Ovako zanimaju me mobiteli preko ebay-a i amazona....dali su tamo predočene konačne cijene ili su to neke tarife,pretplate...???
jer kad gledam ponude tamo su mobiteli 20x jeftiniji pa me zanima;D
Kako mi možemo znati koje ti ponude gledaš?
Ovako zanimaju me mobiteli preko ebay-a i amazona....dali su tamo predočene konačne cijene ili su to neke tarife,pretplate...???
.....
Ne znam gledaš li ti išta u specifikacijama. Kod nas rade samo 900/1800. Ovo je 800/1900 i to neće raditi kod nas. Drugo, koristi CDMA standard koji je potpuno nekompatibilan s našim.
Da je sve tako bajno, svi bi kupovali vani. No nažalost, cijena je +25% skuplja i troškovi dostave su veliki. Ovakve stvari kupuj kod nas.
Rabljeni CDMA (a ne GSM!) mobitel.
Lijepo ti piše - od 79.99 dolara, ovisno o tarifi.
Ako ne živiš u SAD-u nemaš pravo na "super saver".
zanima me dali se moze paysafe cardom platiti na ebayu..??
zanima me dali se moze paysafe cardom platiti na ebayu..??
Ne. Konkurencija PayPalu a paypal je u vlasništvu eBaya...
ips.posta.hr bas nema naj svježije informacije
provjeravam na http://www.track-trace.com/post i piše
da je predmet 10.12.2012 Opening i Dispatching Location 36104800
a za jučer piše 14.12.2012 Departure from outward office of exchange Location 10010200
dali ovo 10010200 znači da je u zagrebu?
ips.posta.hr bas nema naj svježije informacije
provjeravam na http://www.track-trace.com/post i piše
da je predmet 10.12.2012 Opening i Dispatching Location 36104800
a za jučer piše 14.12.2012 Departure from outward office of exchange Location 10010200
dali ovo 10010200 znači da je u zagrebu?
Ne bih znao, ali evo primjer nečega što će mi stići sljedeći tjedan sigurno.
Inače rekordno virjeme za putovanje.
Pitao sam doticnog sellera dali jos na lageru ima ovakve jedne LINK. I rekao je da imaju, ali da mozemo napravit paypal transakciju, e mene sad zanima dali sam ja ponda zasticen preko ebay-a ili ne posto ne ide preko ebaya? I sta je konkretno mislio na paypal transaction? Kako bi ja uopce znao da je on meni poslao paket?
Nisi stavio link, ali nema veze. Ako nisi kupio preko eBaya znači da nisi zaštićen preko eBaya. Logično!
Doduše, AFAIK i PayPal ima svoju zaštitu, iako pretpostavljam da se eventualni problemi puno lakše rješavaju ako kupuješ preko eBaya.
Prodavač te nagovara na PayPal jer mu vjerojatno tada ostane više novca (ne mora eBayu platiti proviziju). Preporučio bih ti da, ako je ikako moguće, pa makar te došlo par kuna više, da ne zaobilaziš eBay, odnosno njegovu zaštitu.
Hvala na odgovoru.
Poslao sam mu pitanje dali mozemo preko ebaya radi zastite kupca i rekao je ovo:
Dear friend
Very sorry
I can no longer EBAY shelves products in this category
paypal transaction is very safe for you
Please be assured that, and look forward to your reply
2012/12/14 05:14:00 Croatia, Republic of Insert item into domestic bag
2012/12/14 05:14:00 Croatia, Republic of ZAGREB 10003
2012/12/14 09:56:00 Croatia, Republic of Receive item at office of exchange (Inb)
2012/12/14 09:56:00 Croatia, Republic of ZAGREB 10003
Što bi ovo trebalo značit?
2012/12/14 05:14:00 Croatia, Republic of Insert item into domestic bag
2012/12/14 05:14:00 Croatia, Republic of ZAGREB 10003
2012/12/14 09:56:00 Croatia, Republic of Receive item at office of exchange (Inb)
2012/12/14 09:56:00 Croatia, Republic of ZAGREB 10003
Što bi ovo trebalo značit?
Da ti je paket kod nas. Sad će ti ga poslati na carinu. Ako neće cariniti, dobit ćeš ga valjda u utorak. Možda još i u ponedjeljak. Ako si iz Zagreba.
Iz Kaštela sam, hvala na brzom odgovoru
Sta napraviti onda?
Po reviewu sa buga, ok su, e sad po nekoj logici bolje da preko ebay-a to rijesimo nego ovako.
Po reviewu sa buga, ok su, e sad po nekoj logici bolje da preko ebay-a to rijesimo nego ovako.
Misliš, po reviewu korisnika Bugovog foruma.
Gledaj - riječ je o krivotvorenoj robi, riječ je o robi koju hipotetski gledano carinici mogu zaustaviti, zaplijeniti i uništiti i tebi poslati račun za uništavanje i kaznu.
Čini se kako u zadnje vrijeme eBay više pažnje posvećuje krivotvorenoj robi i onemogućava prodaju takve robe. Stoga nemoj računati da ćeš ih kupiti preko eBaya.
Nista carine ne placas na vrijenost ispod 300 kuna!
160kuna ... 100% provjereno svaki dan mi stizu stvari sa ebaya osobno pitao carinicu kad sam bio na carinjenju ....300kn samo ako ti član obitelji šalje nešto a neki kinez i amerikanac kod kojeg si kupio odma znaju da ti nije rođak ....
Nista carine ne placas na vrijenost ispod 300 kuna!
160kuna ... 100% provjereno svaki dan mi stizu stvari sa ebaya osobno pitao carinicu kad sam bio na carinjenju ....300kn samo ako ti član obitelji šalje nešto a neki kinez i amerikanac kod kojeg si kupio odma znaju da ti nije rođak ....
Sve to u tančine piše ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
Jel vama kasne posiljke? ja sam narucio poklone prije mjesec i pol al jos nema niceg.
Jel vama kasne posiljke? ja sam narucio poklone prije mjesec i pol al jos nema niceg.
Meni je u petak stigao paket naručen 02.12. (iz Kine),znači 2 tjedna.
Meni je u petak stigao paket naručen 02.12. (iz Kine),znači 2 tjedna.
Meni su dva paketa, jedan 2.12. (iz Singapura) i drugi 7.12. (tj. 9.12.; iz Kine), "insertirani u torbu". Sad je samo pitanje koliko dugo će provesti u torbi u "uredu za razmjenu". Jednom prilikom mi je paket u torbi u Singapuru proveo pet dana (a sad već 14 dana), drugom prilikom paket u Hong Kongu tri dana. Sad je valjda navala zbog praznika pa svi šopingiraju onlajn, iz azijskih zemalja.
moje je nesto i iz sad
Na samoj slici ti je rješenje-Other conversion tools i nek ti banka sama preračunava.
Na samoj slici ti je rješenje-Other conversion tools i nek ti banka sama preračunava.
Hvala. Koji sam ja noob, a još sam čitao o tome tu na forumu , ali očito kad sam napravio račun i podešavao ga mi nije spremilo, ili nisam stisnuo save. A može se i ovako:
Svakako promjenite da vam konverziju valuta vrši banka a ne PayPal jer vam PayPal tako masno naplaćuje. To radite ovako: Profile ->My money -> My preapproved payments -> Update -> Set Available Funding Sources(desni gornji kut tablice) -> Conversion Options -> i odaberi drugu opciju "Bill me in the currency listed on the seller's invoice".
Svakako promjenite da vam konverziju valuta vrši banka a ne PayPal jer vam PayPal tako masno naplaćuje. To radite ovako: Profile ->My money -> My preapproved payments -> Update -> Set Available Funding Sources(desni gornji kut tablice) -> Conversion Options -> i odaberi drugu opciju "Bill me in the currency listed on the seller's invoice".
Gdje se nalazi ovo my money, nemogu to naći nikako
moze onako jedno pitanjce.
narucio bi andorid mini pc dode 75$ jer uzimam onaj koji ima AV out
kratko receno to je oko 430kn tako nes. e sad koliko znam ne carini se elektornicka oprema itd ili da.
pitanje je dali ce se carinit i pdv puknut ili ne ?
da narucio bi sa DX ali pitam tu jer je carina i pdv isto za bilo koji shop koji je izvan hr