Povezivanje tableta i moba

poruka: 7
|
čitano: 6.505
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozz ovak dobio sa od t coma huawei media pad 7 i vidim da nema za sim karticu nit usb stick pa nemogu koristiti 3g e sd mene zanima kak da napravim da mi tablet uzima megabajte sa mobitela tj da s kartice iz mobitela uzimam internet. To je ovaj takozvani hot spot. Moze neki tutorijal mobitel je htc 8x

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Povezivanje tableta i moba

media pad lite 7 imam podrsku za sim karticu i 3G, procitaj upute :) , a ukoliko si i dalje uvjeren da nema , mozhes narpaviti hotspot na mobitelu i onda se samo spojis preko wlana..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 10:12 (bbbmarko01).
13 godina
neaktivan

To je WP mobitel? Ali negdje u postavkama imaš da ukljućiš Hotspot i kreiraš mrežu sa wpa/wpe key i ukljućiš na tabletu Wifi traženje te kada nađe Hotspot točku mobitela spojiš upišeš key i to je to, ali ako imaš mali paket data na mobitelu brzo će potrošiti promet.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Povezivanje tableta i moba
bbbmarko01 kaže...

media pad lite 7 imam podrsku za sim karticu i 3G, procitaj upute :) , a ukoliko si i dalje uvjeren da nema , mozhes narpaviti hotspot na mobitelu i onda se samo spojis preko wlana..

imaš dvije verzije media pad lite 7, sa sim karticom  i bez sima samo wifi, a on ima onda samo wifi.

Poželjno je stisnuti HVALA
17 godina
Ja se spajam s tabletom preko mobitela. Na mobitelu (android) sam kreirao Hotspot. Android 4.2.x ima to već ugrađeno, pa ne treba instalirati aplikacije za Hotspot.
http://www.Hedonist385.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma ja sam beeak moj htc to ima tak jednostavno ko  pekmez samo nisqm skuzio u postavkamq idem na internet djeljenje i za minutu sam se spojim. Netko je napomenuo da ce mi brzo potrosit mb imam gigu prometa mjesecno i na mobu mi je to dosta. Pa kaj tablet vise trosi ne kuzim sto si zelio reci

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poozzz!

Trebam rješenje za spajanje mobitela i tableta.
Radi se o mobitelu Samsung GT-C3310i koji ima mogućnost spajanja na druge uređaje pomoću bluetooth-a, a tablet je Samsung Galaxy Tab 3, SM T211
koji ima mogućnost spajanja na druge uređaje pomoću bluetooth-a i Wi-FI-a.
Ja bih želio da mi se ta dva uređaja spoje na jednu sim karticu, tako da ne moram stalno vaditi sim karticu i seliti je iz jednog u drugi uređaj.Dali je moguća takva kombinacija.Lp iz ČK

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice