Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.390.382
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
burek(odmesa) kaže...

Ali kako je malo nagrada bilo na ovom hebenom REDEEMU,katastrofa....nisam ništa usipo uzet....

ni aj...skoto majcu za 200 PTZa----pisme tu nesto kad ono reedem prestao

17 godina
neaktivan
Lockerz

ma sve ih vise mrzim, znao sam da je u 10 ali ne moram ja 5min zakasnit, sve se razgrabilo jer im ne steka stranica vise, izgleda ko da je bilo svega par nagrada od svake, ma....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ne mogu vjerovat... Refreshao sam par puta i nijednom mi nije uslo u listu proizvoda...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam skoro ugrabio Xbox i ode fresh out,probam PSP ode fresh out odem pod Cool Brands vidim pay pal i mislim 300 dolara sav sretan upisujem podatke uspijem naručit kad ono samo 25 dolara hahaha.Ali bolje išta nego ništa!Perkane čestitam na osvojenih 25 dolara a također i ostalima koji su nešto ugrabili!Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja isto uzeo 25 $ na pay pal

bolje ista nego nista ...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Imate jos 25 dolara pa uzmite dok ima.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Perkan777 kaže...

E vi koji ste redeemali jeste dobili kakav e-mail od lockerza.

Ja nisam nikakav mail dobio,a redeemao sam majicu,large!!:D

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Lockerz

Svaka čast,ali ja sam ljut na sebe...ja umjesto da visim na stranici jer je blizu 10 ja pišem postove,sranje....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Covjece zakasnio 20 min i jos uspio rendeemati 25$.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FireBlade3000 kaže...

Ja sam skoro ugrabio Xbox i ode fresh out,probam PSP ode fresh out odem pod Cool Brands vidim pay pal i mislim 300 dolara sav sretan upisujem podatke uspijem naručit kad ono samo 25 dolara hahaha.Ali bolje išta nego ništa!Perkane čestitam na osvojenih 25 dolara a također i ostalima koji su nešto ugrabili!Smijeh

Ne zaboravi da sam dobio i PSP Bloodlines.Hehe

Jeli itko dobio potvrdu ili nesto slicno jer ja nisam ni na svom ni na sestrinom?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
15 godina
neaktivan
Lockerz

daj omg .. nestalo struje taman prije 20min .. i sad dodje :S

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bas to, hahaha... pricao na msnu, ladio jaja... I eto skuzim 22:02, idem bacit oko, ono nema redeema, sigurno nije veceras....

15 godina

ja sma reedmao pozadinu, cisto nesto... neznam, htio bih reedmati 25 $ ali prosli put dok sma 50 propali su mi ---- zato jer nisma imao paypal, a prijateljev sam dao i nije mogao primiti pare u HR, nego je trebao otvoriti novi acc u banci na USA zemlju

17 godina
neaktivan
Lockerz

jebote život 3 min reedem hahahaha.

praktički odeš se popišat i propustiš sve :S

ja sam uzeo 25$ :(

nije to kurac sir, to je sir od krave. vidiš krave u pičku materinu!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Drek kaže...

Bas to, hahaha... pricao na msnu, ladio jaja... I eto skuzim 22:02, idem bacit oko, ono nema redeema, sigurno nije veceras....

me too...i zato uspio reedmati pozadinu...nema veze, stize mi ipdo nano iz prosinca, a imam jos 491 ptz, do sljedecega mjeseca oko 700-800 i reedmat cu tada nesto :D

16 godina
neaktivan
Lockerz

bodovi nece nigdje pobjec, skupljajte jos, pa kad (ako) ce se moc za neko vrijeme bilo kad redeemat, onda cemo fino hladne glave i bez gubljenja zivaca redeemat nes... istina, po 4X skupljoj cijeni, al eto nada umire zadnja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Mislim da jos mozete uzet 25 dolara za Paypal...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
FireBlade3000 kaže...

Ne zaboravi da sam dobio i PSP Bloodlines.Hehe

Jeli itko dobio potvrdu ili nesto slicno jer ja nisam ni na svom ni na sestrinom?

Šta si slučajno uspio dvije stvari odjednom reedemat?Potvrdu nisam dobio niti su mi bodove oduzeli.A ako ja otvorim račun na Pay Palu i stavim Zemlju USA jel ću ja moći svejedno kupovati na amazonu i staviti da mi stvari dođu u HRV*?

16 godina
neaktivan
Lockerz

WTH? Otišao sam jesti misleći "Nema šanse". Vratim se - gotovo. Nemoguće da su baš sve stvari otišle. Pretprošli put su neke stvari trajale čak pola sata. Zar je zaista bio redeem?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

JA sam usao 15 sekundi nakon reedema,i vec nije bilo pola nagrada

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Random. kaže...

WTH? Otišao sam jesti misleći "Nema šanse". Vratim se - gotovo. Nemoguće da su baš sve stvari otišle. Pretprošli put su neke stvari trajale čak pola sata. Zar je zaista bio redeem?

Da ja sam među prvima došao na sajt ali nagrade idu brzinom svjetlosti.

15 godina
neaktivan
Lockerz

ma daj .. oni imaju od svake nagrade po 1 u stocku ... i to je to ... nemoguce je da tak brzo sve ode .... :S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Jel ima smisla uzmati tih 25$? Jel mi to uopće možeo iskoristiti u hrv? Znam da je paypal malo gadan oko hrvatske i primanje novaca.

0 0 hvala 0
15 godina
Random. kaže...

aha... ja isto tako...ali zakasnio 2 minute...NAJGORI REEDEM....za novu smo nesto dobili (ps3 high, burek igru za x36 i ja ipoda) zato sto je bila nova i svi su bili vani... arggghh.....nadam se da ce uskoro poskupljeti stvari i da cu tada moci reedmati kada god zelim....

15 godina

Baš mi je bio u prvom tabu Lockerz otvoren,i reko ajd idem refrešat,i vidi ono,sign in,ja sign in,kad ono nema pol stvari,al ajd bolje nekaj nego niš! :D

15 godina
rebelsy kaže...

ma daj .. oni imaju od svake nagrade po 1 u stocku ... i to je to ... nemoguce je da tak brzo sve ode .... :S

Gle,koliko Lockerz ima članova?Milijune,a sad da baš imaju određeni item za svakoga to baš i nije moguće!:S

15 godina
neaktivan
Lockerz

Uzeo sam paypal 25 dollara, kupit cu referalle na http://bux.to/?r=Acyd za te pare i skupljat tamo jos vise novaca, pa kupit sve ove stvari sto bih vamo dobio, ha....

samo ne znam kako ce novci doc na moy paypal acc ako mi salju na adresu u split?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 22:36 (Drek).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

nema na lockerzu milja ljudi jes ti normalan :S

0 0 hvala 0
17 godina
.: R32LowRider kaže...
rebelsy kaže...

Gle,koliko Lockerz ima članova?Milijune,a sad da baš imaju određeni item za svakoga to baš i nije moguće!:S

pa da, mislim valjda vam je jasno da bar 200 000 tisuca ljudi ima il neku skriptu koja ce mu javit jel redeem il nije, hvala bogu ima na netu uputa na bacanje, jos par tisuca sigurno mahnito refresha da slucajno nebi propustilo redeem + dodajte da se smije koristiti autofill pa nije ni cudno da 1000 nagrada ode u 3 min, ako ih je i bilo toliko...ne budite naivni

15 godina
protjeran
Lockerz

Ako nebude bila korisna LOVA SA PAY PALA uvijek možete reći LOCKERZU da vam prebaci lovu na servis koji je pogodan za našu DRŽAVU.Tako da što se tiče kupovine nemamo brige.Ja planiram uzeti nešto s AMAZONA,što će te vi uzeti za tih 25 dolara?E jel normalno da zasada nisam dobio niti jedan mail niti su mi bodovi oduzeti ali sam normalno reedemao i pisalo mi je you succesfuly reedem 25 bucks čak sam i print screenom sačuvao sliku samo je velika pa ne stane na forum..

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice