Kako na utorrentu povečati brzinu up/sreed

poruka: 14
|
čitano: 19.462
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

To me zanima zato jer mi nikada nejde iznad 30 kb\s. dali se može podesiti da bude neograničena(kolko mreža dopušta). To mi treba zato što mi privatni torrent trazi visok ratio da bi održao dobru brzinu downloada.

Ako neko zna hvala na pomoči.

AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

sve ovisi o broju seedova/leechera i postavkama u utorrentu

mores tam dole di ti pise brzina skidanja double clickati

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 22:07 (Aki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako na utorrentu povečati brzinu up/sreed
autorov komentar
Aki kaže...

kako u utorrentu da podesim da mi skida maksimalnom mogučom brzinom koju dopuštaju seedovi/leecheri, sada imam 10 torrenata(skinutih) I svi zajedno nejdu iznad 30 kb/s, a kada uključim svaki zasebno on isto do 30?Neodlučan
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina

formatani je komp tak da imam samo paint pa ti nebrem bas print screenati, ak imas mozda team viewer ili kaj?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo jedan video koji je meni pomogao pri ubrzavanju za oko 40-60 kb/s

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis Intel E6750 2.67 ghz Gigabyte GA-PS3-DS3 Powercolor Radeon HD2600XT 2 Gb Rama 320 GB HDD

0 0 hvala 1
17 godina

odi na options/speed guide i klikni na test port i pogledaj jel ti je port dobro otvoren,znaci treba pisatii da je port pravilno otvoren

ako nije onda je do toga i trebas forwardirati port u ruteru za taj torrent client

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Aki kaže...

formatani je komp tak da imam samo paint pa ti nebrem bas print screenati, ak imas mozda team viewer ili kaj?

što je team viewer?Sramim se
17 godina
ivan262 kaže...

To me zanima zato jer mi nikada nejde iznad 30 kb\s. dali se može podesiti da bude neograničena(kolko mreža dopušta). To mi treba zato što mi privatni torrent trazi visok ratio da bi održao dobru brzinu downloada.

Ako imas brzinu 2 mbit download nemas toliki i upload ako nemas simetricne brzine koje koliko znam samo Metroet nudi!

Znaci ako imas od t-coa 2 mbita, upload ti je 30 kilobajta, tako je to...
16 godina
neaktivan
Luka kaže...
ivan262 kaže...

Ako imas brzinu 2 mbit download nemas toliki i upload ako nemas simetricne brzine koje koliko znam samo Metroet nudi!

točno... upload ti se neće povećat osim ako ne nadoplatiš svom ISP-u za veću brzinu... moraš dugo i puno seedat za dobar ratio... ja na istoj brzini dajem oko 30 Gb mjesečno...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
autorov komentar
Luka kaže...
ivan262 kaže...

Brzina mi se povečala na 4 mbita onda bi mi se i upload možda trebao dignuti?

Nešto sam čitao da kada su govorili da če biti povečanje brzina u T-comu da neče biti povečanje uploada, dali je to možda razlog???Plač
17 godina
ivan262 kaže...
Luka kaže...
ivan262 kaže...

Brzina mi se povečala na 4 mbita onda bi mi se i upload možda trebao dignuti?

Nešto sam čitao da kada su govorili da če biti povečanje brzina u T-comu da neče biti povečanje uploada, dali je to možda razlog???Plač
 brzina uploada je ostala ista...
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
Aki kaže...

kako u utorrentu da podesim da mi skida maksimalnom mogučom brzinom koju dopuštaju seedovi/leecheri, sada imam 10 torrenata(skinutih) I svi zajedno nejdu iznad 30 kb/s, a kada uključim svaki zasebno on isto do 30?Neodlučan
Pa to je normalno.Sta bi ti da ti se svaki od njih 10 seeda brzinom od 30kb/s?Ako imas standardnu brzinu 2mbit down a 256kbs up onda je normalno da nemozes dobit vise.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 16:16 (F1-IVO).
15 godina
neaktivan

pozzzz

Ja skidam torrente sa stranice partis.si.

Kako mogu povecati brzinu slanja jer trebam seedat na toj stranici...

Stavio sam upload limit na najvece i opet nista.

To je mozda zato sto mi je brzina skidanja velika...neznam

Ako neko zna neak odgovori

mateo pranjic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mateo0608 kaže...

pozzzz

Ja skidam torrente sa stranice partis.si.

Kako mogu povecati brzinu slanja jer trebam seedat na toj stranici...

Stavio sam upload limit na najvece i opet nista.

To je mozda zato sto mi je brzina skidanja velika...neznam

Ako neko zna neak odgovori

E kod nas nisu brze upload brzine.

Nećeš moć dobit više

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice