Posto ne znam gdje ovu temu da smjestim, napisacu je ovdje, Jucer cijeli dan PC je radio i znaci nije se islo na internet, cim se ide na internet sa bilo kojim browserom nakon odredjenog vremena PC se gasi, nema nikakvih gamada, memorija testirana i u redu je, temperatura PC-a je u normali, HDD je ok. Mijenjao sam napajanje i opet isto. Nisam vise stvarno pametan, molim da pomognete.
Inernet gasi racunalo.
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.267
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posto ne znam gdje ovu temu da smjestim, napisacu je ovdje, Jucer cijeli dan PC je radio i znaci nije se islo na internet, cim se ide na internet sa bilo kojim browserom nakon odredjenog vremena PC se gasi, nema nikakvih gamada, memorija testirana i u redu je, temperatura PC-a je u normali, HDD je ok. Mijenjao sam napajanje i opet isto. Nisam vise stvarno pametan, molim da pomognete.
Mislim da tvoje gašenje nema veze s internetom nego je problem u računalu pa čim se malo optereti se zgasi.
pa kako to rijesiti
Jesi li probao očistiti komp od prašine?? :DD
Da nije riknuo termometar?
Na matičnoj, ali to ne možeš promijenit!
Eventualno nova matična ili pročeprkaj po bios-u tamo bi trebala bit opcija isključivanja upozoravanja prilikom pregrijavanja.
gle, moglo bi bti i hardverski, no, da li ti možda antivirus ruši browser. ili probaj uninstall pa ponovni install mozille ili nešto drugo, što već koristiš