Šta sa ovog foruma...
Nije ne sa ovog foruma, ovo je njegov profil: http://steamcommunity.com/id/dfgdsgfdgf/
Kao da mi se smije ovaj trollface
Šta sa ovog foruma...
Nije ne sa ovog foruma, ovo je njegov profil: http://steamcommunity.com/id/dfgdsgfdgf/
Kao da mi se smije ovaj trollface
A šta da ti kažem.... Drugi put pametnije....
Ma kad imam previše povjerenja u ljude a oni to iskorištavaju, nije mi prvi put da sam se opekao u ovih mjesec dana. Ljudi su svinje ali opet, ne možemo sami...
Ma kad imam previše povjerenja u ljude a oni to iskorištavaju, nije mi prvi put da sam se opekao u ovih mjesec dana. Ljudi su svinje ali opet, ne možemo sami...
Meh, koliko vidim na njegovom profilu neki su stavili da je dobar trader(ali možda su njegovi neki kojima je rekao da to napišu).
Trebam pomoć u vezi ovog današnjeg TF2 achievmenta, danas sam igrao oko sat vremena, a nisam našao niti jedan gift
RAGE dajem onome tko ponudi BF3 odmah, u suprotnom nisam siguran da trejdam
Meh, koliko vidim na njegovom profilu neki su stavili da je dobar trader(ali možda su njegovi neki kojima je rekao da to napišu).
Trebam pomoć u vezi ovog današnjeg TF2 achievmenta, danas sam igrao oko sat vremena, a nisam našao niti jedan gift
RAGE dajem onome tko ponudi BF3 odmah, u suprotnom nisam siguran da trejdam
Kontaktirao sam te prijatelje, i ovoga jednog je blokirao isto nakon trade-a, igrali su CS:S skupa pa ga nije prevario.
Evo scammali me za Dotu 2 na forumu upravo :( Nažalost je bila untradable pa sam slao prvi i opekao se. Pazite ljudi jer ima svakakvih, pa i takvih. Nadam se da uživa u igri, ja iskreno ne bih mogao.
Evo reklo mi par forumaša na Steamu da reportam. Kažu da imaju iskustva gdje su ljudi koji su varali dobili ban a prevareni dobili igru natrag. Nadam se da će tako biti i kod mene, već sam malo veseliji.
Evo scammali me za Dotu 2 na forumu upravo :( Nažalost je bila untradable pa sam slao prvi i opekao se. Pazite ljudi jer ima svakakvih, pa i takvih. Nadam se da uživa u igri, ja iskreno ne bih mogao.
Evo reklo mi par forumaša na Steamu da reportam. Kažu da imaju iskustva gdje su ljudi koji su varali dobili ban a prevareni dobili igru natrag. Nadam se da će tako biti i kod mene, već sam malo veseliji.
Sretno s tim!
Zanima li nekog:
Holiday Sale 2011 Gift: The Orange Box
Includes 6 items: Half-Life 2, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2
Ponude molim u inbox.
Imam 33% na Valve i Valve Complete Pack, 50% Portal 2, 50% Dungeondefenders, 25% Activision, 50% TrainzSimulator 2012 i 50% Oddboxx
Evo upravo craftao 7 coala i dobio Zeno Clash koji mi ne treba. Pored toga imam i kupon -50% L4D2. Ako nekoga zanima neka javi na PM ili Steamu - AL13N13.
Eto dobio sam Empire Total War,mijenjam za nesto!(ne coal)
sad cekam da mi patcha rusty hearts da napravim onaj achivment, ako dobijem kupon raznjet ću laptop od zid. Uvjek kupone dobivam.
Kako sam se iznervirao sinoć... Skinem igru, dođem do tog questa, 2-3 puta ga pređem sa ocenom C, a onda se odjednom nešto desi i svi protivnici postanu neranjivi. Pošto ni par restarta igre nije pomoglo, obrisah je.
Ja mislim da imaju.
Ne bi bilo logike da ako ispunis steam achievement a na accu imas samo TF2 dobijes Skyrim npr.
Zato Steam i ne gifta samo igre, već kupone i coale.
Nema veze, imam HL, HL2, HL2E1, HL2E2, Portal, Portal 2, dva Stalkera, još nekoliko većih i nekoliko desetina indie igara, pa ništa značajno nisam dobio (dve igre ukupne trenutne vrednosti oko 10€, 4 kupona i 11 coala).
uff kako volim ovaj trade u svega cca 3 sata potrošena sam 3 coala i 3 kupona pretvorio u ovo
Kako?
uff kako volim ovaj trade u svega cca 3 sata potrošena sam 3 coala i 3 kupona pretvorio u ovo
Kako?
uglavno guest pass-evi kupovo po 1 coal prodavo po 3-5
A od kud ti tolko kupona?
A od kud ti tolko kupona?
kupovo 5 kupona za 1 coal ;)
Ma de...ja imam 3 coal-a i ne mogu nista s tim...jaooooooo
Sorry ali ti ne vjerujem.
To imaš više računa pa zato imaš tolko kupona, jel tako?
Neznam tko bi kupovao kupone koje već ima, pošto vidim da ih ti imaš dosta duplih pogotovo onih valve kupona.
4 coala, 33% valve za limba..Hoce li itko?
Neznam tko bi kupovao kupone koje već ima, pošto vidim da ih ti imaš dosta duplih pogotovo onih valve kupona.
gle ..vjerovo mi ti il ne tak je bilo ;)
jE a coale si naso na ulici?
Ma daj ae molim te,te price idi prodavati nekome drugom ;)
Ima li tko da mi gifta Killing Floor ?
Mogu ponudit raznih sitnica u zamjenu,ili nešto drugo..?
Nudim -33% na Valve i - 50% na SEGA classics collection, ponude na PP
Idem sad napravit taj Tf2 achievment, nek me se čuva moj komp i steam jer ako dobijem kupon ili coal sasut ću monitor od zid.
Idem sad napravit taj Tf2 achievment, nek me se čuva moj komp i steam jer ako dobijem kupon ili coal sasut ću monitor od zid.
Evo ti, ovaj nije los(da se pripremis za kupovinu novog monitora)
Dobit ces 1 coal
jE a coale si naso na ulici?
Ma daj ae molim te,te price idi prodavati nekome drugom ;)
evoga sljedečih par trejdova vam slikam ;)