Inernet gasi racunalo.

poruka: 11
|
čitano: 2.267
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Inernet gasi racunalo.

Posto ne znam gdje ovu temu da smjestim, napisacu je ovdje, Jucer cijeli dan PC je radio i znaci nije se islo na internet, cim se ide na internet sa bilo kojim browserom nakon odredjenog vremena PC se gasi, nema nikakvih gamada, memorija testirana i u redu je, temperatura PC-a je u normali, HDD je ok. Mijenjao sam napajanje i opet isto. Nisam vise stvarno pametan, molim da pomognete.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Inernet gasi racunalo.
ctodorov kaže...

Posto ne znam gdje ovu temu da smjestim, napisacu je ovdje, Jucer cijeli dan PC je radio i znaci nije se islo na internet, cim se ide na internet sa bilo kojim browserom nakon odredjenog vremena PC se gasi, nema nikakvih gamada, memorija testirana i u redu je, temperatura PC-a je u normali, HDD je ok. Mijenjao sam napajanje i opet isto. Nisam vise stvarno pametan, molim da pomognete.

Mislim da tvoje gašenje nema veze s internetom nego je problem u računalu pa čim se malo optereti se zgasi.

16 godina
Inernet gasi racunalo.

pa kako to rijesiti

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Inernet gasi racunalo.

Jesi li probao očistiti komp od prašine?? :DD

2 0 hvala 0
16 godina
Inernet gasi racunalo.
nema prasine, maticna je stara oko 2 godine.

0 0 hvala 0
16 godina
Inernet gasi racunalo.
da nije mozda i do strujnog kabela kosi se ukljucuje u napajanje.

0 0 hvala 0
16 godina
Inernet gasi racunalo.
U BIOSU sam ukljucio da ako temperatura CPU-a poraste da mi alarmira. Znaci jedno vrijeme budem na netu, pa se ukljucio taj zvuk, pa se nakon 1 minute pc ugasio. Ja sam ga isao upaliti i usao u BIOS, taj zvuk se jos cuo i ja pogledam temperatura CPU-a je 84 C.Ta temperatura se ne podigne odmah ,znaci nakon nekog vremena, pa sta bi moglo bbiti, ventilator vrti super, stavio sam pastu za cpu. Rjesenje molim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Inernet gasi racunalo.

Da nije riknuo termometar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Inernet gasi racunalo.
a gdje se nalazi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na matičnoj, ali to ne možeš promijenit!

Eventualno nova matična ili pročeprkaj po bios-u tamo bi trebala bit opcija isključivanja upozoravanja prilikom pregrijavanja.

15 godina
neaktivan

gle, moglo bi bti i hardverski, no, da li ti možda antivirus ruši browser. ili probaj uninstall pa ponovni install mozille ili nešto drugo, što već koristiš

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice