Ovako, naletio ovaj sajt i finta je u tome da se moze zaradit para jednostavnim koristenjem njega, zove se people string,
http://www.peoplestring.com/?u=mmihalj
(to je moj referal link (nitko nece izgubiti nista ako se reg putem njega, no ako se rega na sajtu direkt onda mu se dodjeluje random netko ko ce dobit novce za njega), i ja cu dobivat pare za svakog koji se logira prek togai na temelju njihovih aktivnost, koja se mjeri u people pointsi, i onda jos na temelju ljudi koje oni uvedu, itd... ugl to je jedan od nacina zarade para, najlaksi i najbolji, a ima ih jos)
radi se o socijalnoj mrezi a moze se povezati i sa postojecim servisima (fejs, gmail, msn, yahoo itd...), uglavnom, oni 10% profita od reklama djele korisnicima, vise tamo pise kod njih.... sajt je okej, nije los (meni je home page, tak da stalno imam aktivnost), i ima zanimljivu foru tzv. insta portal, koja cropa sajtove
u stilu reader, tako da se moze naci i korisnost doticnog:D
u u biti sve je besplatno, samo se registriras posaljes par invitova i poslje skupljas pare (najvjerovatnije ne miljarde, ali neki deparac nikad nije los)
ovaj video mal bolje to objasni od mene
btw, zarada se isplaćuje putem ovog servisa