Pozdrav prijatelji!
Trebam hitno pomoć! Jebmu zbrisao sam sliku u kojoj je sve prikazano! Poslao sam je bleasavom Facebook helpdesku, ali bojim se da je to bug ! AAAAAAAAAAA!
Ovako, imam 13 frendova. I želim napraviti frend listu. Dakle, staviti pod Best Friend - jednoga, pod Best Friend's Siblings - njegovu braću i sestre, pod Best International Friend - jednoga, pod Other Great Friends - sve ostale (7-8 njih). Sve sam skužio, napravio by the book. Ali Facebook , to njima ne vama
, jednostavno radi meni BUG (ne časopis, nego baš bug). E dakle ja stisnem na: Add an existing list or group, pokvačim sve te 4 liste, pojavi se sve pod Featured Friends: i kada stisnem save changes umjesto da se dogodi ovo što bi trebalo biti kao ovdje: MA KVRAGU I LINK, NEMOGU GA NAĆI!!! Probajte me shvatiti prijatelji! Želim da mi na mom profilu (ne news feedu) na lijevoj strani piše po redu po kategorijama ono što sam napisao i da nisu svi pod Friends! Bio je video na tjubu ali ga jednostavno više nemogu naći! I znam da je to moguće! E a meni kada stisnem save changes umjesto da ih sejva, on ih undoa. Tj. nestanu sve kategorije/liste. I gotovo! Nemogu ništa! Dajte ljudi, jeli tko može pomoći ili ima istih problema? Jeli se taj bug može nekako premostiti i probati pokrpati? Plizzz, odgovorite ako znate i dajte pomozite.
Hvala ljudi! Sve najbolje!
Edit: Kaže: Your changes have been saved. (iako nema changes)