Highgamer čestitam na PS3 :D
Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.395.385
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i dosao je i taj krizni dan
nekolicina je napokon dobila malo vece stvari od majca i termosica na lockerzu
stigli su ps3 pa cak i mw2 prestige edition
svaka vam cast na trudu i divim i zavidim vašoj sreći sto ste uspjeli zgrabit tj. kliknut sekundu prije nekog
pa evo moje cestitke nikad nisam mislio da je lockerz scam samo sam mislio da je nemoguce dobit neke vrijednje nagrade no na srecu sam bio u krivu
a meni doslo d aplacem...nema niti ipdoa niti shiping emaila....
p.s.- zatso, vidio sam da je puno ljudi bez nagrada i u americi...ist stvar kom i s menom....
Cestitam dobitnicima. Zao mi je onih koji nisu nista dobili ali mora vam bit jasno da je nemoguce da svi nesto dobiju. Lockerz bi propao da su svi dobitnici. To je navlakusa. Netko nesto dobije i odmah svi navale. Ovi koji su pobrali nagrade mogu bit sretni.
Ja imam 309 bodova i još nisam ugrabio ništa ali vidio sam da bi se moglo isplatiti.
P.S. treba mi još 10 ljudi za majicu pa zato ako trebate invite pošaljite mi pp.
highgamer, burek(odmesa) čestitke na nagradama...
Imam pitanje s kojim se mučim već dugo: Prezime mi ima slova ž i ć, ali kada otiđem u settings, mi je zadnje slovo (ć) označeno s upitnikom . Dakle, zanima me dali da prezime promijenim u z i c, ili da ostavim ž i ć?
promjeni ;)
Cestitke na nagradama. Ajmo ljudi, ko je novi..dijelim pozivnice..jos 18 do z liste...
ako netko treba pozivnicu:
Nešto imam u mutnom sjećanju da je Miro u uvodniku prije par mjeseci dobrano posrao i Lockerz i cijeli koncept skupljanja bodova za neke nagrade, čak mi se čini da je upotrijebio onu narodnu "nema džabe ni u stare babe", volio bih da se sada javi (u sklopu ove teme) svim čitateljima BUG-a koje je svojedobno neizravno ismijao.... :D
Volio bih ga sada čuti što misli, jest da je trebalo dugo i da je tu carina i to, ali barem nije scam, a mislim da 5 min svaki dan na Lockerzu nije bačeo vrijeme jer kako vidimo iz priloženog može se itekako isplatiti.
Nešto imam u mutnom sjećanju da je Miro u uvodniku prije par mjeseci dobrano posrao i Lockerz i cijeli koncept skupljanja bodova za neke nagrade, čak mi se čini da je upotrijebio onu narodnu "nema džabe ni u stare babe", volio bih da se sada javi (u sklopu ove teme) svim čitateljima BUG-a koje je svojedobno neizravno ismijao.... :D
Volio bih ga sada čuti što misli, jest da je trebalo dugo i da je tu carina i to, ali barem nije scam, a mislim da 5 min svaki dan na Lockerzu nije bačeo vrijeme jer kako vidimo iz priloženog može se itekako isplatiti.
Iskreno ,mislim da bas i ne duguje nista!
1. znate da je broj stranica "zaradit cete samim klikanjem" postoji mnogo, a 99.9999% je scam
2. On je samo generalizirao takav tip stranice i evo do ceg je doslo (ajd iskreno neka onaj ko nije generalizirao, bar malo, Lockerz kao tipican scam, neka prvi baci kamen xD)
* bacam kamen *
još uvijek može biti da je svojevrsna prijevara, jer možda šalju samo 1 od 5000 ljudi, taj 1 to razglasi cijelom svijetu i ostalih 4999 vjeruju da će dobiti i tak...
još uvijek može biti da je svojevrsna prijevara, jer možda šalju samo 1 od 5000 ljudi, taj 1 to razglasi cijelom svijetu i ostalih 4999 vjeruju da će dobiti i tak...
vrlo vjerojatno, tak to obicno funkcionira...
al svaka cast decki, dika i ponos ovog foruma, ustrajnost se (ponekad) isplati
vrlo vjerojatno, tak to obicno funkcionira...
al svaka cast decki, dika i ponos ovog foruma, ustrajnost se (ponekad) isplati
istina, to 1 na 5000 dobiej nesto..evo mene..nisma niti mail dobio a ne ipoda....SCAM...u jednu ruku
sad ste se uvjerili da se može dobit pa šutite
Evo sam da vas obavijestim. Da se maknu one budale koje lazu i prigovaraju a sami nisu isprobali.
DOSAO MI JE DVD FILM I MAJICA!
Cekajte reedem i uzimajte. Necete pozalit. TO je sami jedna minuta po danu potrosena a dobijes besplatno. Uzivajte.
Evo sam da vas obavijestim. Da se maknu one budale koje lazu i prigovaraju a sami nisu isprobali.
Kao prvo smanji ton a kao drugo ako ste vec pokupili nagrade lijepo postajte kao gospoda iznad i to je to. Rasprava dal je Lockerz scam, spam ili sta vec ne, ne vodi nikamo.
Lijepo ubuduce razglabajte ko normalan narod bez neporrebnog omalovazavanja kolega forumasa, postajte slike dobivenih darova i veselite se.
he he... upravo mi je stiglo 50 dolara na paypal. Kao isprika što mi nisu poslali 50 funti za amazon.co.uk. Ali bar mi nisu skinuli bodove :)
Tako da ću imati dosta bodova za novi redeem :0)
Joj sam mogu misliti face svih pametnjakovica koi su vikali da je scam sad im krivo sto bodove nisu skupljali al nece prizati to nikad
trebam pomoc :) kaj da uzmem za 900 bodova :) imam 920 s tim da sam uzeo u obzir da 20 ide na postarinu...
tako da imam samo 900 bodova... molim cijenjene sugestije. :)
ja sam mislio iPod Touch od 64 gb ili nesto u takvom smislu...
Imam pitanje s kojim se mučim već dugo: Prezime mi ima slova ž i ć, ali kada otiđem u settings, mi je zadnje slovo (ć) označeno s upitnikom . Dakle, zanima me dali da prezime promijenim u z i c, ili da ostavim ž i ć?
promjeni ;)
Ali problem je u tome što postoje više ljudi koji se zovu isto kao i ja! Da promjenim onda ili ne?
a bokte....promjeni....kakve veze ima ako vas ima vise...svako ima razlicitu adresu
trebam pomoc :) kaj da uzmem za 900 bodova :) imam 920 s tim da sam uzeo u obzir da 20 ide na postarinu...
tako da imam samo 900 bodova... molim cijenjene sugestije. :)
ja sam mislio iPod Touch od 64 gb ili nesto u takvom smislu...
neplacas sa bodovima postarinu(tj carinu i pdv) nego sa nasim kunama xD
jupi...ako si tek sada dobio desktop onda ima sanse da jos dobijem ipoda....
edit dobio email od lockerza...odg su mi an moja pitanja postam ga kasnije idem citati
Hey,
We're constantly working on ways to make it so that our international members
don't have to pay as much in duties for receiving a prize from us.
Please be aware:
-We will ship it to you for free, but you may have to pay a tax or duty to
receive it based on your country's customs laws.
-We mark ALL of our prizes as Gifts, but customs will still impose taxes on it
regardless.
-Make sure that you include a Postal code as well as a telephone number in the
My Account page of your profile
-No accents or other unusual characters. It makes our system all screwy.
-There's only a few countries that need to include their state in the State
field:
-Brazil-Argentina-India-Austria-China-Germany-Canada There may be more, but for
now, those are the ones we recognize. So keep earning points, we're restocking
later on this month, so get ready. -C
jer ima ko da mi prevede zadnju recenicu..ovo s zemljama..ne kuzim sta pise...
p.s.- dali valja ovako upisan broj 0038598******* i dali valja pod state imati HR
ili treba RH ..............
-Brazil-Argentina-India-Austria-China-Germany-Canada There may be more, but for
now, those are the ones we recognize. So keep earning points, we're restocking
later on this month, so get ready. -C
-Brazil-Argentina-India-Austria-China-Germany-Canada to su drzave koje moraju upisat pokrajinu, tj. za koje oni znaju da ako se ne upise nagrada biti dostavljena. a ovo poslije pise da nastavite skupljati bodove, da ce stvari opet doci na lager kasnije ovog mjeseca :)
e hvala..jos neka netko napise dali ej dobar tel. napisan