eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.401.551
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Liverpool1892 kaže...

Kako da otvorim case za neki kupljni predmet jer mi se približava 45. dan od kupnje?

Account-> resolutio centar i tamo imas !

16 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

evo imam jedno pitanje:jel mogu vratiti novce ako me netko prevari preko ebaya tj. ako sam ja kupio neku stvar a ona nije došla

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Možeš naravno!
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

evo imam jedno pitanje:jel mogu vratiti novce ako me netko prevari preko ebaya tj. ako sam ja kupio neku stvar a ona nije došla

Nista se ne brini  {#}

I'll see you on the dark side of the moon
17 godina

Niej vezano direknto za ebay ali imam jedno pitanje. Narucio bih kontaktne lece iz USA. Imaju neke kojih nema kod nas kupit, a koje su vrhunske kvalitete (imam usrane oci pa mi smeta ako neko smece gurnem) i dodju poprilicno jeftino.

Zanima me bi li imao problema na carini pri uvozu?

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kojom poštom dolazi i kolko koštaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pitanje:Jel je eBay na aukcije ili je oglasnik kao Njuškalo?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Monopol kaže...
Kojom poštom dolazi i kolko koštaju?

USPS i kostaju me sa shippingom negdje 200 kn po kutiji.  Toliko me u RH kostaju one usrane od Johnson & Johnson. Narucio bih za sebe i za par frendova.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Niej vezano direknto za ebay ali imam jedno pitanje. Narucio bih kontaktne lece iz USA. Imaju neke kojih nema kod nas kupit, a koje su vrhunske kvalitete (imam usrane oci pa mi smeta ako neko smece gurnem) i dodju poprilicno jeftino.

ne bi bilo problema, nego bi ti eventualno mogli naplatiti PDV ako je ukupna cijena iznad 160kn. Sad ne znam kako ide sa "lijekovima", po logici nebi trebali ništa naplatiti. Evo zakon od PDV-u:

Link

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
17 godina
pbandov kaže...
tnakir kaže...

ne bi bilo problema, nego bi ti eventualno mogli naplatiti PDV ako je ukupna cijena iznad 160kn. Sad ne znam kako ide sa "lijekovima", po logici nebi trebali ništa naplatiti. Evo zakon od PDV-u:

Link

Ma i sa naplacenom carinom i PDVom bih prosao jeftino. Lako mi je za PDV nego neznam jel treba imat kakvu dozvolu za uvoz takve vrste robe.

15 godina
pbandov kaže...
tnakir kaže...

Link

Lijekovi se nesmiju uvozit ovako privatno već godinama. Sad kakve je praksa to ne znam. Kao što ne znam ni pod s+koju skupinu spadaju kontaktne leće. Najpametnije ti je nazvat svoj carinski ured i pitat.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
pbandov kaže...
tnakir kaže...

Link

Ma i sa naplacenom carinom i PDVom bih prosao jeftino. Lako mi je za PDV nego neznam jel treba imat kakvu dozvolu za uvoz takve vrste robe.

kao što miki kaže, najbolje pitaj carinu, ali moje osobne mišljenje, ja bih naručio, ne vjerujem da bi trebalo biti problema oko dozvola {#}

15 godina
Koliko ja znam lece nespadaju pod ljekove ali provjeri za svaki slucaj
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Da ali lece su medicinski materijal. Da narucujem paket mozda bih i pokusao jer bi vjerovatno prosao carinu bez problema (ako i ne prodje, nema veze, necu propast za 200 kn) ali mislim narucit desetak kutija jer mi je onda shipping po kutiji vrlo mali.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da ali lece su medicinski materijal. Da narucujem paket mozda bih i pokusao jer bi vjerovatno prosao carinu bez problema (ako i ne prodje, nema veze, necu propast za 200 kn) ali mislim narucit desetak kutija jer mi je onda shipping po kutiji vrlo mali.

nazovi pa pitaj :P

14 godina
neaktivan

Pozdrav. 

Lik prodaje ovaj sat

http://cgi.ebay.com/Men-s-Emporio-Armani-Ceramica-Chronograph-Watch-AR1400-/220808213021?pt=Wristwatches&hash=item336931f21d#ht_2521wt_989

cijena je 29$, normalno da nije original, druga po redu cijena koja ima za takav sat je 79$.

Gledo sam njegove feedbackove i nije do sad nista prodavao osim neki šugavih ogrlica po 1-2$, kod ovoga gdje je cijena 79% ljudi ostavljaju samo pozitivne feedbackove i vidi se da lik prodaje samo te kopije armanijevigh satova

Dali to kupiti??? VAŠE MIŠLJENJE??? 

hvala!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupi pa se žali ako ne radi! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neznam da li te kazne zbog uvoženja kopija (čak mislim da da), ali sigurno ako vide na carini da je kopija, ostat će tamo te će potom biti uništen
Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
14 godina
neaktivan
Ako je, u slučaju da otvore paket sat ostaje na carini zauvijek! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
denix kaže...
neznam da li te kazne zbog uvoženja kopija (čak mislim da da), ali sigurno ako vide na carini da je kopija, ostat će tamo te će potom biti uništen

to je samo ako si sam uvezo nešto, ne ako je s neta. Poznam nekolicinu ljudi koji su takve kopije kupovali pa ništa.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ne bi trebalo bit problema. Zašto?

Nema veze što su medicinski materijal. Uredno sam naručivao s eBaya trakice za aparat za mjerenje šećera i masnoća u krvi, razne vitamine i slično.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 8:48 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...
tnakir kaže...

Ne bi trebalo bit problema. Zašto?

A sta ja znam. Medicinski materijal i to. Jel za to trebaju neke posebne dozvole (kao od HAKOMA za RITT uredjaje)?

17 godina
neaktivan
Evo dodao sam gore, skužio sam da si kasnije napisao. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
kozle kaže...

Pozdrav. 

Lik prodaje ovaj sat

http://cgi.ebay.com/Men-s-Emporio-Armani-Ceramica-Chronograph-Watch-AR1400-/220808213021?pt=Wristwatches&hash=item336931f21d#ht_2521wt_989

cijena je 29$, normalno da nije original, druga po redu cijena koja ima za takav sat je 79$.

Gledo sam njegove feedbackove i nije do sad nista prodavao osim neki šugavih ogrlica po 1-2$, kod ovoga gdje je cijena 79% ljudi ostavljaju samo pozitivne feedbackove i vidi se da lik prodaje samo te kopije armanijevigh satova

hvala!!!

Prodao je 125 takvih satova i koliko vidim sve je pozitivno... Koliko sam ja cuo postupak kod kopije je ako ga carina uhvati ili ce ti cariniti po cijeni koliko kosta ustvari original ili ce te trazit racun! Ako te traze racun i vrijednost je manja od 160kn onda mogu traziti vjestacenje dali je original ili kopija a ti mozes reci da nezelis vjestacenje i da ga vrate posiljatelju! Vjestak ce utvrditi da je kopija i ti ces morati platiti njegove troskove i troskove unistavanja kopije!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
kozle kaže...

Pozdrav. 

Lik prodaje ovaj sat

hvala!!!

Prodao je 125 takvih satova i koliko vidim sve je pozitivno... Koliko sam ja cuo postupak kod kopije je ako ga carina uhvati ili ce ti cariniti po cijeni koliko kosta ustvari original ili ce te trazit racun! Ako te traze racun i vrijednost je manja od 160kn onda mogu traziti vjestacenje dali je original ili kopija a ti mozes reci da nezelis vjestacenje i da ga vrate posiljatelju! Vjestak ce utvrditi da je kopija i ti ces morati platiti njegove troskove i troskove unistavanja kopije!

Aha, kužim sve. 

Još jedno pitanje. Kolike su šanse da me carina uhvati. Dali to ovisi samo o sreći ili? Jel pregledavaju svaki paket ili kad ih pukne? :P

14 godina
neaktivan

Kad ih pukne, to je igra na srecu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ništa od te igre onda, nemam sreće, popušio bi neku kaznu garant a to mi sad ne treba xD

14 godina
neaktivan

Molim vas moze li mi netko reci koliko bi platio ove slusalice ako ih narucim iz Hong Konga:

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-White-Siberia-SteelSeries-V2-Full-Size-Game-Headset-/260768608416?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3cb70530a0

Cijena je 300kn, a kod nas su 650. I kakve su to zapravo slusalice, jesu li jednako kvalitetne kao neke koje bi kupio u Linksa ili HGspota?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pošto je prodavač kolko tolko dobar nebi trebalo biti problema sa kvalitetom ovih slušalica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, a cini mi se da se ionako sve proizvodi u kini, pa zasto onda ovo ne bi bio orginal :)

Ali koliko ce me doci sve skupa sa svim troskovima?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 21:10 (Emeritus).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice