DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 437.787
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
kako na tom e-bayu nikad ne treba čekati više od mjesec dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
domac5 kaže...
ja sam narucio 13.3 a pisalo je 18.3 shipped i još nije stiglo.. kakva je to posta kojoj treba mjesec dana da dostavi nesto

Jesi isšta platio tu poštu? ne onda se nemreš žalit.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...
kako na tom e-bayu nikad ne treba čekati više od mjesec dana

Tamo vecinom placas postarinu, ovdje je free

15 godina

ni tamo je ne placam...sve free shipping iako je to kod nekih stvari uracunato u cijenu ali kad platim recimo screen protectore 1$ kakva je onda to postarina uracunata u cijenu?? i dode mi u roku tjedan dana iz hong konga

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam jos nisam vidio na ebayu free shipping..vecinom od 5-10$..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

npr ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Naručio pred 3 mjeseca SE kablove za spajanje telefona na mob. Mislio sam da ih više neću vidjeti (6 dolara ukupne vrijednost), pa naručio još jedne (nisu bili SE), koji su stigli za 10 dana od narudžbe.

U petak stigli kablovi. Tako da evo čekao 3 mjeseca, sli svejedno stiglo, sad imam višak :P,

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 16:20 (dado2202).

0 0 hvala 0
14 godina
dado2202 kaže...

Naručio pred 3 mjeseca SE kablove za spajanje telefona na mob. Mislio sam da ih više neću vidjeti (6 dolara ukupne vrijednost), pa naručio još jedne (nisu bili SE), koji su stigli za 10 dana od narudžbe.

U petak stigli kablovi. Tako da evo čekao 3 mjeseca, sli svejedno stiglo, sad imam višak :P,

Primit ću metak za sve tak oda možeš dati meni {#}

14 godina
neaktivan

bok,

jel ima neko da je mijenjao DX poene? nek malo objasni postupak

0 0 hvala 0
14 godina

Gledajte sad galileo na rtlu mislim da ce biti ds kopija koji radi ako original ali puno jeftiniji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://img.dxcdn.com/albums/201204/eurocup-fan-gadget/index.html?utm_source=dx&utm_medium=albums&utm_campaign=eurocup-fan-gadget

evo staviše akciju za Europsko prvenstvo i gle čuda, 5 top igrača i među njima jedan hrvat {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rooswelt1991 kaže...

http://img.dxcdn.com/albums/201204/eurocup-fan-gadget/index.html?utm_source=dx&utm_medium=albums&utm_campaign=eurocup-fan-gadget

evo staviše akciju za Europsko prvenstvo i gle čuda, 5 top igrača i među njima jedan hrvat {#}

bas mi je bilo drago sto ga vidim.

15 godina

sta kazete o tome da otvorimo temu i da tamo stavljamo striktno stvari koje narucujemo i isplativost tih stvari

1 0 hvala 0
17 godina
lnova65 kaže...

sta kazete o tome da otvorimo temu i da tamo stavljamo striktno stvari koje narucujemo i isplativost tih stvari

Da olakšam:

26 Da
1 Ne
15 godina
Evo ja kupio bateriju za mobitel stari, a stigle mi 2 :)
Naravno, uredno rade, dobar site
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
17 godina

Imam sad 2 naruđbe i još k tome su mi obje prepolovili {#}

tako da ču vjerovatno dobiti 4 paketa umjesto 2 planirana {#}

Jel se samo meni ovo uvjek događa ili?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
denix kaže...
lnova65 kaže...

Da olakšam:

Je li otvorena?

15 godina
A nakraju nisam jer nisam imao vremena pa ako hoces prepustam ti posao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zdravo, na njuskalu sam kupio PSP kojim sam zadovoljan, osim jedne stvari, nema punjac. Nemogu ga puniti preko USB-a jer zato mora biti upaljen i imati ukljucenu opciju za to (ja ga uopce nemogu upalit jer je prazan).

Pa evo mog pitanja; na dealextremu sam nasao ovo: http://www.dealextreme.com/p/eu-plug-ac-power-adapter-charger-for-psp-1000-2000-3000-100-240v-51554

koliko bi potrajalo da ovo dodje u Hrvatsku

PUNO HVALA

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Zdravo, na njuskalu sam kupio PSP kojim sam zadovoljan, osim jedne stvari, nema punjac. Nemogu ga puniti preko USB-a jer zato mora biti upaljen i imati ukljucenu opciju za to (ja ga uopce nemogu upalit jer je prazan).

Pa evo mog pitanja; na dealextremu sam nasao ovo: http://www.dealextreme.com/p/eu-plug-ac-power-adapter-charger-for-psp-1000-2000-3000-100-240v-51554

PUNO HVALA

Meni je jedan paket stigao za 2 sedmice,dok je drugi stigao za 5 sedmica ...

Zavisi

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
Luka Ivanković kaže...

PUNO HVALA

vise ti se isplati otic kod nekoga i napunit jednom pa onda to podesit da se moze preko kompa

14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Luka Ivanković kaže...

vise ti se isplati otic kod nekoga i napunit jednom pa onda to podesit da se moze preko kompa

ma evo rjeseno sve, danas je prodavac poslo punjac, a dok nedodje punjac cu posuditi od prijatelja

Svejedno puno hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ove kartice ti se ne isplati naručivati iz kine pošto ih kod nas možeš naći i za manju cijenu + imaš garanciju.

14 godina
neaktivan
denix kaže...

ove kartice ti se ne isplati naručivati iz kine pošto ih kod nas možeš naći i za manju cijenu + imaš garanciju.

gdje, sam pitam?

17 godina
Luka Ivanković kaže...
denix kaže...

gdje, sam pitam?

Npr, ovdje

14 godina

sto mislite o ovome satu ? hoce li proci carinu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...

hoce

Nothing lasts forever
14 godina
Fake_Alert kaže...
zelenbic kaže...

hoce

Što mislis kakav je vidio sam ovaj video na yt isti sat samo druga boja kaze da radi 2 godien alda ga vise nenosi

16 godina

NHF ali ovo "hoce" sam napisao red da radi. Kako ne kuzis da mi nemozemo znat dali ce proc ili ne? Sve ovisi od carinika do carinika, odnosno imas li srece ili ne.

Sorry :/

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice