Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.402.736
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

evo i meni stiglo 5$ sa 5. vala
Lockerz Inc sent you $5.00 USD
ali s 4. jos nista
ja sam na 2 ili 3 valu osvoji nes...ali mi jos nije doslo nis :S jbt
ali s 4. jos nista
A jesu li ti uopce poslali kakav confirmation email?!
meni ništa, 2 x 5$ sam uzeo :( a bas sam planirao neki app kupiti ajfonceku :(
ali s 4. jos nista
A jesu li ti uopce poslali kakav confirmation email?!
ne nista samo ovaj da su mi uplatili na paypal acc
ni meni ni na mail ni na paypal
Evo i meni su jucer poslali 10$,ali nisu mi jos nista poslali s treceg vala,a ovih 10$ su sa od cetvrtog.
When an icon appears next to one of your transactions, it means there is more information available or a note attached. Move your cursor over the icon to learn more about the transaction.
Type Name/Email Payment status Details Order status/Actions Gross
Select record 0 Apr 13, 2011 Payment From
Lockerz Inc
Completed Details Payment From Lockerz Inc 4C769907J8841822U $5.00 USD
ovo je sa 5x vala kad sam sa drugim acc-om uzeo 5$
a na onom 4x valu jos nisam dobio 5$
Uskoro stize update za captcha bypass.Otkrio sam neke rupe u skripti i malo promjenio te stavio novi butique selector!
Takodjer ima par grafickih promjena i dodani su jos neki simulatori!
Update ce biti prije kraja tjedna a ukoliko bude redeem za nas ovaj tjedan onda ce biti prije njega!
Pozdrav!
Uskoro stize update za captcha bypass.Otkrio sam neke rupe u skripti i malo promjenio te stavio novi butique selector!
Update ce biti prije kraja tjedna a ukoliko bude redeem za nas ovaj tjedan onda ce biti prije njega!
Pozdrav!
Iskreno, radi tih gluposti Lockerz je nemoguć normalnim korisnicima (bez hackova), tako je Call of Duty najvise propao.
No, kakvih sve tih pomagala ima za Lockerz, ako možeš otkriti, kakve su mogućnosti da te uhvati, isplati li se ići ako imaš samo 1 acc.
Pitam jer, nikako da dobijem nijednu aukciju ito neki glupi item, u stotinku budem outbidan.
Thanks^^.
Pozdrav!
Iskreno, radi tih gluposti Lockerz je nemoguć normalnim korisnicima (bez hackova), tako je Call of Duty najvise propao.
No, kakvih sve tih pomagala ima za Lockerz, ako možeš otkriti, kakve su mogućnosti da te uhvati, isplati li se ići ako imaš samo 1 acc.
Pitam jer, nikako da dobijem nijednu aukciju ito neki glupi item, u stotinku budem outbidan.
Thanks^^.
Ja sam krenuo raditi bider ali sam stao.Sad si nabavljam bootera sa 500+ shella pa cemo vidjeti!
Pozdrav!
Thanks^^.
zasto se toliko trudis oko bidanja? jednostavno gledaj filmice, skupljaj ptz-e i kad bude redeem probaj nesto ubost...posto su poceli banirati ljude sa pomagalima, mozda ti se bas posreci za bez pomagala ubodes neke pare...ili jednostavno ako ni to ne upali, cekaj da otvore shop u hrvatskoj i onda uzmi nesto vrijedno za 0 para ili neku sicu i to je to
ili skupljas bodove i prodas acc preko ebay-a za 50ak dolara naravno 150k+ moras nalupat!
koliko se prodaju acc sa 300 hiljada?
ja sam nov na lockerz-u. Proveo sam samo 3 sata dns ujutro i imam samo 6300PTZ. Pa imam par pitanja.
1. Vidio sam recimo npr. Black ops za ps3. I kad bih iskoristio 100% kostalo bi me oko 120k Ptz-a. Jeli to znaci da kada ja dobijem 120k i kada ju kupim da ce meni igrica doci meni doma na moju adresu koju sam upisao jer ipak zivimo u hrvatskoj? Jeli mi mogu dostavit to ili ne onda?
2. Koliko sam shvatio reedem je jednom mjesecno? Jeli to znaci da samo u tom periodu od dan dva ili koliko vec traje da samo tada mogu kupiti bilo sta?
3. Ukoliko zelim svoje ptz preseliti na ebay. Pise kod reedema da za nekoliko tisuca ptz mogu dobiti 1200$. Kada to prebacim na paypal oce li mi oporezit to kada to planiram dignut i pomirisat lovu fizicki? I kako podignuti lovu sa paypala?
HVALA PUNO. JAKO MI PUNO ZNACI KADA BI MI NEKO ODGOVORIO NA OVIH PAR PITANJA!
Sta sa s ovih 10$ nemrem nis?Moram cekat prvi da mi sjednu pare na karticu i odna cu tek moc nesto kupovati jel tak?
Za koliko se da prodat acc sa 10k?
MOZDA 10$ za 10k ali tesko prije 5
za 300k mozes oko 100$ jedan je prodan koji sam ja pratio za 135$
Sutra je redeem!!!!!

12PM EDT neka netko pretvori, izgubio sam se od kad su nam promjenili sat, neznam kako se sad racuna :)
Evo povodom novog updejta dajem program za 10$ prvoj dvojci!
btw, jesu radile select i te skripte? ili treba rucno?
koji to program, perkane
btw. dali ce raditi LRC? oce li biti opet rizika? bolje mozda rucno?
koji to program, perkane
btw. dali ce raditi LRC? oce li biti opet rizika? bolje mozda rucno?
Moj captcha bypass.Uskoro mislim dodati jos par stvarcica!
12PM EDT neka netko pretvori, izgubio sam se od kad su nam promjenili sat, neznam kako se sad racuna :)
ako se ne varam to je 16h
nekad smo racunali 5h razlike...jel i sad isto, ili je 4? to me buni malo...
ima neko da hoće redeemat s mojim accom? :) necu biti doma pa ako ima ko volje :)
Znači po našem je Reedem u 18 do 22 h.
Ako se nevaram.
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/edt.html