Pozdrav,
već mjesec dana imam navedeni web browser, te za navedeni samo riječi hvale! Browser je iznimno brz, ućitava se doslovno u tren oka!
Uglavnom, danas sjednem za računalo te odem pokrenut chrome, te mi je ućitavao google.hr nekih 10ak sekundi. Pogledam na exploreru, tamo radi sve ok... Probam još par puta preko chromea opet isti vrag! Mozzilu jednostavno ne želim instalirat jer nikada nisam bio obožavatelj mozzile pa ni sada!
Vi ostali koji imate chrome dali Vama sve radi uredu? Ukoliko je netko imao slićnih problema molio bih da me obavjesti, unaprijed hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolika ti je brzina downloada na speedtestu?
oko 100kb/s , ali kada sam sada preko explorera skidao bila mi je i do 200kb/s+.
Inaće sad sam probao i tu mozzilu ona se ućitava OK, međutim taj chrome se učitava skoro 10sec...
LOL............
Pa meni se sad brze otvara u: mozili, operi i u exploreru nego u chromu.............
A imam ih sve nabrojane..........
Ćekaj.. dali ti je do prije 1dan sve bilo uredu s chrome-om ili ti je chrome uvijek bio spor?
mene chrome pati već danima..brzina je ok,stalno sam provjeravala,al jednostavno mu treba 100 godina da učita stranicu. A na drugim browserima sve ok, samo što sam se navikla na chrome pa ga već automatski palim,al kontam da će me izluditi ako se nastavi ovako :(
LOL............
Pa meni se sad brze otvara u: mozili, operi i u exploreru nego u chromu.............
A imam ih sve nabrojane..........
bogme i meni sve normalno se otvara
a da nije stvar kaj si ovi ne ciste komp od history-a i cookie-a
Moj Chrome je odlučio otići u prijevremenu mirovinu. Ne znam što se događa s njim.
ista stvar i kod mene
to chromu svako mal dode, nist cudno, meni se stalno desava... onda ga pustim nek se mal ohladi i radim u safariju (sto bi ti preporucio ak nevolis mozzilu jer je isto web-kit, tj. od njega je i izvucen webkit) pa onda opet chrome. ili probaj skinut novu betu 6, meni se jos ni jednom nije smrzla
Mislim da cu se odreci chroma.........
Odrekao sam se Chromea. Dok Google ne napravi nešto s tim, očito za mene nema Chromea. Odustao sam i od Firefoxa, jer je počeo nešto zahebavat. Trenutno surfam u Flocku. Jako mi se sviđa, ali je ipak mrvicu sporiji, samo mi to smeta.
Za sve one kojima ne radi Chrome, mogu probat SRWare Iron, rađen je na istom engineu, slični su.
Ja jednostavno koristim mozzilu sa chromifox extreme temom. Za mene savršena komninacija.
Chrome 6 Beta na Win7 Ultimate x64 mi radi bez greske.
Chrome 5 na Ubuntu x64 isto tako...otvara sve doslovce u djelicu sekunde.....sada sam bas isao vidjeti kakvo je stanje sa "peticom" na Ubuntu i sve radi savrseno i bez greske.
No imam i Firefox za svaki slucaj kojega uopce vise ne koristim, a koristio sam ga od verzije 1.0 pa sve do nekih cca mjesec dana kada mi je doslovce dojadio!
Tako da je ocito nesto drugo u pitanju, a ne browser...ili sam ja "izolirani" slucaj kojemu radi Chrome ok i bez greske.
Za sve one kojima ne radi Chrome, mogu probat SRWare Iron, rađen je na istom engineu, isti je u detalje.
Nije bas isti i ne podrzava npr. WOT.
Za sve one kojima ne radi Chrome, mogu probat SRWare Iron, rađen je na istom engineu, isti je u detalje.
Bas jeste isti, meni cak i bolji i podrzava sve sto i chrome pa cak i WOT, sve ekstenzije koje koristim u Chromeu sad sam prebacio i u SRWare Iron. I sto mi se vise svidja u Ironu je quick dial strana ima dvanaest mjesta...to sam najvise zamjerao chromeu...ali sada je sve pet
Bas jeste isti, meni cak i bolji i podrzava sve sto i chrome pa cak i WOT, sve ekstenzije koje koristim u Chromeu sad sam prebacio i u SRWare Iron
Zadnji puta kada sam ga probao nije podrzavao WOT i znam da sam iz nekih razloga odustao od njega....a ako hoces mogu ga instalirat i reci zasto mi se nije svidio tj. nije bio isti i nije podrzavao WOT 101%.
Mozda su se neke stvari promjenile u cca mj. dana. Sada cu bas vidjeti pa kazem iz prve ruke jer cu oba otvorit istovremeno.
Edit:
Evo ga, SRWare Iron opet instaliran.
Ekstenizije za Chrome:
https://chrome.google.com/extensions?hl=en-GB
WOT za Chrome:
https://chrome.google.com/extensions/search?itemlang=&hl=en-gb&q=wot
Ekstenzije (malo siromasne) za SRWare Iron:
http://www.chrome-plugins.info/en/category/extensions/
WOT za SRWare Iron:
http://www.chrome-plugins.info/en/index.php?s=WOT
Znaci jos nema podrsku za WOT, bar ne na sluzbenoj stranici ili ja nesto krivo gledam!?
Oni kazu da nema te se ravnam po tome.
Ni Chrome nema toliko dodataka kao recimo Firefox koji je daleko najbogatiji sto se tice raznih ekstenizija i svega, ali za SRWare Iron ne nalazim WOT tako da ne znam kako si ga ti stavio.
Isto tako evo jos samo jedne sitnice tj. screenshot koji dokazuje da nije isti browser u pitanju....
P.S.
Daleko od toga da SRWare Iron los, dapace..odlican browser (ima jos slicnih njemu), ali ipak se drzim Chrome-a posto mi radi stabilno, brzo i sve prikazuje kako treba.
Firefox je "bogatiji" opcijama i tu nema dvojbe te bolji u nekim stvarima, ali se u zadnje vrijeme totalno vuce i meni je osobno ova verzija najlosija, a kazem da sam ga koristio od verzije 1.0.
Tako da dok to ne srede, drzim se Chrome-a.
Ja koristim Comodo dragon, također skoro isti kao Chrome, ali ne radi WOT. Također sam primjetio usporeno učitavanje stranica i sl., ali zato je tu FF kada zatreba.
Ja sam otisao na stranicu ekstenzija za chrome i sve one uredno rade i na Ironu...
Evo ti i ss taskmanagera iz Irona pa se uvjeri sam.
Ok, ja sam otisao na sluzbene stranice i gledao njihove ekstenzije. No ok, ako radi kako treba super....no i dalje se drzim Chrome-a posto nisam primjetio nikakvo sporije ucitavanje stranica ili bilo sta sl.
No primjetio sam jednu stvar tj. danas sam nesto morao raditi na Ubuntu i primjetio sam da mi Chrome 5 tamo radi i dize se puno brze nego Chrome 6 Beta na Win 7 x64...i to na ocigled brze radi na Ubuntu + pokretanje je u djelicu sekunde dok na Windowsima ipak malo duze traje no opet je sve daleko brze nego na Firefox-u (na zalost). Da je sve ok sa Firefox-om i dalje bih koristio taj browser radi njegovih nekih dodataka....ali moze se zivjeti i bez milijun tema i add-onova.
Sto vise koristim Chrome, to mi se sve vise svida....dok ga prije uistinu nisam volio tj. kada su ga tek prvi puta dali za instalaciju. No sada mi je br. 1 browser.
Ne kazem ja nista, nisam ni ja primjetio usporenje u chromeu ali cisto sam isprobao Iron i svidja mi se vise...ostacu za sada na njemu ali ostavljam chrome koji je do sada bio moj nr. 1
skini program Ccleaner i bit če ti briži
dobro večer da se i ja nadovežem na ovu temu
na jedan puta mi je chrome počeo da šteka,sporo se sve otvara.bilo što...
da otovrim novi tab ili novi prozor...nemam poima što je
inače sam godinama na njmeu,samo njega koristim jer mi je bio najbolji i najbrži od svih
deinstalirao ga par puta,čistio sa ccleanerom i opeta instalirao i opeta spor,užas...
sada sam upravo opeta instalira chrome i opeta katastrofa...jel neko imao takav problem i dali ga je uspio riječiti
ja kad bi kliknuo na novi tab ili novi prozor to bi automatski otovrilo,a sada kad kliknem gore vrti,vrti,vrti i vrti....nemam poima što je...skinuo sa par različitih linkova chrome i isti problem...
u čemu je kvaka...
lijepi pozdrav
Opera je mercedes među browserima za mene...
dobro večer da se i ja nadovežem na ovu temu
na jedan puta mi je chrome počeo da šteka,sporo se sve otvara.bilo što...
da otovrim novi tab ili novi prozor...nemam poima što je
inače sam godinama na njmeu,samo njega koristim jer mi je bio najbolji i najbrži od svih
deinstalirao ga par puta,čistio sa ccleanerom i opeta instalirao i opeta spor,užas...
sada sam upravo opeta instalira chrome i opeta katastrofa...jel neko imao takav problem i dali ga je uspio riječiti
ja kad bi kliknuo na novi tab ili novi prozor to bi automatski otovrilo,a sada kad kliknem gore vrti,vrti,vrti i vrti....nemam poima što je...skinuo sa par različitih linkova chrome i isti problem...
u čemu je kvaka...
lijepi pozdrav
Onemogući ekstenzije koje ne koristiš.

Također imam problema sa Chrome-om zadnjih dana. Naime, niti jednu stranicu mi ne otvara, dok na svim drugim preglednicima sve ok funkcionira. U čemu bi bio problem?
Meni na poslu isto odjednom neće otvoriti nijednu stranicu. Probao ponovno instalirati i ništa. Morao preći na Firefox