Kako napraviti stranicu i zaraditi na njoj?

poruka: 7
|
čitano: 9.118
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Zanima me kako da napravim WEB stranicu (poput Bug foruma, ili Facebooka...)  i da zaradim na njoj načinom da svaki put kada netko klikne na tu stranicu, ja dobijem 0.10 lipa ili nešto slično. Što sve trebam učiniti?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako napraviti stranicu i zaraditi na njoj?
Axlus kaže...

Zanima me kako da napravim WEB stranicu (poput Bug foruma, ili Facebooka...)  i da zaradim na njoj načinom da svaki put kada netko klikne na tu stranicu, ja dobijem 0.10 lipa ili nešto slično. Što sve trebam učiniti?

Eh, da je tako lako, odmah ti na početku kažem, pa se ti ljuti koliko hočeš, teško da češ tako išta zaraditi, jer da se tako diže lova malo bi tko danas radio. Namigiva

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
17 godina

Tako da osmisliš neku uslugu koja se do sada nije pojavila ;)

sʌǝ ɾǝ ʞɹǝunןo uɐodɐʞo :(
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Dobro, zanima me otkuda da počnem?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Axlus kaže...

Ja ti savjetujem da odeš do najbližeg drveta i objesiš se, učinit ćeš uslugu cijelom internetu.

Kakve ti baljezgarije pricas to se ne da opisat.

'Stranice kao bug forum i fejsbuk', pa di tu ima ikakva veza? I kakva crna klikanja imaju veze sa te dvije stranice?

Da majketi makni se s internata, rak si na njemu.

Dajte administratori vise uvedite da se pri registraciji na bug forum ispunjava nekakav IQ test, ovo je strasno kakvi likovi se logiraju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 16:30 (v3rbatim).
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Smisli neku originalnu ideju i plati nekom web dizajn / develop studiju da ti iz ideje naprave web stranice / servis. Onda na njega natrpaš reklame i voila. Ako je ideja dobra i stranica se promovira na pravi način, za koju godinu možeš računati i na neke prihode.

P.S.

U početku računaj samo na rahode.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 12:09 (vlad0).
17 godina
Evo ti ideja. Napraviš portal za svoje mjesto .... Ako dobro radiš možeš i zaraditi http://bit.ly/aY3P2w
www.MojPortal.com.hr | http://twitter.com/MojPortal
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice