Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.389.244
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da onda niti moje se nebi trebalo cariniti za iznad 350+kn....
da, imas pravo, posto se dobiej usb onda ce se za pocetak puniti preko kompa :D
nadam se da se dobiej usb
Pitanje: jel se može lokerz acc brisat?
ne, ali te mogu banati pa ti je isto...radi fake emailove, i to je to...
JA WISE.....JAVI SE JAVI SE........xd malo off topic...vodimo francuze :))))
ajde sada da mi netko odg vezano uz moja pitanja
JA WISE.....JAVI SE JAVI SE........xd malo off topic...vodimo francuze :))))
ajde sada da mi netko odg vezano uz moja pitanja
ne vodimo izjednačeno je ...xD
ne, ali te mogu banati pa ti je isto...radi fake emailove, i to je to...
a to sam mislio...poslao sam im email,pitaj Boga dal ću dobit odg...al vrijedi pokušat...
Ako ti se to stvarno toliko zajeb*ava, ja cu ti platit postarinu a ti meni daj ipod!
btw playka 3 250gb ti dodje 350 dolara u americi
Ako ti se to stvarno toliko zajeb*ava, ja cu ti platit postarinu a ti meni daj ipod!
btw playka 3 250gb ti dodje 350 dolara u americi
na lockerzu ima samo 120gb plejka 3
a taj dodje 50$ jeftinije
PA vec sam napisao ako ce biti vise od 500+ kn postarine ja cu dati nekome s ovoga foruma da ju plati i normalno preuzme ipoda + meni neka nagrada/zamjena za 425 potrosenih ptza i uspjesnoga reedema :D
ali to je sve ako ce biti vise od 500, ali nebi smjelo zbog ps3 koji je high platio 555 kn a vrijedi 300 $....a moje je 180$
Ja mislim da oni uopce nisu nikakve pametne nagrade stavili. Od svega su imali mozda 3 komada i kad je to otislo pise fresh out. I sad bi mi trebali imat dojam kao da je bilo tisuće nagrada i sve je otislo u 10 sekundi. Ako je tisuću nečega kak je tisuću ljudi uspjelo u manje od 10 sekundi unijet sve one podatke da dobiju?
Hehe koliko muke s tim Lockerom, nemoj te previse vremena na njemu trositi jer se mozete razočarati.
I ja jučer bezveze osao na stranicu(Oko 22:10) nisam bio ima par mjeseci(da jesam imao bi bar 1500 bodova), i vidim da je Reendem, ali sve sto je ostalo su Walpaperi, neke sitnice, i mogao sam uzet ali netreba mi za Paypal novci.
Imam vec na Paypalu 2 acc jedan HR drugi USA, na jednom imam nesto $, ali nemos nista ako nisi dokazao da si to ti (a to nisam ja :D)
opcija PLAY trebala bi doći 14-16.2.2010. a shop potkraj 4. mjeseca :)
opcija PLAY trebala bi doći 14-16.2.2010. a shop potkraj 4. mjeseca :)
omfg
LAB MEMBER??
LAB MEMBER??
Ako je on.. garant je netočno :D
da, a sta ej play a sta je shoping?
Ako su rekli da nece dizat cjiene u iducem redeemu znaci da ce iduci redeem bit u prvoj polovici 2 mjeseca. Ne vjerujem da ce pustit dodatne nacine skupljanja bodova prije nego bude jeftiniji redeem. Nisu toliko glupi....valjda.....
Ako su rekli da nece dizat cjiene u iducem redeemu znaci da ce iduci redeem bit u prvoj polovici 2 mjeseca. Ne vjerujem da ce pustit dodatne nacine skupljanja bodova prije nego bude jeftiniji redeem. Nisu toliko glupi....valjda.....
oprostite stavio sam umjesto 3 stavio 2.. play = 14-16.3.2010. (nije potvrđeno)
cekaj je bila sada rasprodaja??? pa kad?? cjeli dan cekam, otijdem na kavu u pol 4 sad dojdem i vidim tu poruku??
lol bilo je jučer navečer oko 9-12 nisam siguran ja sam došao oko 11.
bilo je u 22:00 tocno :( i ja sam zakasnio... ali sam nesto stigao ubrati u 22:30... xD
Do sad su se ljudi već 'nakrmili' po kojih 1000 - 2000 bodova, tako da su vjerovatno sve vrijedno odmah rezervirali, i sve prohujalo s vjetrom!
Ja se secam reedema od nove godine,poceo je oko 23:30 h, a ja sam bio na doceku u gradu.
Kada sam dosao a to je bilo oko 2 sata mogle su se reedemati skoro sve igrice i jos dosta nagrada,a sada nije moglo nista ni za par sekundi...
ljudi ipod mi je u HR...ocekujem poziv carine
Moze pozivnica?
šalji mail na PP i stiže ti odmah :D
edit :poslano
Dobija san, tako da netribate vise slat. Ako bi mi moga neko u par rici opisat sta tocno triban radit za te bodove...
vjerojatno ti treba punjac jer ameri imaju u kucanstvima 110V a mi 230V, sto se tice para da hebe rak raka nemre bit 500+ KN jer vrjedi jedno 1300kn ak se ne varam tak da prek 200Kn nebi trebalo bit
vjerojatno ti treba punjac jer ameri imaju u kucanstvima 110V a mi 230V, sto se tice para da hebe rak raka nemre bit 500+ KN jer vrjedi jedno 1300kn ak se ne varam tak da prek 200Kn nebi trebalo bit
od na pitanje o ipod nanu 16gb