World of Warcraft - ACC problem

poruka: 6
|
čitano: 1.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ljudi imam problem. Nakon nekoliko mjeseci krenuo sam se ulogirat na acc ali nikako ne mogu. Stalno mi salje da je pogresan kod. Krenem u povratak acc.a, upisujem tajno pitanje i veli mi da nije to. Krenem upisivat cd-key niti to nevalja. Sta da radim sada ? 

Htio bi si vratit acc pa makar da samo stoji tamo, ili ako netko ima pa da mi posalje onaj scroll da zaigram malo.

Ispricavam se ali posto tamo nitko ne odgovara u WoW temi pa da napravim zasebnu temu. Dakle problem je napisan gore. Ali jednostavno mi nije jasno zasto mi nece prihvatit mojih 6 zadnjih brojeva od cd-key.a ili tajno pitanje. Pa i ako je hakiran nije mogo nista bez mojeg e-maila. Dajte mi savjet da to rijesim sto prije da mogu uplatit jedan mjesec ili nesto da malo zaigram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Warcraft - ACC problem

Jedino što mi pada na pamet je da odeš ovdje i započneš proces Account Recovery.

Sretno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 17:04 (Sowhat).
13 godina

Najvjerovatnije je account lockan ili nesto trece. Sad ja ne mogu zeznut ako odem na account recovery nikako ? 

Kada povratim acc, da li onda mogu spojiti taj wow sa onim na kojem mi je Diablo 3. Jer sam moro novi slozit kad su taj zatvorili. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Warcraft - ACC problem

Ako si dobio privremeni ban vraćaš se nakon negovog isteka no ako su ti obrisali ili suspendirali acc usljed teškog kršenja eule itd onda pretpostavljam da se možeš pozdraviti s tim accountom. Po svakoj logici bi trebao moći spojiti WoW s Diablom, dakako pod pretpostavkom da imaš sve potrebne podatke o Diablu. GL

14 godina
neaktivan

Naravno da možeš spojiti Diablo sa Wow acc, ako prethodno nisi dodjelo Battle.net acc Wow-u. Znači ulogiraš se na svoj Battle.net acc na kojem ti se nalazi Diablo i pod opcijom Merafe a World of Warcraft Account dodjelis Wow acc koristeći World of Warcraft Account Name i naravno pass koji si koristio za taj acc, a kako vidim prije toga moraš rještit problem sa zaključanim acc Wow, a to ćeš rještit na način koji ti je kolega spomenio u postu iznad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sumnjam da sam dobio ban, nemam za sta dobit. 

Dok dodem doma probat cu to rijesit. Hvala ekipa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice