eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.364.764
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori
Prvo pa muško. Ta stranica laže ko pas. Šta god ukucas piše da je stiglo ili stiže sutra. Jedina prava stanica je 17track.com
16 godina
odjavljen

Baš obratno, ja preko trackitonline sve uredno pratim i sve dolazi kako stranica kaže... Čak ima i više providera nego 17track.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
odjavljen

Točno to, ova ruska pronalazi više toga nego ova 17track. Prije sam stalno pratil na 17track, al otkad je prije koji mjesec netko stavil link na ovu rusku, od onda samo njih pratim. Pogotovo paketi preko aliex di su one samo brojčane oznake, dosta toga nalazi

9 godina
odjavljen
eBay - pitanja i odgovori

Ja sam par brojeva ubacio i pise stiglo treci dan. bas...

0 0 hvala 0
17 godina
Torent kaže...

Ja sam par brojeva ubacio i pise stiglo treci dan. bas...

A šta ako je seller lažljivac koji ti da tracking broj od neke druge pošiljke pa ti traži koliko hoćeš? trackitonline.ru ti da rezultat šta daju poštanski servisi, ne bave se oni praćenjem pošiljki nego samo kompilacijom postojećih servisa.

Evo ti jedan moj primjer, naručio nešto i dobio tracking broj: WD125287331CN

Trackitonline ga "isprati" i servis kaže da je poslano 1.9. iz Kine i ništa više, a ja ga u Vinkovcima dobio 2.9. što nema šanse da bi stiglo da je to pravi tracking... ali eto, nije im stiglo dovoljno prigovora da je to fake tracking da ga izbace sa liste... a sa druge strane, kada ga nebi imali bilo bi "imam broj, a oni ga ne znaju naći". Zato mi dobro dođe i na mobitelu "TrackChecker Mobile" koji je za taj broj recimo odmah rekao da je "WeDo" vrlo vjerovatno fake tracking.

9 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 19:49 (Sasa83).

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

This item will ship to Bosnia and Herzegovina, but the seller has not specified shipping options. Contact the seller- opens in a new window or tab and request a shipping method to your location.

Pise da salje u Bosnu ali da moras se sa sellerom dogovoriti kako i posto... Kad se dogovorite on ce ti posalti  racun na paypal koji ces platiti...

9 godina
neaktivan

23e postarina izgleda malo preskupo  da nema ovo gdje iz Kine da se naruci?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Poveliko je....

ovako nesto?

ili ovako

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 21:11 (Torent).
9 godina
neaktivan

Ova druga moze proci hvala puno

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

što znači status "The item is pre-advised", jer mi taj status već tjedan dana na svakoj stranici na kojoj sam provjeravao broj. Robu sam kupio preko Banggood-a.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel ova tu cirfa ukljucuje sve moguce troskove carine i pdva? Ne razumijem sto tocno ona predstavlja?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
decartes kaže...

Jel ova tu cirfa ukljucuje sve moguce troskove carine i pdva? Ne razumijem sto tocno ona predstavlja?

Tako je. Jedino što se ljudima znalo događati da se dostavna služba pravi glupom pa svejedno od tebe traži pare za carinjenje i PDV pa ih onda treba uvjeravati da si to platio.

17 godina
Ja sam neki dan narucio mis iz Njemacke, osim sto je dosao u ekspresno brzom roku, dobio sam i neki poklon ali ono sto hocu reci da nije dostavljen postom vec nekom drugom agencijom. Nije me bilo doma pa neznam tocno tko ali uglavnom HP nije pa nisam morao platiti ni onih par kn koji su oni uveli.
Ima netko vise inf o tome?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
walentkane kaže...
Ja sam neki dan narucio mis iz Njemacke, osim sto je dosao u ekspresno brzom roku, dobio sam i neki poklon ali ono sto hocu reci da nije dostavljen postom vec nekom drugom agencijom. Nije me bilo doma pa neznam tocno tko ali uglavnom HP nije pa nisam morao platiti ni onih par kn koji su oni uveli.
Ima netko vise inf o tome?

Očito su ti poslali nekom dostavnom službom. Meni su recimo tako iz Njemačke slali životinje.  Konkretno, GLS-om.

9 godina
odjavljen

E sad te moram pitati kakve zivtinje???????????? ;)

17 godina
moderator
Torent kaže...

E sad te moram pitati kakve zivtinje???????????? ;)

Pajceki? Kokoši? Krave? Ma ne... Malo manje životinje... 

9 godina
odjavljen

Zajeba.s da amazon.de isporucuje zive zivotinje?????????

15 godina
odjavljen

Da, kukce.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
moderator
Torent kaže...

Zajeba.s da amazon.de isporucuje zive zivotinje?????????

Nisam naručio s Amazona, nego iz specijaliziranog dućana Rendo Shrimp.

9 godina
odjavljen

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja povezao da si sa amazona kupio ;) Sorry ;)

13 godina
odjavljen
Ovo je predobro. Nisam znao da se i to moze narucivat i tak dostavljat, doduse nisam se ni interesirao.
Jel to plava verzija Žaca iz potrage za Nemom?

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zin8 kaže...
Ovo je predobro. Nisam znao da se i to moze narucivat i tak dostavljat, doduse nisam se ni interesirao.
Jel to plava verzija Žaca iz potrage za Nemom?

Nisam gledao taj crtić pa ne bih znao o kome govoriš. To je shrimp (kozica).

13 godina
odjavljen

Predpostavljam da je ista stvar, pa neću otvarati novu temu.

Uglavnom zanima me jel netko naručivao s NIKE stranice?

Ako neznate, od prije koji mjesec su s official stranice otvorili mogućnost naručivanja i dostavljanja direktno u hrvatsku, čak su i im i cijene u HRK.

Konkretno me zanima koliko se čeka na dostavu, ko dostavlja i ono najbitnije, kako funkcionira na granici? Carina, PDV itd.?

Bilo kakav info je dobrodošao.

Hvala!

0 0 hvala 0
9 godina

Vracam paket nazad i seller mi je posla RMA broj sta cu s tim brojem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Priložiti paketu, kao što ti je seller rekao

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
moderator
Zin8 kaže...

Uglavnom zanima me jel netko naručivao s NIKE stranice?

Ne.

Zin8 kaže...

Ako neznate, od prije koji mjesec su s official stranice otvorili mogućnost naručivanja i dostavljanja direktno u hrvatsku, čak su i im i cijene u HRK.

Bit će fešta kad će carina sumnjati u krivotvorenost sadržaja tih paketa...

Zin8 kaže...

Konkretno me zanima koliko se čeka na dostavu, ko dostavlja

Konzultiraj stranice s kojih naručuješ. Imaju valjda nekakvu pomoć, info, faq.

Zin8 kaže...

i ono najbitnije, kako funkcionira na granici? Carina, PDV itd.?

Link na FAQ imaš na početku i kraju svake teme ove stranice: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

9 godina
neaktivan

Ne znam gdje da pitam pa ću pitat ovdje.

Kupio sam znak za auto za brata i u opisu je pisalo da paše na njegov auto po godištu proizvodnje i bio je naveden promjer znak , ali nisam znao promjer koji mu treba, a nisam ga htio pitat. 

Onda sam poslao mail selleru i pitao jel paše na auto i on je odgovorio da paše i ja sam naručio znak.

I sad je neki dan došao znak i ne paše, veći je nego šta treba bit.

Znak ima promjer ko u opisu, ali za auto treba manji.

Jel ja mogu dobit refund na temelju toga što u opisu piše da paše na to godište auta i maila koji sam poslao?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pitao si sellera? Pokusaj sa njim rijesiti i vjerovatno ces uspjeti ako vratis nazad ili da ti da djelimican refund. Ako ne uspije otvori case pa vidi sta ce biti...

14 godina

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice