Ovaj irc??
international rally championship?
Ovaj irc??
international rally championship?
Nisam ziher, ali mislim da sam reedmao danas onaj pinki ipod nano... nisam dobio onaj email : "sorry you are lost..." .... kako sada da znam dali sam ga dobio ili ne ?
Hm moze neko pojasnit kako si to uspio? sta nije redeem u odredeno vrijeme il se moze desit npr da u 1h30min bude nesto slobodno?
Aha
odlicna je nova igrica, jednostavna, lijepo izgleda, nije prelagana, odlicna zabava plus dobivanje ptz-a
jedva cekam da joj dodijele mogucnost dobivanja ptz-a
odlicna je nova igrica, jednostavna, lijepo izgleda, nije prelagana, odlicna zabava plus dobivanje ptz-a
jedva cekam da joj dodijele mogucnost dobivanja ptz-a
di je ta igrica. ja to nemogu naći
sve ti pise u hallwayu, samo malo potrazit treba
Nisam ziher, ali mislim da sam reedmao danas onaj pinki ipod nano... nisam dobio onaj email : "sorry you are lost..." .... kako sada da znam dali sam ga dobio ili ne ?
dobio mail kakav? :P
Jos nista :( ...nadam se najboljem :)
šta sve koristite?
lrc?
lpa?
...?
e jel netko zna jel ima nekaj slicno lockerzu
Evo vratio se i ja malo Lockerzu. :D
Sa ovih bijednih 3500PTZa kaj imam mogu jedino ugrabit iPod Touch ovaj novi od 8GB, ili DFPGT, ili Nano. Ako redeemam 25$ PayPal ja sam presretan. :D Samo me zanima, jel ja moram sad napravit account pa da mogu redeemat, ili kad redeemam onda mogu?
Redeem je danas ili idući tjedan?
Sa ovih bijednih 3500PTZa kaj imam mogu jedino ugrabit iPod Touch ovaj novi od 8GB, ili DFPGT, ili Nano. Ako redeemam 25$ PayPal ja sam presretan. :D Samo me zanima, jel ja moram sad napravit account pa da mogu redeemat, ili kad redeemam onda mogu?
bilo bi najbolje sad sa mailom koji si na lockerz registrirao!
bilo bi najbolje sad sa mailom koji si na lockerz registrirao!
Fala, evo još jedno pitanje:
Redeem je moguć danas ili ne? :P
DANAS je redem! Uvijek je redeem kada stave uvjete i još piše gore "redeem" skrivečki. Pogledajte razliku između toga kada su najavljivali redeem, kada je bio redeem i sada, u naslovu.
Također, danas im je super dan za redeem jer znaju da nitko neće bit na njemu jer svi sutra rade. Al ja ću bit budan i ugrabit svoj Ipad.
ja msm da će bit sa pon na uto jer je tak bilo prošli put napravljeno prvo reed comingsoon i onda sutradan reed today
Kahty na twitteru kaže:
Remember that my redemption timing hint was anytime between today and Friday. First hint was it will not be Friday.
Kahty na twitteru kaže:
Remember that my redemption timing hint was anytime between today and Friday. First hint was it will not be Friday.
Kad je to rekla?
pred 1h :D
Nastavio bih njezinu rečenicu, "Then It must be today."
može savjet kako najbolje uzet stvar na 24 7 s 10k
Tko misli da je danas?
2 | Danas |
---|---|
5 | Sutra |
0 | Četvrtak |
1 | Petak |
BTW Kada sam mislio sutra, ta je poruka napisana jučer pa tj. mislio sam danas navečer (za 24 sata)
pisu kao pravila...valjda danas ce bit? se tko sjeca kad je bila prosli tjedan, oko 3, jel?
e dal mogu i ja sudjelovat u reedemu iako nikaj nisam kupil ni osvojil ni nikaj sam sam skupil do sam 10k i neželim prek toga jer nikak da i u generalu nekaj uzmem a kamoli u vipu onda
Redeem je danas ili u cetvrtak.Vidjeti cete po poruci u hallwayu!
nije cetvrtak :)
OK---I just can't stand the confusion :). Redemption is NOT Thursday.
ma danas je onda :P