Koliko je mega gledanje videa na netu

poruka: 16
|
čitano: 4.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pošto sam na vodafon homeboxu imam povoljno maksimalno 3 giga prijenosa podataka, pa me zanima koliko bi mi potrošilo gledanje 1 video spota na recimo youtubeu. Hvala svima na informaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Primjer:

Jedan sat igranja na netu ode oko 50mb.

Gledanje rukometnog prvenstva u browseru=oko 600-700mb

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koliko je mega gledanje videa na netu

Ovisi o trajanju i kvaliteti spota, ali recimo 10-tak MB

17 godina
neaktivan

Hvala prijatelju. Problem mi je manji nego sam mislio. Bojao sam se da puno više mega uzima po satu pa sam izbjegavao igranje i gledanje videa jer sam homebox uzeo tek prije 5 dana, a do sada sam imao web"n"walk sa puno sporijom EDGE vezom, pa nisam ni mogao gledati video ili se igrati.

17 godina
neaktivan

A gle.. najbolje ti je da sam sprovedes mjerenje :) Instaliraj neki program za pracenje prometa i vidi onda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim te ako znaš naziv nekog takvog programa za praćenje prometa, pa da ga lakše nađem na nekom od DVD-a iz Buga ili Vidija.

16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

A gle.. najbolje ti je da sam sprovedes mjerenje :) Instaliraj neki program za pracenje prometa i vidi onda :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 22:35 (jurluk).
17 godina
neaktivan

Hvala. Idem ga odmah potražiti i svaka čast što ste tako brzo reagirali. Ja sam mislio da ću to saznati tek za koji dan. Ma nema ni na jednom forumu tako efikasne ekipe.

17 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Ma nema ni na jednom forumu tako efikasne ekipe.

To je i moje mišljenje za ovaj FORUM
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
CUNO kaže...

Ma nema ni na jednom forumu tako efikasne ekipe.

To je i moje mišljenje za ovaj FORUM
 Do sada nisam nikad bio nesto posebno aktivan po forumima.. ali bome na ovome jesam :D lol
17 godina

Onima koji nemaju Flatrate nikako nije lako kad moras stalno mislit na promet a dok mi koji ga srecom imamo uzivamo pa nek promet curi dok ne crkne modem !!!

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Onima koji nemaju Flatrate nikako nije lako kad moras stalno mislit na promet a dok mi koji ga srecom imamo uzivamo pa nek promet curi dok ne crkne modem !!!

Koji je kod tebe flat.... tj brzina i koliko ga placas... kod nas u bosni je 50eura 256/128
Sve što možeš sad ostavi za kasnije
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Tocno to, imam flat vec 4 mjeseca i preporodio sam se, do tada sam strepio nad svakim megabajtom, a sada skidaj brate kolko mozes.
Da se vratim na temu, najbolje instaliraj program za praćenje promata, naradno da ti prvenstvno sve ovisi o kvaliteti slike.
Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
17 godina

Dvjesto kuna 2mbit download 256kbit upload T-com (citaj T-srot)!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma samo da je prošla Optima kroz selo i za nekih 150 kn imao bih flat na solidnoj brzini i ne bih se zamarao sa homeboxom ili web"n"walkom i bilo bi sve super. Ali hebi ga, što je tu je pa sam od 3 zla bežična birao manje zlo. Za sada ide nekako. Barem mi je brzina UMTS.

Stavio sam Bitmeter i radi ko curica, odmah vidim koliko mega trošim. Hvala na savjetu.

17 godina

Jedno pitanje u vezi uploadanja videa na Mega Video. Zasto nikad ne mogu pronac svoj uploadani video, a prilikom uploadanja stavim opciju public da svi mogu vidjet... ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice