Facebook problem! Iskusni, pomoć! zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 3.804
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facebook problem! Iskusni, pomoć!

Pozdrav prijatelji!

Trebam hitno pomoć! Jebmu zbrisao sam sliku u kojoj je sve prikazano! Poslao sam je bleasavom Facebook helpdesku, ali bojim se da je to bug {#}! AAAAAAAAAAA!

Ovako, imam 13 frendova. I želim napraviti frend listu. Dakle, staviti pod Best Friend - jednoga, pod Best Friend's Siblings - njegovu braću i sestre, pod Best International Friend - jednoga, pod Other Great Friends - sve ostale (7-8 njih). Sve sam skužio, napravio by the book. Ali Facebook {#}, to njima ne vama {#}, jednostavno radi meni BUG (ne časopis, nego baš bug). E dakle ja stisnem na: Add an existing list or group, pokvačim sve te 4 liste, pojavi se sve pod Featured Friends: i kada stisnem save changes umjesto da se dogodi ovo što bi trebalo biti kao ovdje: MA KVRAGU I LINK, NEMOGU GA NAĆI!!! Probajte me shvatiti prijatelji! Želim da mi na mom profilu (ne news feedu) na lijevoj strani piše po redu po kategorijama ono što sam napisao i da nisu svi pod Friends! Bio je video na tjubu ali ga jednostavno više nemogu naći! I znam da je to moguće! E a meni kada stisnem save changes umjesto da ih sejva, on ih undoa. Tj. nestanu sve kategorije/liste. I gotovo! Nemogu ništa! Dajte ljudi, jeli tko može pomoći ili ima istih problema? Jeli se taj bug može nekako premostiti i probati pokrpati? Plizzz, odgovorite ako znate i dajte pomozite. 

Hvala ljudi! Sve najbolje!

Edit: Kaže: Your changes have been saved. (iako nema changes{#})

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 15:48 (Stryker).

0 15 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije mi jasno što ti je to toliko važno.

Nikad nisam vidio da netko to koristi tako da neznam kako se radi, ako naletim gdje pitat ću.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Facebook problem! Iskusni, pomoć!
thuglife kaže...

Nije mi jasno što ti je to toliko važno.

Nikad nisam vidio da netko to koristi tako da neznam kako se radi, ako naletim gdje pitat ću.

Ma frende,

volim urednost. Jer ne volim kada piše friends, kada mi svi nisu friends! Nego poznanici. Problem je što znam kako se to radi, ali ne kužim zašto mi ne sejva to!

16 godina

;) 

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stryker kaže...
Dakle, staviti pod Best Friend - jednoga, pod Best Friend's Siblings - njegovu braću i sestre, pod Best International Friend - jednoga, pod Other Great Friends - sve ostale (7-8 njih). ...
Probajte me shvatiti prijatelji!

Pokušavam, ali ne mogu.

Probaj očistiti cache browsera (ili instaliraj Chrome/FF/Operu jer vjerovatno koristiš IE).

bit.ly/dcyfs
14 godina
neaktivan

Jbg koristim upravo latest Firefox version.  Probao sam CCleanerom... ali ništa. 100% sam siguran da je bug. Ali zašto baš meni? Ako je ta opcija svima dostupna? Inače, kao što sam rekao... Svi nisu prijatelji koje imam na facebooku! Jeli sestra od best frenda moj prijatelj ili samo njegova sestra? Da me doda njegov stari, jeli to prijatelj ili njegov stari? Get it?

15 godina
odjavljen
Stryker kaže...

Jbg koristim upravo latest Firefox version.  Probao sam CCleanerom... ali ništa. 100% sam siguran da je bug. Ali zašto baš meni? Ako je ta opcija svima dostupna? Inače, kao što sam rekao... Svi nisu prijatelji koje imam na facebooku! Jeli sestra od best frenda moj prijatelj ili samo njegova sestra? Da me doda njegov stari, jeli to prijatelj ili njegov stari? Get it?

Pa izbriši takve ljude iz prijatelja... Ili nemaš dovoljno hrabrosti?

14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Stryker kaže...

Ma ne ja isključivo skupljam prijatelje... Ahhh istina, nemam hrabrosti... Jer bi se njegove sestre uvrijedile XD khhhhhh kužš?

E, e, e, e!!! Usput, da ne spammam. Dajte mi rješite ovaj problem, plizzz! Kako da namjestim YouTube da mi bude zauvijek na Engleskom? Odem ja na Jezik: Engleski. Sve uredu. Odjavim se, prijavim i opet na hrvatskom :(. Sve živo mi je na engleskom... Od Windoza do Gmaila do svega živoga... Kak sada neće ovo? Zato jer mi je homepage Google.hr? Nebih rekao XD. So, where's the problem?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2011 20:15 (Stryker).
14 godina
neaktivan

What the f*ck is wrong with you!?!

Ja tebe ništa nisam skužio što ti želiš reći, neznaš složiti rečenicu kako treba. U glavnom, hoćeš da ti prijatelji budu razvrstani po grupama na fejsbuku, kao na g+, i to ne radi? Vjerovatno ti nitko ne može pomoći u vezi toga, ili nešto krivo radiš ili je to bug na facebooku iako sumnjam da je bug.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Stryker kaže...
Jakovp kaže...
Stryker kaže...

Ma ne ja isključivo skupljam prijatelje... Ahhh istina, nemam hrabrosti... Jer bi se njegove sestre uvrijedile XD khhhhhh kužš?

E, e, e, e!!! Usput, da ne spammam. Dajte mi rješite ovaj problem, plizzz! Kako da namjestim YouTube da mi bude zauvijek na Engleskom? Odem ja na Jezik: Engleski. Sve uredu. Odjavim se, prijavim i opet na hrvatskom :(. Sve živo mi je na engleskom... Od Windoza do Gmaila do svega živoga... Kak sada neće ovo? Zato jer mi je homepage Google.hr? Nebih rekao XD. So, where's the problem?

Probaj isključiti geotagging u browseru.

A za facebook, skupi hrabrost i reci glupačama da od*ebu.

14 godina

oh majko Božja...

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Je8o vas Facebook,ovisnici!!!

SENAID

2 1 hvala 0
16 godina
moderator

Počnite koristit tražilicu,zatrpali ste forum s tim temama o fejsu.

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=Facebook&ss=t&sa=&t=109324&f=40&sort=act

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice