jednostavno pol sata prije objavis i to je to znat ce iovak samo bugovci :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.382
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok... evo LAB je online al niš nepiše nit odgovara :S :S :S ak šta kaže roknem EDIT :)
Kako se meni cini mi cemo gledat svoje guzice tako da kad ovaj objavi vrijeme (ako objavi) bit cemo prezauzeti refreshanjem PTZ Place-a da bi sirili dalje... xD
A oni koji nisu na BUG-u ne vidim kako bi dosli do vremena..?
pa samo upišu nešto u gugle :D
ako mi i kaže, neću reći javno već samo na PM registriranim korisnicima BUG-a :)
Ok od 21:00 bit ću ONLINE pa očekujem PM sa vremenom reedema,Viktore.!
Omg,,, kak znaš da sam Viktor???? p.s. mislim da te znam tak da mi nemoj objavit prezime :)
Heheh,neću ti objavitii prezime,vidio sam te na lockerzovom fejsu pa sam ti zapamtio ime.Tako da nebi mislio da sam neka uhoda LOL
Postoji mogućnost "prijavljivanja" određene teme RSS. Ako postoji neki RSS alerter koji će nas zvučno obavjestiti kada netko napiše poruku, mogli bi napraviti novu temu u kojoj će, kada netko primjeti da je PTZ place otvoren, napisati poruku, a naš "RSS alarm" će nas obavjestiti. Prednost je što će se na RSS te teme moći preplatiti samo članovi foruma.
ali google ne indexira BUG svake sekunde :D
Gdje je nestao Vkm996???
ali google ne indexira BUG svake sekunde :D
Misliš ako se doda tema na iGoogle? Da, to sam upravo primjetio.
No, postoji li neki drugi "notifier" koji će provjeravati svakih x sekundi ili to sve ide preko Googlea (ne vjerujem)?
Idem u potragu na Firefox Addons.
pocelo je, al je sve vec vani
Sve je otišlo u 3 minute... i izbor je bio katastrofa.
Gotovo je jbt za 15 sekundi sve otislo
jel neko uspio nesto uzeti ?
isuse ovo je najgori redeem, sve nestalo u roku odmah, uspio sam 25$ redeema na pay pal
ne..joj, nemogu docekati..jos smao par dana i dode mi s lockerza ipod nano...
p.s.- jako ga je dobro reedmati iz vise razloga:
1.Dobar je za mjuzu, video, slike
2.ima kameru
3.prakticki ko bolji mobitel bez mogucnosti zvanja i slanja sms-a
4.na upsu pise da mi je posjlka teska sve .60 lb, sto je oko 280 grama.......= veliak vjerojatnost da nece uopce cariniti.....
katastrofa, dok sam pisao ovdje počelo, i izbor ono wtf o_O
Ja sam uzeo sugavi wallpaper jer vise niceg nije bilo
prejadno jedva da je bilo nagrada i odma je oslo
To.
Ovako program je upalio.
Surfao sam netom kad odjednom poce pjesam derat ja odem kad ono macbook je vec fresh out odem na wii kad i on.Na kraju sam uzeo onaj PSP od 900 bodova sa sestrinog paypaly cash od 25$.
Nisam lose prosao.
Ali kako je malo nagrada bilo na ovom hebenom REDEEMU,katastrofa....nisam ništa usipo uzet....
Jeli itko ko je redemo dobio recepiet.
Uspjeo sam da uzmem majicu,crnu za 200PTZ hahahahahahahahahahahahahahaha
UGRABIO SAM PAYPAL OD 25 DOLARA BOLJE IŠTA NEGO NIŠTA!!!!
je*emu mater sve vec gotovo nista nisam uspio uloviti sve je u trenu otislo..... pa sam uzeo onaj journal za 150ptz tek tolko da vidim dal ce doci pa cemo cekati na sljedeci redeem ako bude
Fuck,ja sam bio na Lockerzu cijelo vrijeme,i uspio sam redeemat majicu,a briga me,jel mogu uzet još i wallpaper?
A jbg,nemrem,al kaj bolje ikaj nego nikaj!:D
Ma te pare i gluposti nisam uopće htio uzimat,tj trošit bodove....
E vi koji ste redeemali jeste dobili kakav e-mail od lockerza.
Ma ja sam uzeo onih 25 dolara
u pič****** materinu... covjek nemre ni u miru otic srat, dok se vratis sve razgrabljeno... ma mrš