Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.339.686
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Neki su preko 1000. level, znači ima ih baš baš puno...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
ApretaH kaže...

Ja sam trenutno Lv.498,a to kliktanje me živcira.

Ne moraš klikĆat, samo ostavi prozor otvoren i malo nekad zaviri upgreadaj auto click i miran :)

Be Water My Friend
17 godina

Čak ne mora ni da bude otvoren prozor, mene od sinoć sačekalo 16 miliona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
bruslii kaže...
ApretaH kaže...

Ja sam trenutno Lv.498,a to kliktanje me živcira.

Ne moraš klikĆat, samo ostavi prozor otvoren i malo nekad zaviri upgreadaj auto click i miran :)

Znam,to sam ja onako više radi fore napisao,pa Clicker Heroes mi se provlači već 3 tjedna sa tim kliktanjem.Trenutno sam Lv.700 na ovoj Monster Klik igrici.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
16 godina
neaktivan

pozz znam da je malo cudno pitanje ali ima li koja dobra dusa da ima 50 kn na paypalu?uzeo bi si xcom complete sad dok je na snizenju,a nemam na paypalu,vratio bi odma u ponedjeljak

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 17:38 (Ryder007).
12 godina

Mogu li kupiti igru sa Paysafe-om? jer nemam ponuđenu opciju kada trebam platiti a čitao sam da se može
Pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iamdanny kaže...

Mogu li kupiti igru sa Paysafe-om? jer nemam ponuđenu opciju kada trebam platiti a čitao sam da se može
Pomoć?

skini si hola addon za chrome i promijeni ip na sloveniju..

zatim preko brwsera odaberi paysafe i to je to.

"Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again."
12 godina

Piše da je uklonjeno od autora...

15 godina

Nemoj skidat holu jer je nedavno utvrđeno da ima neki virus.

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

10 miljuna korisnika istovremeno na STEAM-u !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 20:39 (ApretaH).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Šta sam dobio ovih abilities ne mogu ih do prekosutra sve iskoristiti hahaha

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovih levela ima mnogo više nego što sam zamišljao. Ja stigao do 26700-tog levela a bio je jedan od mojih prijatelja cijelo vrijeme veći level od mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uspio sam upast u grupu na Redditu, dosta dobar rezultat

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koliko taxe ide na mjenjanje kartica ??

pr. Dogovorim sve s likom za zamjenu 140 kartica 7,42 eu vrijednosti da bih na kraju shvatio da od toga se odbija 2,8 tocnije 4,62eu izadje samo vrijednost na 140 kartica.

SKYRIM je bio u pitanju od 3,74 i naravno lik odusta.

Zar je zbilja 2 centa taxa na mjenjanje s karticama ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima neka formula, može se izguglati, ali poenta je da postoje neke dve takse i da je minimalna vrednost svake od njih 0,01€. Dakle da, na svakoj kartici ti otpadne minimum 2 centa.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jedna taxa ide proizvođaću igre za koju je vezana ta kartica, a druga taxa je valve taxa. 10% transakcije ide proizvođaću igre a 5% steamu, odnosno valveu. Minimalan iznos provizije je 0.02€, 0.01€ proizvođaču igre i 0.01€ valveu, i tako na nešto od 0.03€ bude 0.02€ provizije a ti dobiješ 0.01€

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Jedna taxa ide proizvođaću igre za koju je vezana ta kartica, a druga taxa je valve taxa. 10% transakcije ide proizvođaću igre a 5% steamu, odnosno valveu. Minimalan iznos provizije je 0.02€, 0.01€ proizvođaču igre i 0.01€ valveu, i tako na nešto od 0.03€ bude 0.02€ provizije a ti dobiješ 0.01€

Dojma sam da je to kasnije uvedeno jer se prije pribrojavao samo 0,01 cent za kartice. Po tome se onda trade s karticama nikako ne isplati, osim mozda za humble igre ako ti se koja svidja da ne uzimas citav paket. Uspjesno sam obavio trade za Skyrim 3,74 ( mojih 142 kartice 7,60 - kad odbijes tax u izadje 4,76 i nije neki big deal onda i zato svi odbijaju kartice ) Hvalla na odgovorima, enjOY :) 

15 godina
neaktivan

Gledam i ne vjerujem, preko 23 miliona level

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam problem sa PayPalom.

Riječ je o tome da nemam novaca na kartici za PayPal, a rado bih si uzeo dvije igre. Ja sam podnio platni nalog za uplatu, ali tek sad i RBA će to uplatiti prvi slijedeći radni dan, a to je 23.6., a tada će rasprodaja biti gotova.

Jel ima kakvo riješenje? Da mi steam da na ler? 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja kada uplačujem novac sebi na račun on liježe od par minuta pa do 2 (radna) sata(također RF bank), znači ako si jučer uplatio, trebalo bi ti danas ujutro da legne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koristim mobilnu aplikaciju i pisalo je da će nalog biti proveden 23.6.

Budem probao kupiti, pa ako ide, ide, ako ne, ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kad imate račune u lijevim bankama.. Kakva je to banka koja kad uplatiš na svoj račun u toj banci ne stavi sredstva odmah na račun? Prilično glupo.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U PBZ mi je kartica za Paypal, a uplaćujem iz RBA.
A RBA i PBZ baš i nisu lijeve banke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa kad uplačuješ u banku koja onda mora prosljedit te pare u drugu,šta nisi u PBZ odma uplatio?
12 godina

Odjednom mi ne da da kupim nista piše "There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance." imam novaca na paypalu i dosad kupio bez problema, jučer i danas i sad više ne mogu.Jel imao netko ovakav problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chutac kaže...

U PBZ mi je kartica za Paypal, a uplaćujem iz RBA.
A RBA i PBZ baš i nisu lijeve banke.

E to je druga stvar, uplačuješ u drugoj banci a ne u onoj u kojoj ti je račun. Ja sam sebi jutros išao uplatiti 10€ i naravno leglo dok sam stigao kući. Jesi li toliko daleko od svoje banke pa da ne možeš u njoj uplatiti ?

njuskac kaže...

Odjednom mi ne da da kupim nista piše "There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance." imam novaca na paypalu i dosad kupio bez problema, jučer i danas i sad više ne mogu.Jel imao netko ovakav problem?

Jesi li pokušao kupiti više kopija jedne te iste igre ? Ako jesi onda je to problem, probaj kupiti neku drugu, makar od par centi da tačno vidiš je li do toga ili ne.

15 godina
neaktivan

Nisam daleko, mogao sam bez problema otići pješice, ali sam mislio da će danas sjesti.

Budem smislio nešto.

EDIT: Zatražio sam refund glupog Stranded Deepa pa će mi to pomoći 

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 14:25 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
njuskac kaže...

Meni se ponekad događa taj error ako kupujem preko browsera. Probaj u Steam clientu kupiti igru

chutac kaže...

Nisam daleko, mogao sam bez problema otići pješice, ali sam mislio da će danas sjesti.

Budem smislio nešto.

EDIT: Zatražio sam refund glupog Stranded Deepa pa će mi to pomoći 

Ne znam kolko ce ti pomoc posto ti novci od refunda dolaze unutar 7 dana, jedino ako imas srece pa dobis dok jos traje sale

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 17:05 (prostbroj).
15 godina
neaktivan

Dobio refund 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav

Možda je već negdje obrađena tema ali nisam našao.

Kupio sam nekoliko Assassins Creed igara na Steamu koje aktiviram na Uplay.

Koja je najpametnija opcija?

Prvo download na Steamu onda aktivacija na uplay ili mogu odmah aktivirati na uplay. Kako bi mi se povezalo sve to?

Igre već imam u Library od  Steama, ako im uzmem CD key i aktiviram na Uplay prije downloada kompletne igre prek Steama, onda mi se može sukobiti download opcija Steama i Uplaya?

Pretpostavljam da je prvo download na Steam jer je steam centralna baza za igru, te onda uzmem CD key pa na uplay i odmah se moze igrat?

Zelim bit siguran što je ispravnije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 19:54 (LaziusZG).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice