Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.390.147
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima ko onaj program koji zvoni kad je otvoren reedem?Jel teško zgrabit nešto na reedemu?
alo ljudi...nije bilo nijedan danas???
jel ima kakve vijesti oko koristelja LRC pro-a? jos uvijek nije sigurno?
alo ljudi...nije bilo nijedan danas???
jel ima kakve vijesti oko koristelja LRC pro-a? jos uvijek nije sigurno?

oce ovi roditi? ja mislio da kad se vratim sa faxa da ce sva tri biti ispucana, na kraju je 22h i nema jos nista...koji papci
Ja cu ostati budan cijelu noc ako bude potrebno.
Hoce li ovaj reedem za istocnu evropu? Rekli su da ce vrijeme prilagoditi regionima a ovi iz lockerza nisu jos ni objavili vrijeme redema a rekli su da hoce
Ja mislim da mora biti u 23.00. Nije bitno koliko je kod njih sati, bitno je koliko je kod nas u Istocnoj Evropi i Africi.
lockerz se malo prokurazio..mislim da je kod njih sad pola 6,,,a vrijeme redeema su trebali uskladit i prilagodit regiji kojoj je namijenjen...evo ja cu ici sa drugim..ne flagganim acc pa cemo vidjet...imam ih 5 bolje da mi upozore i 2 acc nego 1 bannaju...

Ja mislim da mora biti u 23.00. Nije bitno koliko je kod njih sati, bitno je koliko je kod nas u Istocnoj Evropi i Africi.
Jos uvijek nema -.-
Jel zna neko mozda koliko se placa porez na neku stvar koju sam osvojio preko lockerz bid-a ?
Danas su zeznuli reedem i to debeloooo
Due to technical difficulties, the Regional Redemption and Flash Redemptions scheduled for Monday will be rescheduled for Tuesday. All Flash Redemptions will still take place at surprise times, but the Regional Redemption for Eastern Europe and Africa will happen between 11:30am and 3:30 pm EDT. Our sincerest apologies to the loyal members who spent most of the day hanging out with us.
znaci izmedu 1630 i 2030? ili kako? :D hahah
onda tad nece biti ovi flash redemovi
znaci izmedu 1630 i 2030? ili kako? :D hahah
onda tad nece biti ovi flash redemovi
flash reedem će bit suprise time znači iznenada
a ovaj regional između 16:30 i 20:30
Još uvijek nije bio kako me živciraju.
pa post iznad ti piše da će bit između 16:30 i 20:30 za regional
a ovaj flash će vjerojatno bit kasno navečer
Bit ce oko 20 ili oko 21 po nasem vremenu (regional redemption) za flash ne znam,kad se njima cefne
Bit ce oko 20 ili oko 21 po nasem vremenu (regional redemption) za flash ne znam,kad se njima cefne
kako ima maloumnih osoba u upravi lockerza ne bih se iznenadio da se flash i regional potrefe
kako ima maloumnih osoba u upravi lockerza ne bih se iznenadio da se flash i regional potrefe
koja je rezlika između ta dva?
eh u koliko je sad on (11:30 am - 15:30 pm) mozle ko dati tacno vrijeme ne ono racunaj ovo ono ;)
reedem sada, ali nije za nas :(
ATTENTION: This user account has violated Lockerz.com Terms of Service:
http://www.lockerz.com/terms. As a result, the account has been disabled.
E sacu im se mame najeb***i jer na nalogu nikad ama bas nikad nije koristeno nista od botova ni skripti znaci nista nalog cist ko suza. Odma pisem email Katty
kad če za nas redeem?
sad sam barem testiro da LRC radi :)
kad če za nas redeem?
sad sam barem testiro da LRC radi :)
šta je to lrc uopće i jel dozvoljeno

Dobro je, nije me cijeli dan bilo doma, i sad jedna sretna vijest. :D Znači to je bio zadnji redeem od Regional Redemptiona? Ili je to bio flash redeem za nas?
sad dosao doma...
jel bio reNdem (haha) za bosance?
a zamislite ove budale, imaju jos pol dana i manje, za napraviti 3 reNdema, nenzam sta cekaju...ja mislio da ce biti adaptirani svima, dakle jedan ujutro po nasem vremenu, da bude za japanere, jedan popodne za nas i jedan po noci po nasem vremenu za amere...ocito ce sva tri biti po noci kad bude amerima pasalo...
FLASH REDEMPTIONS?
a gdje je onaj regionalni?