To sam i ja čuo...inače mp3 mi još nije stigao ali su se javili pa ćemo vidjeti šta će biti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Hoče sigurno jer sam naručio cijelu unutrašnjost čitača.
evo planiram naručit ove proizvode... oće mi naplatit carinu i što je ovo na kraju napisano sa crnim slovima ??
99% ja da ti neće naplatiti carinu, a ovo crno je da možeš TRACKATI svoju narudžbu, tj. da znaš kad je poslano, kad je u ZG i kad će ti doći doma.
Meni došao laser i ostali gadgeti u vrijednosti 50$ prošao bez carine čak mi nusu ni otvarali pismo.
I sve odlično radi.
Evo meni napokon došao M2 Adapter koji je poslan 27.01. Iako sam narucio ovo doslo mi je neko sranje marke Hong Ke (nisam ni ocekivao da cu dobiti Sony za 10 kn). Izgleda da nije bilo problema oko dostave zbog č,ć,š .
I jedno pitanje : Gdje mogu "zabiljeziti" da sam dobio item i gdje mogu ostavt komentar??
Meni došao laser i ostali gadgeti u vrijednosti 50$ prošao bez carine čak mi nusu ni otvarali pismo.
I sve odlično radi.
Neki mali review?? molim lijepo
Gledam malo ove in-ear 3,5 mm slušalice i nikako da se odlučim. Možete li mi vi preporučiti neke do 10 dolara
Gledam malo ove in-ear 3,5 mm slušalice i nikako da se odlučim. Možete li mi vi preporučiti neke do 10 dolara
ove su ti dobre za qurcenje http://www.dealextreme.com/p/noise-isolation-in-ear-stereo-earphone-black-3-5mm-jack-80cm-cable-55194
ove su ti dobre za qurcenje http://www.dealextreme.com/p/noise-isolation-in-ear-stereo-earphone-black-3-5mm-jack-80cm-cable-55194
nema reviewa, neznam jel valjaju. I dalje sam otvoren za prijedloge
narucio sam brdo stvari i item koji je poslan 13.1. jos nije stigao...
ne znam kome da psujem sve po redu, hp-u ili dealextremmu
evo ove ti imaju pozitivne komentare http://www.dealextreme.com/p/creative-ep-630-noise-isolation-in-ear-stereo-earphone-3-5mm-jack-110cm-cable-39677
ljudi treba mi pomoc :(
imam paypal na SLO, zelio bi naruciti nesto sa ove stranice i sa focal price-a (isti princip) ali kad odem na placanje, htio bi promjeniti adresu (da ne bude ona slovenska izmisljena koju sam ukucao za paypal), zelim ukucati svoju, da mi dode u rijeku...naravno pise mi da nemogu slat u ovu drzavu (hrv) i onda neznam sta napraviti...
mislim da mi netko bio rekao da cim platim mi se pod my account pojavi item koji sam uzeo i da tamo mogu editirati adresu, no evo ja narucio jedne naocale za 5 dolara i dobio potvrdu na paypal da je placeno, no u my account na DX mi nema nicega, stoga ni nemogu promjeniti adresu...
neznam sta napraviti, kako vama dolaze stvari? jel imate paypal na HRV ili na SLO? jel ima koje rijesenje za moj problem?
molim nekoga tko odgovori da odgovori na sve moje upite...
ocajan sam :(
hvala
Jel samo ja nemogu ući na dealextreme ili. svaki put kad kliknem link, skine mi se nes sa neta
Jel samo ja nemogu ući na dealextreme ili. svaki put kad kliknem link, skine mi se nes sa neta
meni je otvoren upravo i radi...
probaj očistit cache
što znači ona notice na vrhu dx stranice ?
a da klikneš na to?
Dear all,
In the next few days, DealExtreme server will experience a series of maintenance. Your visit at DealExtreme.com will probably be affected a bit during those times. We apologize for the inconvenience it may cause you. Below is the maintenance schedule.
a da klikneš na to?
Dear all,
In the next few days, DealExtreme server will experience a series of maintenance. Your visit at DealExtreme.com will probably be affected a bit during those times. We apologize for the inconvenience it may cause you. Below is the maintenance schedule.
jesam i pročitao sam... kolko sam skužio, radit će neke promjene... dal ?
jesam i pročitao sam... kolko sam skužio, radit će neke promjene... dal ?
održavanje servera
a nitko meni pomoc :(?
a nitko meni pomoc :(?
mozda da napravis novi acc u paypalu sa pravom adresom... zasto si uopce i stavljao slo adresu ???
ljudi treba mi pomoc :(
imam paypal na SLO, zelio bi naruciti nesto sa ove stranice i sa focal price-a (isti princip) ali kad odem na placanje, htio bi promjeniti adresu (da ne bude ona slovenska izmisljena koju sam ukucao za paypal), zelim ukucati svoju, da mi dode u rijeku...naravno pise mi da nemogu slat u ovu drzavu (hrv) i onda neznam sta napraviti...
mislim da mi netko bio rekao da cim platim mi se pod my account pojavi item koji sam uzeo i da tamo mogu editirati adresu, no evo ja narucio jedne naocale za 5 dolara i dobio potvrdu na paypal da je placeno, no u my account na DX mi nema nicega, stoga ni nemogu promjeniti adresu...
neznam sta napraviti, kako vama dolaze stvari? jel imate paypal na HRV ili na SLO? jel ima koje rijesenje za moj problem?
molim nekoga tko odgovori da odgovori na sve moje upite...
ocajan sam :(
hvala
pa promijeni adresu na svom paypal računu,jer oni šalju na adresu koja ti je tamo,znači paypal adresa ti je najvažnija..
Problem je u tome da je frajer tu lovu vjerovatno "zaradio" negdje preko neta, pa nebi mogao kupiti da otvori novu paypal adresu.
Najjednostavnije ti je da pošalješ mail suport-u i da im kažeš da ti prijatelj u hrvatskoj ima rođendan i da bi mu ti poslao poklon sa dealextreme-a.
Oni će ti vjerovatno dati neki link kako se to može napraviti, i nećeš imati nikakvih neugodnosti, jer ao nešto shebes, okrivi njih
Drop Shipment and Gift Service
- You may also add this item to cart if you are ordering a gift to be directly sent to the recipient and do not want them to know where you ordered it from
- Please enter the end-customer's/recipient's correct shipping address in PayPal's shipping address fields
- After placing a drop ship order, you may also use our order tracking / account manager feature to change shipping addresses
1. nisam zaradio tu lovu, da bar!
2. stavio sam to radi lockerza (tko zna zna, tko nezna neka ne pita)
3. probavao sam mjenjati vec adresu na paypalu, ali mi ne zeli, svaki put kad se ulogiram mi se ulogira na paypal.si i ne zeli mi dat da promjenim...
4. ako nema drugog nacina, sta da napravim?