Strategije nisu suvremene?!?

poruka: 2
|
čitano: 772
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Predsjednik 2k Gamesa, autora novog (i 99% sigurno ocajnog) X-Coma je izjavio da su rebrandali tu legendarnu strategiju u FPS zato jer "strategije nisu suvremene" i to obrazlozio retardiranom izjavom da "ako uzmemo za primjer Raya Charlesa. Kada bi ga doveli u sadasnjost to bi jos uvijek bio Ray Charles ali bi vjerojatno zvucao kao Kanye West. Jer se ne moze stajati na mjestu, treba napredovati"

Na stranu izjava zbog koje bi ga svatko tko se kuzi u glazbu mogao objesiti na prvi stup, izjava da su strategije zastarjele i da ih se ne treba raditi je retardirana i pokazuje apsolutno neznanje vlastitog posla. Pitam se da li je covjek cuo za onu jednu igru koja je nedavno izasla, mislim da se StarCraft 2 zove.

Kreten. Pogotovo s obzirom da su izdali i Civ V, koji je legendaran. Jel zna on uopce sta mu firma radi?!?

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma koga briga što oni misle o strategijama, komu  su zanimljive taj če ih igrat, igro sam company of heroes, sve verzije red alerta i slično. nijedna mi nije bila tolko glupa. nemoraš se bojat da če ih prestat radit :)

malware master
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice