Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.756
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
16 godina
protjeran
Lockerz

Cekam hebeni redeem.Dobio email maloprije u kojem mi se ispricavaju zbog pogreske zbog koje nisam bo u shop redeemu i da me stavljaju u ovaj!!1

Nadam se 50$ pa da napokon padne preorder black opsa pa sutra jos 50$ te onda imam i za server dosta!

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Ako bude nocas valjda ce biti do 2 sata...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Lockerz
stefanxzibit kaže...

Veceras je shop i vec su stavljenda pravila za njega!

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Da znam ja sam kupio UW 4-og ovog meseca tako da sam i ja u njemu pa ga cekam.

16 godina
protjeran
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Na sat ides?

Imas kakav program koji ce ti pomoci?

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Na sat ides?

Imam LRC ali nisam ga jos unapredio u full verziju pa koristim ovaj free samo da me obavesti kada je i da mi udje na ptz place,pa reci mi jel mogu rucno ovako pokupiti bar 25$ ?

16 godina
protjeran
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Na sat ides?

Imam LRC ali nisam ga jos unapredio u full verziju pa koristim ovaj free samo da me obavesti kada je i da mi udje na ptz place,pa reci mi jel mogu rucno ovako pokupiti bar 25$ ?

Hmm mozda na guz.Ako mozes unutar 40 sec redeemati onda mozes!

http://userscripts.org/scripts/search?q=lockerz&x=0&y=0 tu imas crackirane skripte od programa za redeemanje pa ako hoces probaj ja osobno nisam probavao.

Fuck The Shut Up
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 1:09 (Perkan777).
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Na sat ides?

http://userscripts.org/scripts/search?q=lockerz&x=0&y=0 tu imas crackirane skripte od programa za redeemanje pa ako hoces probaj ja osobno nisam probavao.

Ma ici cu ovaj ovako pokusati pa ako uspem a ako ne onda cu za general da unapredim ovaj LRC u PRO full verziju i to je to

16 godina
protjeran
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Na sat ides?

Ma ici cu ovaj ovako pokusati pa ako uspem a ako ne onda cu za general da unapredim ovaj LRC u PRO full verziju i to je to

Neznam ako vise ne ces sudjelovati u shop redeemima onda nemoj jer sljedeci tjedan dolazi 24/7!

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan
Lockerz

Da upravu si,ne isplati mi se da placam program za samo jedan reedem,valjda cu uloviti bar 25$... Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stefanxzibit kaže...

Da upravu si,ne isplati mi se da placam program za samo jedan reedem,valjda cu uloviti bar 25$... Namigiva

Sretno!

Fuck The Shut Up
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Sretno!

Hvala,takodje Smijeh   Nego reci mi koliko cemo jos cekati otprilike imas neku predstavu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 1:21 (stefanxzibit).
15 godina
Lockerz

evo ja njima poslao poruku da nisam bio doma prosli put i da nisam bio na redeemu zbog toga, pa su i mene ubacili ovaj putCool

kad ce redeem perk? u 2?

sta je sa matematickim zadatkom, rijesava on ili ja moram ga vidjeti na stranici prije upisivanja podatka? ces ic sa LRC pro?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 1:21 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

i da!!!

LRC pro jel zaobilazi capthcu ili? ja sam se totalno izgubio, ne sjecam se kako radi program...dali moram upisivati 2x capthcu skupa sa rezultatom matematickog zadatka ili sve sam radi osim zadakta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stefanxzibit kaže...
Perkan777 kaže...
stefanxzibit kaže...

Sretno!

Hvala,takodje Smijeh   Nego reci mi koliko cemo jos cekati otprilike imas neku predstavu?

Danas se nisam cuo sa svojom krticom pa nezz!

RuskeGTT kaže...

evo ja njima poslao poruku da nisam bio doma prosli put i da nisam bio na redeemu zbog toga, pa su i mene ubacili ovaj putCool

kad ce redeem perk? u 2?

sta je sa matematickim zadatkom, rijesava on ili ja moram ga vidjeti na stranici prije upisivanja podatka? ces ic sa LRC pro?

Zasto nebi isao sa LRC-om.Uvijek idem.Vidjeti ces sliku math problem kad budes upisivao captchu po zadnji put.Tj upises captche oderes enter upises math problem i oderes opet enter i to je to redeemao si!

Fuck The Shut Up
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

i da!!!

LRC pro jel zaobilazi capthcu ili? ja sam se totalno izgubio, ne sjecam se kako radi program...dali moram upisivati 2x capthcu skupa sa rezultatom matematickog zadatka ili sve sam radi osim zadakta?

On ne zaobilazi captchu sto je postalo uzaludno jer sad su svugdje timeri!Moras upisati 2x captchu i math problem.BTW ja bi isao na shufle za prvi put da sam na tvom mjestu!

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

skip useless prize info page

dakle da to stavim? jer prosli put je bio mat. problem na toj str, a meni je ovo bilo ukljuceno i nisam vidio problem koji je...sad se prikazuje na shipping info stranici?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

dakle da to stavim? jer prosli put je bio mat. problem na toj str, a meni je ovo bilo ukljuceno i nisam vidio problem koji je...sad se prikazuje na shipping info stranici?

Stavi.Rekao sam ti vec sa novim updejtom je sve rijeseno!Ti ces na onoj stranici s podacima viditi taj math problem odmah iznad polja gdje ga budes trebao upisati!

Fuck The Shut Up
15 godina
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

Stavi.Rekao sam ti vec sa novim updejtom je sve rijeseno!Ti ces na onoj stranici s podacima viditi taj math problem odmah iznad polja gdje ga budes trebao upisati!

SRETNO PERK!

15 godina
neaktivan
Lockerz

Ma ja cekam jos malo i odoh da spavam ustajem ujutru rano 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...
Perkan777 kaže...
RuskeGTT kaže...

SRETNO PERK!

Hvala takodjer!BTW na sta ides?

stefanxzibit kaže...

Ma ja cekam jos malo i odoh da spavam ustajem ujutru rano 

Ja isto (cek ustvari ne druga smjena sam) ali mi se neda cekati cijelu noc.Jos ostajem pola sata max!

Fuck The Shut Up
15 godina
Lockerz

new ipod taČ 32gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

new ipod taČ 32gb

Uff sretno s tim!!!!

BTW moras uspjeti redeemati brze od 15-16 sec!

New iPod touch 32 GB

• Fastest time: 12.2 seconds
  • Average time: 14.6 seconds
  • Slowest time: 16.1 seconds
Fuck The Shut Up
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 1:55 (Perkan777).
15 godina
Lockerz

videt cemo...ako LRC pro bude radio...bit ce taman

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Cekam da prodje 2 sata od objave ovih rules mozda tada pocne samo pretpostavljam ako ne pocne za 12 minuta onda odoh Osmijeh

Izgleda nista od reedema uskoro....

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 2:09 (stefanxzibit).

0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

redeem - not!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Neznam stvarno koji im je rac.Valjda ce poceti do 3.

Fuck The Shut Up
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

oce ovo vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

ne radi!!!!

LRC je zastekao plus poslije na redeemu pol toga ostalo otvoreno, upisujem rucno podatke, i pise mi da nije tocan zbroj brojeva!!!! KAkO?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ne radi!!!!

LRC je zastekao plus poslije na redeemu pol toga ostalo otvoreno, upisujem rucno podatke, i pise mi da nije tocan zbroj brojeva!!!! KAkO?????

Meni isto nesto su zahebali!!!

a,b,c,d,e,f,g gummy bears are chasing me one is red,one is blue,one is peeing on my shoe now im running for my life cuz the red one has a knife!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice