Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.394.789
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
Lockerz

imam probljem: skinuo sam lpa 7.0.4 zadnja verzija dakle...i sredio si opcije sve lijepo, i kad idem gledati filmice mi se vidi ekran sa filmicem...a u opcijama mi stoji kvacica na hide video...jel jos nekome tako? pokusavao sam svasta, pa nista...i prije svakog filmica mi se vrti neka reklama kavasaki ninje, kako to maknuti? se moze uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Lockerz
RuskeGTT kaže...

imam probljem: skinuo sam lpa 7.0.4 zadnja verzija dakle...i sredio si opcije sve lijepo, i kad idem gledati filmice mi se vidi ekran sa filmicem...a u opcijama mi stoji kvacica na hide video...jel jos nekome tako? pokusavao sam svasta, pa nista...i prije svakog filmica mi se vrti neka reklama kavasaki ninje, kako to maknuti? se moze uopce?

ma to ti je ovaj pokemon sto pravi LPA nesto sjebo u kodu...najbolje da sacekamo update...a ova reklama se i meni vrti tacno mi dodje da ga sutra odem kupit :D

NoThInG CaN't StOp Me !!!
16 godina
protjeran
Bokyyy kaže...
RuskeGTT kaže...

ma to ti je ovaj pokemon sto pravi LPA nesto sjebo u kodu...najbolje da sacekamo update...a ova reklama se i meni vrti tacno mi dodje da ga sutra odem kupit :D

Jos da se ima i para za jednog :)

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
15 godina
Lockerz

dobit cemo pare od lockerza ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Nemojte se trudit lokerz vam je nista nego obicna prijevara. dajbe se trudite oko tih "invitea" i "bodova" kada necete ni kutiju sibica dobit a kamoli iphone i tak te gluposti.

Uopće mi nebi bilo čudno da netko stvarno dobije onu Z-lister majcu. To bi zapravo bio odličan trik Lockerza. Mi vam damo majcu, zaradimo vaše povjerenje, vi odgovarate svaki dan i širite priču dalje ljudima. Nagrade uvijek stavimo da nisu dostupne i poberemo lovu :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 21:16 (Kewin).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Lockerz

dobra vecer i tebi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kewin kaže...

Nemojte se trudit lokerz vam je nista nego obicna prijevara. dajbe se trudite oko tih "invitea" i "bodova" kada necete ni kutiju sibica dobit a kamoli iphone i tak te gluposti.

Uopće mi nebi bilo čudno da netko stvarno dobije onu Z-lister majcu. To bi zapravo bio odličan trik Lockerza. Mi vam damo majcu, zaradimo vaše povjerenje, vi odgovarate svaki dan i širite priču dalje ljudima. Nagrade uvijek stavimo da nisu dostupne i poberemo lovu :)

Opet!!!!! Opet!!!!!
15 godina
neaktivan
Lockerz

Svatit ce te kada vam nista ne dodje.....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

hahaha

good evening i tebi mladi gospodine

Neću žvaku oću kusur
16 godina
protjeran
Kewin kaže...

Svatit ce te kada vam nista ne dodje.....

Mozda bi ti i vjerovail da nismo nista dobili, a ovako....

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 21:30 (Perkan777).
15 godina
Kewin kaže...

još jedan padobranac....

15 godina
Da nista nedobijem osim mjesecno najmanje 30$ na paypal a ulozim 1min mjesecno truda :-)
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
Lockerz

evo za ovog padobranca upravo stiglo:

http://imageshack.us/photo/my-images/685/20110509214521.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 21:46 (KASA).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Evo i za one koji ne vjeruju da se dobiva, danas mi doslo 50$ na PP od proslog regionalnog :)

[URL=http://www.neobux.com/?r=Nicst11][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif][/URL]

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
KASA kaže...

evo za ovog padobranca upravo stiglo:

http://imageshack.us/photo/my-images/685/20110509214521.jpg/

woah, vi samo velike iznose uzeli, paypal ili neku nagradu pa dali vrijednost njezinu? super, meni i bratu stiglo 5$ :))

15 godina
Lockerz

ja sam u novcima dobio 55 dolara, cekam jos 20tak dolara da sjednu, a od predmeta dobio sam dvije majice koje vrijede svaka 20 dolara, PSP igru gran turismo i WII igru NFL11, obje vrijede 30-40 dolara...pa eto, TROLU, zbroji si malo...vec sam odavno isplatio sve sta sam platio programe i slicno za lockerz, evo upravo uzeo 50000 kredita captchi za LPA! (ako ti to ista znaci)

najvj sam nesto i propustio, neda mi se razmisljati sta sam sve dobio, ali ovo je od vecih stvari...naravno da bi volio da je bilo jos vecih, ali nema veze...zadovoljavam se sa malim stvarima...neko se zadovoljava sa kladionicom, meni je to isfurano

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 22:48 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jel svima sjelo sa reginalnog!? Meni jos nije :-( He he evo upravo sjelo 30$ :-) 25 na jednom i 5 na drugom
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 23:01 (CroVandal).
15 godina
Lockerz

evo sjelo još 20$ s drugog accounta

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Meni je doslo 20$ ali me nesto zeza, sad sam linkao svoj mail na postojeci hrvatski paypal i nece mi pare claimati.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo stiglo i meni s regionalnog 25$ na glavni acc i 10$ na mamin ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

evo i meni:

Lockerz Inc sent you $20.00 USD

neka si TROLOVI grizu jezik!!!!!!!

evo i dokaza:

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 0:24 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

General reedem je ovaj tjedan! Inace sjele prvi put pare na karticu od lockerza :-)

Jel itko od vas tko je bio flaggan za reginal reedem dobio ikakav mail ili ban? ja apsolutno nista sve radi normalno kao da nisam sudjelovao u tom reedem pa mi nije bas jasno sad...

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

General reedem je ovaj tjedan! Inace sjele prvi put pare na karticu od lockerza :-)

Jel itko od vas tko je bio flaggan za reginal reedem dobio ikakav mail ili ban? ja apsolutno nista sve radi normalno kao da nisam sudjelovao u tom reedem pa mi nije bas jasno sad...

Ako je tako onda se mogu nadati svome tv-u :)

14 godina
neaktivan
Lockerz

Kad je redeem ovaj tjedan???

:D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Nisam htio nista da ne ureknem ali evo narucio sam xbox 360 sa shopa u cetvrtak i danas mi je dosao confirmation i tracking code :)))))

Uglavnom koristio sam onaj program i lpa te sam u tjedan danas skupio 200 000 bodova.Xbox sam sveukupno platio 40$ !

Poslao sam ga rodbini pa ce ga oni dopeljati sa sobom :)

To je prva shop narudzba sa lockerza u povijesti hrvata xD !!!!

Naravno stavim slike kad dodje.

Evo i slike narudzbe ispod.Malo sam prekrizio neke podatke.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 20:57 (Perkan777).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lockerz

svaka cast, cestitam!! izgleda da je bolje platiti 200 kn, nego spustiti na dolar il dva pa ti odbiju :P super!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FI4 kaže...

svaka cast, cestitam!! izgleda da je bolje platiti 200 kn, nego spustiti na dolar il dva pa ti odbiju :P super!

Hvala :)

Sretan sam.Taj sam novi account otvorio nakon sto mi je kathy rekla da ce mi dati jos jednu priliku.Nikad nisam redeemao niti isao u aukcije s njim.Samo gledao videje.Sad idem neke igre uzeti :)) Ionako sam jucer od lockerza dobio pare hehe

15 godina
protjeran
Lockerz

super, a imas rodbine u Americi ili? :P nadam se da ce ovaj redeem biti oke , da uzmem vise od 20$ :))

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam sa svojim parama kupio ovo doduse ne iz lockerz shopa ali ipak je for free i jos me 50ak$ ceka na paypal balancu :-)

16 godina
protjeran
FI4 kaže...

super, a imas rodbine u Americi ili? :P nadam se da ce ovaj redeem biti oke , da uzmem vise od 20$ :))

U europi :)

CroVandal kaže...

Ja sam sa svojim parama kupio ovo doduse ne iz lockerz shopa ali ipak je for free i jos me 50ak$ ceka na paypal balancu :-)

Cestitam.Ali nebi ja to uzimao.Frenda na carini opelješili i jos je morao donjeti neke potvrde da je orginal!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice