eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.399.637
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
eBay - pitanja i odgovori

Dobio sam mail sa ovim sadržajem od ebaya

We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available:

280685476688 - Neo Sphere Neodymium Magnet neocube 216+4 gift bag 5mm

We understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In this case, the listing was removed because the copyright or trademark owner of this product reported that the item may be counterfeit.

Here's more information on eBay's policy concerning replicas, counterfeit items, and unauthorized copies:
http://pages.ebay.com/help/policies/replica-counterfeit.html

Here's what you can do next:
-- If you won the item but haven't paid, don't pay. Since eBay removed the listing, you're no longer obligated to go through with the transaction.
-- If you received the item, you can open a case in the Resolution Center to get your money back. Click the link below and select the "I received an item that does not match the seller's description" option.
http://resolutioncenter.ebay.com
-- If you already paid for this item through eBay, and it's past the estimated delivery time, you can also open a case in our Resolution Center by selecting the "I haven't received it yet" option.

Uglavnom, kupio sam taj proizvod i platio još prije 20 dana, a tad je odmah i poslan. Još nije došao, ali išćekujem svaki dan da dode :D. Pa bih htio čuti vaše mišljenje. Da li dok dođe, ako dođe onakvo kakvo bi i trebalo biti, da li da tražim pare nazad (što bi bilo nepošteno ako je proizvod kakav je opisan) ili ne? Da li ste imali ovakav slučaj?

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D

0 0 hvala 0
15 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
denix kaže...

......

Uglavnom, kupio sam taj proizvod i platio još prije 20 dana, a tad je odmah i poslan. Još nije došao, ali išćekujem svaki dan da dode :D. Pa bih htio čuti vaše mišljenje. Da li dok dođe, ako dođe onakvo kakvo bi i trebalo biti, da li da tražim pare nazad (što bi bilo nepošteno ako je proizvod kakav je opisan) ili ne? Da li ste imali ovakav slučaj?

Počekaj malo, moćda dodje, ako dodje i bude kako treba onda ne moj tražit lovu natrag jer nebi bilo u redu.

Inače to što si naručio je prezakon, imam ih već neko vrijeme nekoliko komada, i mogu ti reći da uz malo mašte to postaje neiscrpan izvor zabave. još da čovjek ima više vremena...hehe

14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
bloodsucker kaže...

Što je PARCEL NUMBER?

gdje to pise?

mislim u kojem kontekstu?

to je inace broj parcele (doslovan prijevod) i pise kod prodaje nekretnina i zemljista, ali ako je neki item u igri pretpostavljam da je broj pod kojim ga se moze naci "negdje"

parcel u ovom slučaju znači paket. to je znači broj paketa ;)

17 godina
miki1981 kaže...
denix kaže...

......

Počekaj malo, moćda dodje, ako dodje i bude kako treba onda ne moj tražit lovu natrag jer nebi bilo u redu.

Inače to što si naručio je prezakon, imam ih već neko vrijeme nekoliko komada, i mogu ti reći da uz malo mašte to postaje neiscrpan izvor zabave. još da čovjek ima više vremena...hehe

Da, tak sam i ja mislio da pričekam i ako je sve u redu, da ništa ne tražim.

Heh, znam da je zakon, zato i jedva čekam da stigne. Jedino je problem što ih se ne može naći, a da su jeftinije od 100-injak kn sa poštarinom, ali tko zna, možda iskeširam još koju stoticu za još koji komad {#} (zavidim onima koji snimaju videe za youtube i imaju 4 ili više komada {#})

15 godina

e hvala vjerojatno broj paketa, ok!{#}

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

poz evo to problem, kupio sam mobitel preko e-bay i sve je prošo ok, stigao je na cairini ne prošlo kao i što sam očekivao oderali me 23 šposto al na to sam i računao. no kada sam otvorio kutiju punjač nije bio za naše tržište i nedostajao je kabal za konektiranje s PC. javio sam se predavaču, oni glumili gljivu a ja stavio negativnu ocjenu na e bay. e onda su oni počeli bombardiranje porukama i da skratim jučer su mi uplatili na pay pal 10 dolara kao "odštetu" i šalju mi drugi punjač. zatražili su da promjenim ocjenu što želim i učiniti . molim vas pomoč kako se to radi? hvala

kopriva
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kopriva kaže...

poz evo to problem, kupio sam mobitel preko e-bay i sve je prošo ok, stigao je na cairini ne prošlo kao i što sam očekivao oderali me 23 šposto al na to sam i računao. no kada sam otvorio kutiju punjač nije bio za naše tržište i nedostajao je kabal za konektiranje s PC. javio sam se predavaču, oni glumili gljivu a ja stavio negativnu ocjenu na e bay. e onda su oni počeli bombardiranje porukama i da skratim jučer su mi uplatili na pay pal 10 dolara kao "odštetu" i šalju mi drugi punjač. zatražili su da promjenim ocjenu što želim i učiniti . molim vas pomoč kako se to radi? hvala

Odeš na customer support i upišeš "change feedback"..vrlo jednostavno. I dobiješ ovo.

Dakle, moraš zatražit od sellera da bi pošalje "Feedback revisiion request". I tada možeš to promijenit.

ALI, ne mijenjaj NIPTA dok stvarno ne dobiješ taj punjač i tih 10 USD što ti je obećao. Ne nasjedaj na priče da je posalo, da ovo da ono, kad dođe tada mijenjaj feedback, ne prije.

14 godina
neaktivan

Bok, ekipa ! 

Molim, pomoć ! :) Tek se registrirala na ebay-u, kupila jednu stvar, dobro prošlo, kod druge problem, mea culpa...tri puta kupila proizvod, jedan platila, oni mi ga šalju, odmah javila selleru, ispričala se, on mi poslao "cancel case", ja potvrdila, sve 5...ali ostao još jedan item needs to be paid..poslaLA mu nekoliko poruka moleći ga da mi ito otkaže, odgovara da jedan poslao, drugi otkazao, kao treći ne postoji ?! 

sve je kod istog sellera, prvo sam svjesno pogriješila, jer sam se odlučila za drugu njegovu ponudu, a ova druga greška, ne znam da sam 2 puta potvrdila kupnju..?

ebay mi poslao reminder da to platim, da li da ja sada otvorim "case" ili da čekam...

Unaprijed hvala..  

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

puno hvalaaaaaaa

kopriva
14 godina
neaktivan

niko ništa :(

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lady72 kaže...

ja bi vam pomogo da znam, ali sry. te kad neznam{#}

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
17 godina
Lady72 kaže...

Molim vas da poruku napišete smislenije, jer pola toga nisam skužio kako se dogodilo, ni što nakon čega. Hvala :D

Onda će možda tko i znati o ćemu je riječ i pokušati pomoći.

16 godina
Lady72 kaže...

Bok, ekipa ! 

Molim, pomoć ! :) Tek se registrirala na ebay-u, kupila jednu stvar, dobro prošlo, kod druge problem, mea culpa...tri puta kupila proizvod, jedan platila, oni mi ga šalju, odmah javila selleru, ispričala se, on mi poslao "cancel case", ja potvrdila, sve 5...ali ostao još jedan item needs to be paid..poslaLA mu nekoliko poruka moleći ga da mi ito otkaže, odgovara da jedan poslao, drugi otkazao, kao treći ne postoji ?! 

sve je kod istog sellera, prvo sam svjesno pogriješila, jer sam se odlučila za drugu njegovu ponudu, a ova druga greška, ne znam da sam 2 puta potvrdila kupnju..?

ebay mi poslao reminder da to platim, da li da ja sada otvorim "case" ili da čekam...

Unaprijed hvala..  

Imao sam istu situaciju (post mi je u zadnjih 20 stranica), te se sve rjesilo tako da sam pričekao da istekne rok za plačanje ,te sam dobio cancel case. Tu poruku za platiti samo zanemari i čekaj ponudu za zatvoriti slučaj. Sretno i lijep pozdrav !

17 godina
neaktivan

pozdrav

zanima me kako funkcionira ebay buyer protection?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala što ste se javili!!
A ja baš nisam htjela "dužiti" da ne zakompl., a ono ništa se ne kuži..:(
Kažem; nova sam na ebay-u, i zeznula sam stvar, htjela sam kupiti jedan proizvod, nakon duugog traženja najpovoljnijeg (cijena, ship), potvrdim kupnju i tada ugledam isti taj proizvod uz jedan dodatak i povoljniju cijenu nego prvi, sve je isti seller.. Namjerno se vratim i idem kupiti taj drugi, preračunavam cijene, prebacujem sa taba na tab i idem kupit i skužim da sam ga već kupila, jer mi "govori" već ste kupili, želite li još jedan ?!
Znači jedna kupnja ok, platila odmah, šalju mi, čekam da stigne, seller mi odmah dao super feedback, ali ostale su dvije "neželjene" kupnje , kontak. sellera, ispričavala se i on mi odmah pošalje "cancel case" za taj dupli item i to je ok..
Ostade onaj prvi, od kojeg sam odustala i ja pišem isprike onako" politely" i za taj molim cancel, a on se pravi blesav, da mu nije jasno šta hoću ?!
Danas mi ebay poslao reminder da platim na privat.mail?, ne vidim taj mail na my ebay.
..već 2, 3 dana petljam oko toga i boli me glava od svega..uffuff
..i to je to, nadam se da je sad jasnije...:))
čitala sam da te tjeraju da platiš i otkažu eventualno account, zar samo trebam ignorirati ?
Hvala punooo pozz

0 0 hvala 0
16 godina
Lady72 kaže...
Hvala što ste se javili!!
A ja baš nisam htjela "dužiti" da ne zakompl., a ono ništa se ne kuži..:(
Kažem; nova sam na ebay-u, i zeznula sam stvar, htjela sam kupiti jedan proizvod, nakon duugog traženja najpovoljnijeg (cijena, ship), potvrdim kupnju i tada ugledam isti taj proizvod uz jedan dodatak i povoljniju cijenu nego prvi, sve je isti seller.. Namjerno se vratim i idem kupiti taj drugi, preračunavam cijene, prebacujem sa taba na tab i idem kupit i skužim da sam ga već kupila, jer mi "govori" već ste kupili, želite li još jedan ?!
Znači jedna kupnja ok, platila odmah, šalju mi, čekam da stigne, seller mi odmah dao super feedback, ali ostale su dvije "neželjene" kupnje , kontak. sellera, ispričavala se i on mi odmah pošalje "cancel case" za taj dupli item i to je ok..
Ostade onaj prvi, od kojeg sam odustala i ja pišem isprike onako" politely" i za taj molim cancel, a on se pravi blesav, da mu nije jasno šta hoću ?!
Danas mi ebay poslao reminder da platim na privat.mail?, ne vidim taj mail na my ebay.
..već 2, 3 dana petljam oko toga i boli me glava od svega..uffuff
..i to je to, nadam se da je sad jasnije...:))
čitala sam da te tjeraju da platiš i otkažu eventualno account, zar samo trebam ignorirati ?
Hvala punooo pozz

Ma ne trebas nista brinuti. Ako dode do problema s sellerom,a sumnjam da hoće, javis se ebay supportu ,objasnis problem i oni ce rjesiti u 10 min. 

Da ti bude lakše, tako je izgledala i moja prva kupnja {#}.

14 godina
neaktivan

Hvala ti shelby {#} ajde please napiši gdje si to pisao prije 20 str. ?, nisam našla.. da pročitam 

0 0 hvala 0
16 godina
Lady72 kaže...

Hvala ti shelby {#} ajde please napiši gdje si to pisao prije 20 str. ?, nisam našla.. da pročitam 

Nije bas prije 20, al je bilo prije 40 (LINK) {#}.

15 godina
neaktivan

e miki evo čisto da znaš koliko kod nas u Osijeku jedu go*na, još uvijek mi carina nije poslala taj paket koji je stigao prošli ponedjeljak. Ak nedođe do sutra bit će crne kronike...

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?

1 0 hvala 0
15 godina
pbandov kaže...

e miki evo čisto da znaš koliko kod nas u Osijeku jedu go*na, još uvijek mi carina nije poslala taj paket koji je stigao prošli ponedjeljak. Ak nedođe do sutra bit će crne kronike...

A znam, i šta je najgore to je uobičajeno, ponedjlejak je došao kod njih, u utorak su ga pogledali, blagdan, blagdan, u petak je ipak bila gužva na šalteru, blagdan, nedjelja, u ponedjeljak su ga poslali poštom, utorak putuje, u srijedu bi mogao doć...možda.

Ja upravo čekam nešto, po trackingu je u petak došlo na moju carinu, znači danas su pogledali i poslali poziv, sutra bi poziv trebao biti kod mene.

Ali kako sutra ujutro moram poslom blizu carine, onda ću skočit do njih usput da vidim što ima.

14 godina
neaktivan

još samo da dodje jedan paketić iz USA, a drugi iz GB, 'ko će dočekat..

valjda će stić hahah pokušala sam pratiti ovaj amer. preko usps-a, a za ovaj drugi još nisam dobila tracking number

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
pbandov kaže...

A znam, i šta je najgore to je uobičajeno, ponedjlejak je došao kod njih, u utorak su ga pogledali, blagdan, blagdan, u petak je ipak bila gužva na šalteru, blagdan, nedjelja, u ponedjeljak su ga poslali poštom, utorak putuje, u srijedu bi mogao doć...možda.

Ja upravo čekam nešto, po trackingu je u petak došlo na moju carinu, znači danas su pogledali i poslali poziv, sutra bi poziv trebao biti kod mene.

Ali kako sutra ujutro moram poslom blizu carine, onda ću skočit do njih usput da vidim što ima.

evo, ipak je stiglo danas, poštar navodno nije mogao naći adresu...(lol), al et.

I da, kad već spominjem, ove električne cigare su nešto predobro. Ne mogu vjerovati ali već su mi se zgadile ove obične sad kad sam kušao ovo...ako netko treba kupon od 15% nek se javi XD

15 godina
pbandov kaže...

evo, ipak je stiglo danas, poštar navodno nije mogao naći adresu...(lol), al et.

I da, kad već spominjem, ove električne cigare su nešto predobro. Ne mogu vjerovati ali već su mi se zgadile ove obične sad kad sam kušao ovo...ako netko treba kupon od 15% nek se javi XD

Cool. A jel bilo naplate?

15 godina
neaktivan
pbandov kaže...
miki1981 kaže...
pbandov kaže...

Kupon za 15% jeftinije sa ebaya na sve proizvode?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
pbandov kaže...
miki1981 kaže...
pbandov kaže...

Kupon za 15% jeftinije sa ebaya na sve proizvode?

-.-, ne, nego sa V2 cigs.com stranice gdje sam naručio električne cigarete.

17 godina

daj link i kolko si para platio sveukupno..kakv imaju okus, i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

okus ko prava :D

ja sam nepusac, ali sam probao

potpis :D
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.6.2011 0:43 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

nisam znao da ima i HR distributer. Evo ti link za US (tu sam ja naručio), a evo ti i HR (naravno HR je skuplji)

Ja sam standard kit platio oko 500 kn. Dobio 2 te baterije, 10 patrona (jedna traje kao jedna kutija cigara), punjač zidni i USB adapter. Imaš isto one "economy" kitove za duplo manju cijenu i tak. Proči si. Što se okusa tiče, vjeruj mi, predobre su. Evo već skoro 3 dana samo ove elektro pušim i zadovoljan sam.

Link US

Link HR

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Hacker002 kaže...

okus ko prava :D

ja sam nepusac, ali sam probao

kak znaš da je prava ak si nepušač ? XD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice