Pozz ovak dobio sa od t coma huawei media pad 7 i vidim da nema za sim karticu nit usb stick pa nemogu koristiti 3g e sd mene zanima kak da napravim da mi tablet uzima megabajte sa mobitela tj da s kartice iz mobitela uzimam internet. To je ovaj takozvani hot spot. Moze neki tutorijal mobitel je htc 8x
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
media pad lite 7 imam podrsku za sim karticu i 3G, procitaj upute :) , a ukoliko si i dalje uvjeren da nema , mozhes narpaviti hotspot na mobitelu i onda se samo spojis preko wlana..
To je WP mobitel? Ali negdje u postavkama imaš da ukljućiš Hotspot i kreiraš mrežu sa wpa/wpe key i ukljućiš na tabletu Wifi traženje te kada nađe Hotspot točku mobitela spojiš upišeš key i to je to, ali ako imaš mali paket data na mobitelu brzo će potrošiti promet.
media pad lite 7 imam podrsku za sim karticu i 3G, procitaj upute :) , a ukoliko si i dalje uvjeren da nema , mozhes narpaviti hotspot na mobitelu i onda se samo spojis preko wlana..
imaš dvije verzije media pad lite 7, sa sim karticom i bez sima samo wifi, a on ima onda samo wifi.

Ma ja sam beeak moj htc to ima tak jednostavno ko pekmez samo nisqm skuzio u postavkamq idem na internet djeljenje i za minutu sam se spojim. Netko je napomenuo da ce mi brzo potrosit mb imam gigu prometa mjesecno i na mobu mi je to dosta. Pa kaj tablet vise trosi ne kuzim sto si zelio reci
Trebam rješenje za spajanje mobitela i tableta.
Radi se o mobitelu Samsung GT-C3310i koji ima mogućnost spajanja na druge uređaje pomoću bluetooth-a, a tablet je Samsung Galaxy Tab 3, SM T211
koji ima mogućnost spajanja na druge uređaje pomoću bluetooth-a i Wi-FI-a.
Ja bih želio da mi se ta dva uređaja spoje na jednu sim karticu, tako da ne moram stalno vaditi sim karticu i seliti je iz jednog u drugi uređaj.Dali je moguća takva kombinacija.Lp iz ČK