Math captcha je napokon slomljen!
Sad mogu ostaviti komp upaljen i da sam sve odradi :)
Mi lajki :)
Lockerz
Lockerz
CroVandal: biddaj samo jednu nagradu dok ne zatvoris 10k i to je to nagrada po vasem izboru :-)
šta onaj koji prvi dojde do 10 000 osvaja?
Lockerz
samo pazi da opet ne popijes bananu jesi na kraju zbog toga dobio ili zbog auto biddera?
@KASA to ti je za 24/7 znaci biddas na generalu neku nagradu koja se tek pojavi do 10k ako je tvoj ponuda zadnja osvajas posto te nitko nemoze nadbiddat jel je 10k max ako imas preko 10k onda ides na vip a tamo je gotovo nemoguce nesto dobiti!
A kada je sljedeci reedem? ... i da, stigli mobiteli u 24/7 ;D
jel ima neko extreme redemer pro? zanima me jel radi bolje od lrc pro ili su jednaki!?
Jel ima netko lrc, da mi posalje link na PP posto ni jedan ne radi.
Ekipa imam pitanje sta je to LRC ? i za sta sluzi skinuo sam ga tu sa linka koji ste dali u zadnjem postu ...po vasim pitanjima to je neki bot koji sam redeema il sta?
tako nekako samo sto je to free verzija pro moras kupiti!
jel zajebano to koristit ako je free? posto takve stvari ko i wh u cod2 se lagano skuze? to jest. moje pitanje je dal se uopce isplati to koristit?
nije koristi random ip adrese za provjeravanje reedema sve isto kao pro samo sporije! + pro ti ima autofill,reward selector i tako uglavnom isplati se kupiti pro ali moras imati paypal i karticu ili napravis na sloveniju paypal reedemas 25$ paypal i kupis si ga i imas sve besplatno!
ako bude 60-70% ovoga sta sad pise tamo ja cu biti zadovoljan...nekako im ne vjerujem...plus sta vise puta su tako stavili nagrade pa na rAdemu nije bilo niceg skoro...
ja idem na slape ili na lizaljku onu od britni spirs
Pa jbm te glupa imas LRC Pro i pun k nagrada.Odi na neki fotic ili zvucnike za iPod (znam da ga imas :))
ono je bilo ironicno...fotic imam dovoljno dobar, ipod nemam
idema na ono sta bude zeleno od sljedeceg:
- Western Digital My Passport Hard Drive - Black
- Acer Aspire 10.1-inch Netbook - Black
- HTC Touch Pro2 Unlocked Cell Phone
- Logitech Driving Force GT Steering Wheel
- Apple New iPad 16 GB Wi-Fi + 3G
- Apple New iPod Touch 32 GB
- neki paypal koji god
e da, scriptu nema smisla stavljati? posto su tamo stare nagrade...
neznam izaso je update ali jos nisam probao! i ja cu par vecih probat steta sto nema ps3 slim hocu to reedemat ali mozda ce biti uvjek dodaju jos nesto! prijenosni disk izgleda primamljivo ali mislim da ce veca navala biti na manje nagrade zato sto svi misle da nece! pohlepa se nekad isplati
Trenutno sam na 3600 bodova igram mozda 5 sati.... ciljam na ipod il neki nano....hard disk ima vrjednost soma kuna
Btw jel moguce da je danas redeem?
nije danas...
jbt ga onda...kako se zna uopce kad je?
pisat ce kad je ali ne i u koliko sati uglavno bude poslije ponoci kod nas!
aha dobro onda...tnx
hdd ako je od 1TB vrijedi manje od 600kn a ne hiljadu
sto manje kosta meni bolje sto hdd-a tice posto mi bas treba jedan :-)
ako je 1TB.. evo :
Western Digital My Passport Hard Drive
Cijena za gotovinu : 969.00kn
Tvrdi disk vanjski 1000.0 GB, WESTERN DIGITAL Elements BAAU0010HBK, USB 2.0, 7200 okr/min, 8MB, 3.5'', crni
599kn...
sad jedino neznam koja je razlika izmedu ta dva...
a jel reedem ove sedmice
a jel reedem ove sedmice
Jest!
nije nego iduceg tjedna sad je subota :-)
E zanima me kako se to koristi ako biš mi mogao to malo pojasniti?? pls??
Ovaj irc??
Nisam ziher, ali mislim da sam reedmao danas onaj pinki ipod nano... nisam dobio onaj email : "sorry you are lost..." .... kako sada da znam dali sam ga dobio ili ne ?
Nisam ziher, ali mislim da sam reedmao danas onaj pinki ipod nano... nisam dobio onaj email : "sorry you are lost..." .... kako sada da znam dali sam ga dobio ili ne ?
moras dobiti mail od lockerza da si dobio pogleda pod spam zna zalutiati!