nametljiva i najmanje zahtjevna do sada. A provjereno radi, vec me spasilo od par posasti (npr. neki sumnjivi USB drive sa zarazenim autorunom).
A i oba imaju jednostavno prekrasan GUI, nije za zanemariti posto je to bila standardna boljka takvih free programa (avg je prije bio kritican koliko se sjecam).
E da, i comodo isto prikazuje sve ip adrese, ako je nekome bitno.
Comodo, najbolji besplatni firewall. Sve se može kontrolirat ako želiš, zaštita je na razini. Sad čak imaš antivirus i firewall kombinaciju besplatno (ovo je posebno zanimljivo za slabije računalo, budući da troše neznatno više memorije nego sam firewall, što se ne može reći za AVast ili AVG8)
Šta mislite o AVG 8.0 FREE koji dodje sa Anti - Spyware - om? Da li mi osim njega treba još i firewall?
Šta mislite o AVG 8.0 FREE koji dodje sa Anti - Spyware - om? Da li mi osim njega treba još i firewall?
Preporucujem ti comodo firewall on je najbolji besplatni firewall imas na internetu testove pa pogledaj kolko je dobar.