DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 437.214
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

To sam i ja čuo...inače mp3 mi još nije stigao ali su se javili pa ćemo vidjeti šta će biti

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo ljudi ako ko ima volje da mi naruci OVO i OVO .

Pa ako bi bio toliko dobar da mi to naruci , nek se javi na PP da se dogovorimo :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni če uskoro doći laser za ps3 naručen početkom 2 mjeseca

0 0 hvala 0
15 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
Pitanje dali ce ti pasati ako nisi gledao partnumber prije naudzbe...
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Pitanje dali ce ti pasati ako nisi gledao partnumber prije naudzbe...

Hoče sigurno jer sam naručio cijelu unutrašnjost čitača.

15 godina

evo planiram naručit ove proizvode... oće mi naplatit carinu i što je ovo na kraju napisano sa crnim slovima ??

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!! I'm speed lover

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

evo planiram naručit ove proizvode... oće mi naplatit carinu i što je ovo na kraju napisano sa crnim slovima ??

99% ja da ti neće naplatiti carinu, a ovo crno je da možeš TRACKATI svoju narudžbu, tj. da znaš kad je poslano, kad je u ZG i kad će ti doći doma.

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
15 godina
neaktivan

Meni došao laser i ostali gadgeti u vrijednosti 50$ prošao bez carine čak mi nusu ni otvarali pismo.

I sve odlično radi.

1 0 hvala 1
16 godina

Evo meni napokon došao M2 Adapter koji je poslan 27.01.  Iako sam narucio ovo doslo mi je neko sranje marke Hong Ke (nisam ni ocekivao da cu dobiti Sony za 10 kn). Izgleda da nije bilo problema oko dostave zbog č,ć,š .

I jedno pitanje : Gdje mogu "zabiljeziti" da sam dobio item i gdje mogu ostavt komentar??

Kong Ke :D Kong Ke :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 13:22 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AFK kaže...

Meni došao laser i ostali gadgeti u vrijednosti 50$ prošao bez carine čak mi nusu ni otvarali pismo.

I sve odlično radi.

Neki mali review?? molim lijepo {#}

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
15 godina
neaktivan
Nista posebno sve doslo zapakirano i sve u najboljemu redu na pismu sam primjetio da su umjesto lasera napisali gadget i cijena 15$ a prava vrijednost s stranice je 40 $ pa mi zato nisu ni naplatili carinu jos sam dobio usb kabel za iphone,punjac za iphone,neki zvucnik mali i silikonsku masku i sve u najboljem redu stranica je stvarno odljcna sve preporuke.

0 0 hvala 0
16 godina

Gledam malo ove in-ear 3,5 mm slušalice i nikako da se odlučim. Možete li mi vi preporučiti neke do 10 dolara

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mind_challenge kaže...

Gledam malo ove in-ear 3,5 mm slušalice i nikako da se odlučim. Možete li mi vi preporučiti neke do 10 dolara

ove su ti dobre za qurcenje {#} http://www.dealextreme.com/p/noise-isolation-in-ear-stereo-earphone-black-3-5mm-jack-80cm-cable-55194

16 godina
Genoxxx kaže...
mind_challenge kaže...

ove su ti dobre za qurcenje  {#}  http://www.dealextreme.com/p/noise-isolation-in-ear-stereo-earphone-black-3-5mm-jack-80cm-cable-55194

nema reviewa, neznam jel valjaju. I dalje sam otvoren za prijedloge

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
17 godina

narucio sam brdo stvari i item koji je poslan 13.1. jos nije stigao...

ne znam kome da psujem sve po redu, hp-u ili dealextremmu

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

2 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 2
16 godina

Možda ove?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

ljudi treba mi pomoc :(

imam paypal na SLO, zelio bi naruciti nesto sa ove stranice i sa focal price-a (isti princip) ali kad odem na placanje, htio bi promjeniti adresu (da ne bude ona slovenska izmisljena koju sam ukucao za paypal), zelim ukucati svoju, da mi dode u rijeku...naravno pise mi da nemogu slat u ovu drzavu (hrv) i onda neznam sta napraviti...

mislim da mi netko bio rekao da cim platim mi se pod my account pojavi item koji sam uzeo i da tamo mogu editirati adresu, no evo ja narucio jedne naocale za 5 dolara i dobio potvrdu na paypal da je placeno, no u my account na DX mi nema nicega, stoga ni nemogu promjeniti adresu...

neznam sta napraviti, kako vama dolaze stvari? jel imate paypal na HRV ili na SLO? jel ima koje rijesenje za moj problem?

molim nekoga tko odgovori da odgovori na sve moje upite...

ocajan sam :(

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel samo ja nemogu ući na dealextreme ili. svaki put kad kliknem link, skine mi se nes sa neta

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Jel samo ja nemogu ući na dealextreme ili. svaki put kad kliknem link, skine mi se nes sa neta

{#}

meni je otvoren upravo i radi...

probaj očistit cache

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
15 godina

što znači ona notice na vrhu dx stranice ?

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!! Iphone & Android <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 18:22 (Genoxxx).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Genoxxx kaže...

a da klikneš na to?

Dear all,
In the next few days, DealExtreme server will experience a series of maintenance. Your visit at DealExtreme.com will probably be affected a bit during those times. We apologize for the inconvenience it may cause you. Below is the maintenance schedule.

15 godina
XXX-Man kaže...
Genoxxx kaže...

a da klikneš na to?

Dear all,
In the next few days, DealExtreme server will experience a series of maintenance. Your visit at DealExtreme.com will probably be affected a bit during those times. We apologize for the inconvenience it may cause you. Below is the maintenance schedule.

jesam i pročitao sam... kolko sam skužio, radit će neke promjene... dal ?

Turbo is my heart, nos is my blood, and cars are my life !!! Iphone & Android <3
16 godina
moderator
Genoxxx kaže...

jesam i pročitao sam... kolko sam skužio, radit će neke promjene... dal ?

održavanje servera

15 godina

a nitko meni pomoc :(?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

a nitko meni pomoc :(?

mozda da napravis novi acc u paypalu sa pravom adresom... zasto si uopce i stavljao slo adresu ???

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ljudi treba mi pomoc :(

imam paypal na SLO, zelio bi naruciti nesto sa ove stranice i sa focal price-a (isti princip) ali kad odem na placanje, htio bi promjeniti adresu (da ne bude ona slovenska izmisljena koju sam ukucao za paypal), zelim ukucati svoju, da mi dode u rijeku...naravno pise mi da nemogu slat u ovu drzavu (hrv) i onda neznam sta napraviti...

mislim da mi netko bio rekao da cim platim mi se pod my account pojavi item koji sam uzeo i da tamo mogu editirati adresu, no evo ja narucio jedne naocale za 5 dolara i dobio potvrdu na paypal da je placeno, no u my account na DX mi nema nicega, stoga ni nemogu promjeniti adresu...

neznam sta napraviti, kako vama dolaze stvari? jel imate paypal na HRV ili na SLO? jel ima koje rijesenje za moj problem?

molim nekoga tko odgovori da odgovori na sve moje upite...

ocajan sam :(

hvala

pa promijeni adresu na svom paypal računu,jer oni šalju na adresu koja ti je tamo,znači paypal adresa ti je najvažnija..

17 godina

Problem je u tome da je frajer tu lovu vjerovatno "zaradio" negdje preko neta, pa nebi mogao kupiti da otvori novu paypal adresu.

Najjednostavnije ti je da pošalješ mail suport-u i da im kažeš da ti prijatelj u hrvatskoj ima rođendan i da bi mu ti poslao poklon sa dealextreme-a.

Oni će ti vjerovatno dati neki link kako se to može napraviti, i nećeš imati nikakvih neugodnosti, jer ao nešto shebes, okrivi njih{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Drop Shipment and Gift Service

- You may also add this item to cart if you are ordering a gift to be directly sent to the recipient and do not want them to know where you ordered it from
- Please enter the end-customer's/recipient's correct shipping address in PayPal's shipping address fields
- After placing a drop ship order, you may also use our order tracking / account manager feature to change shipping addresses

1 0 hvala 0
15 godina

1. nisam zaradio tu lovu, da bar!

2. stavio sam to radi lockerza (tko zna zna, tko nezna neka ne pita)

3. probavao sam mjenjati vec adresu na paypalu, ali mi ne zeli, svaki put kad se ulogiram mi se ulogira na paypal.si i ne zeli mi dat da promjenim...

4. ako nema drugog nacina, sta da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice