Pošto sam na vodafon homeboxu imam povoljno maksimalno 3 giga prijenosa podataka, pa me zanima koliko bi mi potrošilo gledanje 1 video spota na recimo youtubeu. Hvala svima na informaciji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Primjer:
Jedan sat igranja na netu ode oko 50mb.
Gledanje rukometnog prvenstva u browseru=oko 600-700mb
Ovisi o trajanju i kvaliteti spota, ali recimo 10-tak MB
Hvala prijatelju. Problem mi je manji nego sam mislio. Bojao sam se da puno više mega uzima po satu pa sam izbjegavao igranje i gledanje videa jer sam homebox uzeo tek prije 5 dana, a do sada sam imao web"n"walk sa puno sporijom EDGE vezom, pa nisam ni mogao gledati video ili se igrati.
A gle.. najbolje ti je da sam sprovedes mjerenje :) Instaliraj neki program za pracenje prometa i vidi onda :)
Molim te ako znaš naziv nekog takvog programa za praćenje prometa, pa da ga lakše nađem na nekom od DVD-a iz Buga ili Vidija.
Hvala. Idem ga odmah potražiti i svaka čast što ste tako brzo reagirali. Ja sam mislio da ću to saznati tek za koji dan. Ma nema ni na jednom forumu tako efikasne ekipe.
Ma nema ni na jednom forumu tako efikasne ekipe.
Ma nema ni na jednom forumu tako efikasne ekipe.
Onima koji nemaju Flatrate nikako nije lako kad moras stalno mislit na promet a dok mi koji ga srecom imamo uzivamo pa nek promet curi dok ne crkne modem !!!
Onima koji nemaju Flatrate nikako nije lako kad moras stalno mislit na promet a dok mi koji ga srecom imamo uzivamo pa nek promet curi dok ne crkne modem !!!
Dvjesto kuna 2mbit download 256kbit upload T-com (citaj T-srot)!!!
Ma samo da je prošla Optima kroz selo i za nekih 150 kn imao bih flat na solidnoj brzini i ne bih se zamarao sa homeboxom ili web"n"walkom i bilo bi sve super. Ali hebi ga, što je tu je pa sam od 3 zla bežična birao manje zlo. Za sada ide nekako. Barem mi je brzina UMTS.
Stavio sam Bitmeter i radi ko curica, odmah vidim koliko mega trošim. Hvala na savjetu.
Jedno pitanje u vezi uploadanja videa na Mega Video. Zasto nikad ne mogu pronac svoj uploadani video, a prilikom uploadanja stavim opciju public da svi mogu vidjet... ?