Stellar-Justcoin-Coinbase-The Humble Bundle

poruka: 574
|
čitano: 82.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Stellar-Justcoin-Coinbase-The Humble Bundle
Smucek kaže...

Pa obicno imas u bitcoin walletu opciju da bitcoine prebacis u dolare ja mislim, bas je bilo par takvih pitanja ovdje, potrazi na prethodnim stranicama.

nemože to tako, eventualno uz neku proviziju isplatit na neki servis tipa paypal, ali nije isplativo za ovako male svote

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
12 godina
neaktivan

Kako stvari stoje mi tih 3500 nećemo ni dobiti...Čitam na forumima da sada postoji i waiting lista za onih 900 stellarsa što se dobije za verifikaciju i FB prijavu. Vrijednost stellarsa će padati tako da tko je jamio, jamio je.

1 3 hvala 2
11 godina
protjeran
FanBoy kaže...

Kako stvari stoje mi tih 3500 nećemo ni dobiti...Čitam na forumima da sada postoji i waiting lista za onih 900 stellarsa što se dobije za verifikaciju i FB prijavu. Vrijednost stellarsa će padati tako da tko je jamio, jamio je.

istina. waiting lista se odrađivala ručno do jučer, sad je lista porasla na skoro 50 tisuća. rekli su kako će to riješiti krajem tjedna. zatim su rekli u narednih nekoliko tjedana. znači sa jednog dana koliko su nam obećavali da budemo čekali poraslo je sve na 1 mjesec. ma jebu nas u mozak lagano. tko je dobio imao je sreće a ostatak nas ne bude dobio ništa

edit: ili će jednostavno izmisliti hrpu razloga tipa facebook ne izgleda dovoljno uvjerljivo da bi prošao dodatne provjere. gledaju listu prijatelja, poruke, statuse koje vi objavljujete drugima i oni vama, koliko like dobivate i davate... pa kog će im to vraga ako nemaju namjeru te podatke koristiti za nešto drugo?

• Facebook Verification

Facebook verification is used to determine if your account is genuine or a Spam one created within a short period of time to make use of the free Stellar giveaway. Facebook verification is just like your standard mobile verification (as used by GMail/Youtube) or an email verification. It adds a layer of security that stops the system being abused. Your data is in no way used for marketing purposes and all the verification does is look at different factors in your account. Such as

• Facebook friends
  • About me page
  • Status
  • Photos/Videos uploaded
  • Account age
  • Email verified

If your facebook account was turned down, it was probably for one of the above reasons. 

Official Response

ma kakvi, nema šanse da iskoriste te podatke za slanje reklama i bog zna što još

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 17:03 (Robocraft22).
16 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

Jesi li ti svjestan da ti svaka aplikacija, tj autori svake aplikacije kojoj si slično kao i stellaru dao pristup ima pristup tim podacima.

Čak i da iskoriste te tvoje lajkove i bog zna što kako bi nešto i zaradili, nisi ništa bolji od njih

11 godina
protjeran

ja bar ne lažem o svojim namjerama. samim time sam bolji od njih {#}

14 godina
Dajte ljudi, pa zasto se uopce zalite?
Vecina vas je besplatno pouzimala igrice zbog autora stranice, i sad se zalite jer ne mozete dobiti jos vise ?

Pa ja sam samo klikanjem zaradio 42$ u 2 dana, ako mi ovih 120$ na waiting listama i dalje sam sretan jer sam nakupovao CS:GO skinova bez kapi znoja.

Nemojte biti pohlepni i traziti vise i vise nego se zahvalite autorima stranice, autoru teme i uzivajte u onome sto ste dosad kupili.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

A kako znaš da oni lažu?

Pogledaj ovu situaciju realno, iz njihove pozicije.

Počneš dijeliti nešto s ciljem da to nešto dopre do što većeg broja ljudi i ubrzo se ispostavi da gomila ljudi scamma te time ugrožava prvobitnu ideju (da dopre do što više ljudi).

Ti ne bi ništa učinio da ih zaustaviš?

Što se tiće tvog straha za vlastite podatke, savjetovao bih ti da odmah izbrišeš facebook i kloniš se interneta jer će inače megakorporacije tipa Facebook i Google na tebi nastaviti zarađivati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 23:00 (Dojitza).
11 godina
protjeran

a gle, neki se na njihovom forumu hvale da su napravili 25-30 accountova i pobrali stellare i svima je to smiješno, čak i adminima. boli njih k.. tko je to sve iskoristio sa koliko god je accountova htio

15 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

a gle, neki se na njihovom forumu hvale da su napravili 25-30 accountova i pobrali stellare i svima je to smiješno, čak i adminima. boli njih k.. tko je to sve iskoristio sa koliko god je accountova htio

istina, tko i malo prati vidi da ima takvih likova pa nikom ništa, al opet treba bit zadovoljan sa ovime jer nam je pala sjekira u med

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 0:51 (cola777).
16 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

Dakle ti tvrdiš da njih iskreno boli ona stvar tko će scammat i koliko samo da bi ti dao pristup njihovoj aplikaciji na fejsu.

Cijela ideja iza Stellara je zapravo laž i obmana kako bi se dokopali naših lajkova na fejsu?

11 godina
protjeran

malo si krivo nešt shvatio.... ne radi se tu o tome kako se žele dokopati naših "like" na facebooku i da je to cijela poanta svega ovoga. stellari su se trebali promovirati, facebook je pomogao jer će imati neke koristi od svega i oboje su na kraju sretni. što se scammova tiće za to pokazuju da ih i nije baš briga. jer da ih je briga onda bi poduzeli nekog vraga kada se likovi dođu hvaliti sa svojom hrpetinom accountova i smijati kako su pobrali stellare.

što će biti sa raspodjelom i ovim waiting list od 56.6k trenutno bog zna. ljudi su dobivali stellare prvih dan, dva a sada tu raspodjelu odgađaju sve više i više. prvo su bili dani u pitanju a sada već tjedni. a sve to se radi ručno

16 godina
neaktivan
Robocraft22 kaže...

Znači sad kažeš da facebook surađuje sa njima?

Hmm, prvi glas. Meni je ipak izglednije da facebook koriste kao sredstvo autentifikacije, kao što i kažu.

Volio bi vidjeti te threadove di se ti scammeri hvale, link?

11 godina
protjeran

https://stellartalk.org/topic/1004-who-received-3500-stellars-in-last-4-5-days/

šteta što je shoutbox ugašen, tamo je bilo svega

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 8:42 (Robocraft22).
12 godina
neaktivan

Samo ću dati link slike http://i.imgur.com/X1huxIc.png :P ja sam dobio, nisam još na svima ali ne žalim se! Eo na 3 za sad.

Dodajte me na steam: koken44 :))
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 9:57 (koken1000).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
protjeran

UPDATE: Folks who signed up before Monday & are waiting for their 2nd 3750 STR reward are funded now. We are working on everyone else still - thank you for your patience. 

12 godina
neaktivan
Ja sam napravio 6.8. i još ništa

0 5 hvala 0
14 godina
FanBoy kaže...
Ja sam napravio 6.8. i još ništa

who signed up before Monday

15 godina

Vecina nas se, ukljucujuci i mene, registrovala bas u taj ponedjeljak...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hoće tko pool nation steam gift za 1000 stellara

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo ja sam večinu svojih bitcoina zamijenio za tf2 keyeve...po solidnoj cijeni od 1,8 usd po keyu...ako mislite bitcoine ulagat u igre onda smatram da je ovo najisplativije jer se kasnije keyevi mogu trejdat za igre kod ruskih trejdera

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Cijena je trenutno vrlo visoka, a netko reče da će samo padati!

Ne znam za vas, ali ja sam optimističan :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Samo je važno da kada vrijednost stellara poraste, što manje osoba proda i vrijednost će i dalje rasti ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I da kina odluči da im to bude nacionalna valuta

15 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

I još da ubace da se može plačati stellarima/bitcoinima na ebay-u haha

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina

I jos samo da mi dobijemo po tih 3500 :)

You better run, you better take cover!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Ljudovi, dali netko od vas zna dali se preko paypala mogu negdje kupiti bitcoini ili dali ih možda netko od vas prodaje?

Trebao bih bitcoine za kojih 20-25 dolara.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ljudovi, dali netko od vas zna dali se preko paypala mogu negdje kupiti bitcoini ili dali ih možda netko od vas prodaje?

Trebao bih bitcoine za kojih 20-25 dolara.

http://howtobuybitcoins.info/hr.html

11 godina
neaktivan
Dojitza kaže...

Raste vrijednost kao da kvasac stavljaju u nju. Bit' će neke siće uskoro. :)

11 godina
neaktivan

Sada na na stellaru minimalno može ostati 20 STR-a, i morate poslati 25 STR da bi primili nazad 25 STR. Te nakon 2 dana čekanja stiže vam onih 900 STR-a za uspješno povezivanjem sa fb-om, slanje prvih 25 i postavljanje recovery mail adrese {#}.. Dok mi 3.5K nije stiglo ni nakon 5 dana, ali nema veze kad dođe dođe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 17:18 (SoynTech).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je li netko kupovao igre odavde,da li je sigurno za kupiti

http://www.bit-keys.com/ 

Almir
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: